Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Funken Lodge Huippuvuoret ,  Norja

Funken Lodge

Huippuvuoret,  Norja

Funken Lodge on jälleen avannut ovensa historiallisessa ympäristössä, Svalbardissa. Hotelli tarjoaa 88 premium-huonetta ja sviittiä, ravintolan ja baarin fantastisella paikalla, keskellä arktista metropolia, Longyearbyeniä. Olet valmis seikkailuun?

Funken Lodge 5 5
TripAdvisor Traveller Rating  

Tervetuloa Svalbardiin - tervetuloa Funken Lodge -hotelliin! Täydellisen kunnostuksen jälkeen vuonna 2017 tämä historiallinen hotelli avattiin jälleen, uudessa upeassa ilmeessään. Täältä löydät tyylikästä eleganssia ja nykyaikaista mukavuutta historiallisessa ympäristössä. Funken Lodgessa saat tavallisuudesta poikkeavan Svalbard-kokemuksen keskellä arktista Longyearbyenin metropolia.

Keskeinen ja ainutlaatuinen sijainti Longyearbyenissa

Ainutlaatuisella ja keskeisellä sijainnillaan Haugenissa Funken Lodge -hotellista on fantastinen panoraamanäkymä Longyearbyeniin. Funken Lodge sijaitsee ainoastaan 10 minuutin ajomatkan päässä lentokentältä, niin keskeisellä paikalla, että sinulla on välittömässä läheisyydessäsi sekä Svalbardin kulttuurielämä, ostosmahdollisuudet, nähtävyydet että myös koskematon erämaa.

Suunnittele Svalbard-seikkailusi kanssamme

Funken Lodge on täyden palvelun hotelli. Ammattitaitoinen henkilökuntamme auttaa sinua tekemään vierailustasi 78 astetta pohjoiseen sijaitsevassa paikassa niin fantastisen kuin mahdollista. Haluatko mennä valassafarille, katsella revontulia tai osallistua tutkimusmatkaan? Vai haluatko olla naparetkeilijä, kuten Amundsen ja Nansen, ja päästä mahdollisimman pitkälle pohjoiseen? Toiveistasi riippumatta autamme sinua varaamaan koko perheelle tai ystäväporukalle aktiviteetteja ja kokemuksia, jotka antavat taatusti muistoja koko loppuiäksi. Ota yhteyttä meihin räätälöidäksesi oman Svalbard-seikkailusi. 

Funktionærmessen Restaurant

Funken Lodgen 1. kerroksesta löydät Svalbardin parhaan fine-dining ravintolan nimeltään Funktionærmessen Restaurant. Hiljattain kunnostettu ravintola tarjoaa ainutlaatuisen kulinaarisen kokemuksen tunnelmallisessa ilmapiirissä. Täällä voit nauttia maukkaita ruokia laajalla valikoimalla viiniä ja samppanjaa - voit valita jopa 300 juomavaihtoehdon joukosta! Täällä tarjoillaan myös buffetaamiainen, joka sisältyy huoneen hintaan kaikille hotellivieraille. Lue lisää historiallisesta Funktionærmessen Restaurant -ravintolasta täältä.

Funken Bar

Aikaisesta aamusta myöhäiseen yöhön Funken Bar toimii hotellin kohtaamispaikkana. Nauti virkistävistä juomista Longyearbyenin ainoassa cocktailbaarissa, tai lämmittele takkahuoneessa arktisen kirjallisuuden ja kahvin parissa. Mitä hyvää löydät Funken Barin ainutlaatuisesta baarimenusta?

Viinin ja samppanjan maistelu Det gamle Nordpoletissa

Vanha alkoholivarasto, Det gamle Nordpolet, vuodelta 1954 on kunnostettu ainutlaatuiseksi paikaksi viinin ja samppanjan maisteluun. Viinilistalla on 70 erilaista samppanjaa, joten täällä voit maistella harvinaisia ja eksklusiivisia kuplia tyylikkäässä ja elegantissa ilmapiirissä. Järjestä mukava ilta itsellesi ja työtovereillesi tai ystävillesi. Lue lisää ja varaa maailman pohjoisin viinin ja samppanjan maistelu itsellesi, perheellesi, ystävillesi ja työtovereillesi.

Kuntoilu- ja rentoutumisosasto

Jos haluat kohottaa pulssiasi tai alentaa sitä, sen voit tehdä Funken Lodgessa. Hyvin varustettu kuntosalimme on avoinna joka päivä hotellin vieraille. Treenaa ennen kuin siirryt hotellin rentoutumisosastolle ja saunaan. 

Hotelli, jossa on historiaa

Hotellilla on pitkä ja rikas historia, joka ulottuu aina vuoteen 1944, jolloin sitä käytettiin asuntoina Store Norske Spitsbergen Kulkompanin työntekijöille, jotka työskentelivät louhien hiiltä Svalbardissa. Sittemmin työntekijät Funkenissa, kuten rakennusta kutsuttiin, on korvattu matkailijoilla, ja vuonna 2017 Longyearbyenin hienoin rakennus kunnostettiin Svalbardin parhaaksi hotelliksi nimeltään Funken Lodge. Helmikuussa 2018 avataan ovet huippumoderniin hotelliin, jossa on 88 huonetta, ravintola ja baari, kuntosali sekä hyvinvointiosasto saunoineen. 

Entisöinti

Rakennuksen perustusten erityisen historian säilyttämiseen on laitettu paljon työtä, ja sen käytävillä ja yhteisissä tiloissa kannattaa tehdä kulttuurihistoriallinen vaellus. Täältä löydät historiallisia valokuvia, vanhoja karttoja sekä lehtileikkeitä. Hotellin tilavat huoneet antavat sinulle huippumodernia mukavuutta perinteitä ja historiaa kunnioittaen.

F.A.Q

Haluatko tietää enemmän siitä, mitä hotellistamme löytyy? Olemme koonneet yhteen tavallisimmat Funken Lodge -hotellia koskevat kysymykset ja vastaukset tänne.

Tervetuloa!

  • Puhelin: +47 79 02 62 00
  • Faksi: +47 79 02 34 51
  • Sähköposti: info@funkenlodge.com
  • Yritystunnus: 951291579
  • Vei 2124 9170 Huippuvuoret , Norja

Löydä hotellille

Svalbardin Longyearbyeni

Svalbardin Longyearbyenin lentokentältä pääset helposti hotellille lentokenttäbussilla tai taksilla. Lentokenttä sijaitsee 7,1 km päässä hotellista. Taksimatka hotellille vie noin 10 minuuttia.

Lentokenttäbussi & Taksi

Suosittelemme yritystä Svalbard Buss & Taxi, puhelin +47 79 02 13 05.

Tietoja hotellista Funken Lodge

Kongressi- ja kokouskapasiteetti

5 huonetta, enintään 150 osanottajaa

Huoneiden lukumäärä

88 huonetta – 162 vuodepaikkaa

Etäisyys lentokentälle

Svalbardin Lentokenttä 7,1 km, noin 10 minuuttia taksilla.

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

3.2.11.002 21
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.