Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Hotel Riviera Moss ,  Norja

Hotel Riviera

Moss,  Norja

Hotel Riviera on aktiivinen ja maailmaa syleilevä paikka Mossissa. 172 huonetta, tilavat kokous- ja seurustelutilat, ravintola ja baari heti rantakadun tuntumassa sekä spa ja hyvinvointiosasto näköalalla vuonoja kohti.

Hotel Riviera 0 5
TripAdvisor Traveller Rating  

Uusi hotelli on rakenteilla nyt Verketiin, vanhan Moss Jernverkin tontille. Juhlat alkavat, kun Hotel Riviera avaa ovensa ja tarjoaa 172 huonetta, kokous- ja seurustelutiloja, ravintolan ja baareja. Voit siirtyä hotellista suoraan rantaa pitkin kulkevalle kävelykadulle nauttimaan elämästä ulkotiloissa, tai nousta hissillä hotellin ylimpään kerrokseen viettämään omaa aikaa span ja hyvinvoinnin merkeissä, ihastellen samalla Oslonvuonoa kohti avautuvaa maisemaa.

Juhlatunnelma

Hotel Riviera sijaitsee rannan kävelykadun tuntumassa Mossin uudessa kaupunginosassa, Verketissä, joten luonamme voit kirjautua sisään, rentoutua ja latautua päästäksesi kunnon juhlatunnelmaan! Voit nauttia samasta tunnelmasta, oletpa liikematkalla tai liikkeellä loman merkeissä. 

Tyylikkäät kokoukset ja juhlatilaisuudet

Kokouskonseptimme on nimeltään Riviera Social Club  yksi kerroksista on omistettu ainutlaatuisille kohtaamisille. Aiotko järjestää haastatteluja, messut, tuotejulkaisun tai näyttelyn? Vain mielikuvitus määrittää rajat sille, millaisen tilaisuuden voit järjestää luonamme. Voitte istua yhdessä Club-huoneessamme tai erillisissä huoneissa, ja kokousjärjestäjämme räätälöivät tilaisuuden sinun ja vieraidesi mukaan luoden unohtumattoman kokouspäivän.

Hotel Riviera tulee olemaan kaupungin keskipiste  tällä välin voit pitää mielessäsi seuraavan: Feel vibrant. Be vibrant. Stay vibrant.

Yhteystiedot

  • Puhelin: +47 69 70 17 00
  • Sähköposti: hello@riviera.no
  • Yritystunnus: 921624182
  • Bernt Ankers Gate 2 1534 Moss , Norja

Löydä hotellille

Lentoasemalta

Vy Flybuss -lentokenttäbussi ja juna kulkevat Oslon Gardermoenin lentoasemalta Mossin asemalle. Matka kestää 1 tunnin ja 15 minuuttia. Asemalta on 10 minuutin kävelymatka hotellille.

Mossin asemalta

10 minuuttin kävelymatka.

Taksi

Suosittelemme yritystä Moss Taxi, puhelin +47 06950

Tietoja hotellista Hotel Riviera

Hotellihuoneiden määrä

172 huonetta, joista 120:ssa on parveke ja lopuissa ranskalainen parveke.

Kokoustilat

Kyllä, koko kerros Club-huoneita ja chambre séparées -tiloja.

Etäisyys lentoasemalle

103 km, noin 1 tunti ja 15 minuuttia

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

3.2.1.018 23
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.