Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Hotel Riviera Moss ,  Norja

Hotel Riviera

Moss,  Norja

Hotel Riviera on aktiivinen ja maailmaa syleilevä paikka Mossissa. 172 huonetta, tilavat kokous- ja seurustelutilat, ravintola ja baari heti rantakadun tuntumassa sekä spa ja hyvinvointiosasto näköalalla vuonoja kohti.

Hotel Riviera 3,5 5
TripAdvisor Traveller Rating  

Hotel Riviera avautui toukokuussa 2023. Hotelli tarjoaa 172 huonetta, 7 ainutlaatuista kokoustilaa Social Clubissa 12–160 hengen kapasiteeteilla sekä brasserie-ravintolan ja baarin rannan kävelykatua kohti, joten voit todella tuntea olevasi lomalla. Hotellin yläkerroksesta löytyy Pool & Wellness, hyvinvointiosasto erilaisine palveluineen, ja Riviera-uima-allas, jonka lämpötila on 34 astetta ympäri vuoden. Täällä voit kokea lomatunnelman ympäri vuoden. It's not just a place, it's a feeling!

BRASSERIE BON VIVANT

Brasserie Bon Vivant on hotellin sydän ja sielu, mutta myös koko Verket-kaupunginosan keskipiste. Rivierassa meren läheisyys on aina aistittavissa. Merestä pyydetty päivän saalis, paikallinen liha ja vuonon toiselta puolelta kerätyt luomuvihannekset luovat ihania elämyksiä, naurua ja hyviä muistoja brasserien lämpimässä ja rennossa miljöössä. Hotel Riviera tarjoilee lounaan, illallisen ja lapsille mukautetun menun. Kaikki ovat sydämellisesti tervetulleita!

POOL & WELLNESS

Pool & Wellness on hyvinvointiosastomme. Nouse ylimpään, 14. kerrokseen ja nauti Vibrant Spasta. Täällä sinua odottaa todellinen tauko ja vapaus arjesta 650 neliömetrin kokoisella alueella – Pool & Wellness -osasto asenteella ja eleganssilla. Keidas altaineen, omaa aikaa, latautumista, kylpyrituaaleja, treenausta, rentoutumista ja energiaa ympäri vuoden.

Ainutlaatuisesta yläkerroksestamme löydät eläväisen konseptimme, joka on jaettu Riviera Sunrise Clubiin ja Riviera Sunset Clubiin. Aloitamme päivän rentouttavan chillout-tunnelman merkeissä, hyvässä tunnelmassa aitoon Riviera-tyyliin. Klo 20:00 alkaen konsepti muuttuu Riviera Sunset Clubiksi. Tämä on hyvinvointiosastomme sykkivämpi konsepti, josta voit nauttia vuorokauden viimeisten tuntien ajan. Riviera Sunset Clubin voi myös vuokrata pyynnnöstä yksityistilaisuuksia varten.

RIVIERA SOCIAL CLUB  KOKOUKSET JA JUHLAT  RIVIERA STYLE

Kokouskonseptimme on nimeltään Riviera Social Club – kokonainen kerros hotellistamme on omistettu ainutlaatuisia tapaamisia varten. Aiotko järjestää haastatteluja, messut, tuotelanseerauksia tai näyttelyn? Vain mielikuvitus on rajana järjstäessäsi tapaamisen meidän luonamme. Täällä voitte istua yhdessä Club-huoneessamme tai jakautua eri huoneisiin, ja kongressiasiantuntijamme auttavat räätälöimään kokemuksen sinun ja vieraidesi tarpeiden mukaan luoden mieleenpainuvia kokouspäiviä.

Hotel Riviera on jo niittänyt mainetta. Muista: Feel vibrant. Be vibrant. Stay vibrant.

Yhteystiedot

  • Puhelin: +47 69 70 17 00
  • Sähköposti: hello@riviera.no
  • Yritystunnus: 921624182
  • Bernt Ankers Gate 2 1534 Moss , Norja

Löydä hotellille

Lentoasemalta

Vy Flybuss -lentokenttäbussi ja juna kulkevat Oslon Gardermoenin lentoasemalta Mossin asemalle. Matka kestää 1 tunnin ja 15 minuuttia. Asemalta on 10 minuutin kävelymatka hotellille.

Mossin asemalta

10 minuuttin kävelymatka.

Taksi

Suosittelemme yritystä Moss Taxi, puhelin +47 06950

Tietoja hotellista Hotel Riviera

Hotellihuoneiden määrä

172 huonetta, joista 120:ssa on parveke ja lopuissa ranskalainen parveke.

Kokoustilat

Kyllä, koko kerros Club-huoneita ja chambre séparées -tiloja.

Etäisyys lentoasemalle

103 km, noin 1 tunti ja 15 minuuttia

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

3.2.11.002 24
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.