Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Hotellimme Bergenissä

Lännestä löytyvässä Bergenissä pääset kokemaan sateen ja raittiin ilman, mutta tutustut myös moniin ystävällisiin ihmisiin ja koet uskomattomia kulttuuri- ja kulinaarielämyksiä.

Lähellä kaupungin nähtävyyksiä

Kaikki Bergenin hotellimme ovat kävelymatkan päässä kaupungin suosituimmista alueista ja nähtävyyksistä. Ulrikenissa ja Fløyenissa voit nauttia kauniista maisemasta yli “seitsemän vuoren kaupungin”. Matkusta Ulriksbanenilla ja köysirata Fløibanenilla näihin sekä turistien että paikallisten suosimiin kohteisiin. Molemmista paikoista löydät ravintoloita ainutlaatuisilla näkymillä.

Hotelleistamme Bergenissä voit kävellä kalamarkkinoilla, ja tutustua tuoreisiin mereneläviin ja ruokiin. Vieraile historiallisten Bryggenin puurakennusten luona – ne löytyvät myös UNESCOn World Heritage -listalta – ja kävele kauppojen ja ihmisten seassa Torgalmenningenilla, Bergenin tunnetuimmalla kadulla. Nauti pitkistä aterioista ja myöhäisistä illoista kaupungin monissa ravintoloissa, pubeissa ja baareissa. Nuku hyvin ja syö maittava aamiainen yhdessä meidän viiden tähden hotelleistamme.

Kongressi- ja kokoustilat Bergenissä

Oletko Bergenissä kongressia, kokousta tai tapahtumaa varten ja haluat yöpyä lähellä lentokenttää? Kaksi suurta hotelliamme Bergenin lentokentän, Fleslandin lähellä, ovat sijainniltaan täydellisiä ja niistä löydät tietysti myös kaikki tarvitsemasi palvelut. Täältä voit lukea lisää kokousmahdollisuuksista Bergenissä.

Lähellä sijaitsevat matkakohteet

Haugesund

Eidfjord

Florø

Stavanger

Lue vähemmän
9 hotellia alueella: Bergen

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

3.2.8.003 21
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.