Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Quality Airport Hotel Stavanger Sola ,  Norja

Quality Airport Hotel Stavanger

Sola,  Norja

Quality Airport Hotel Stavanger on moderni kokoushotelli, joka sijaitsee keskellä maaseudun idylliä, lähellä Stavangerin lentoasemaa, Solaa. Hotelliin mahtuu 950 henkilöä ja hotellista löytyy ravintolakonsepti The Social Bar & Bistro.

Quality Airport Hotel Stavanger 4 5
TripAdvisor Traveller Rating  
Sustainability rating
8,4
10:stä
Sustainability rating

Tämä on oma vastuullisuusluokituksemme, joka peilaa kunkin hotellin suorituskykyä useilla eri vastuullisuusalueilla. Arvio on viimeisten 7 päivän keskiarvo.

8,4
10:stä
Tulos Quality Airport Hotel Stavanger

Luokitus perustuu siihen, miten hotelli vastaa ajan mittaan tavoitteisiinsa vähentää ympäristövaikutuksia energian, veden, jätteiden, ruokajätteen, kemikaalien, tekstiilien pesun ja ilmastopäästöjen osalta.

Luokitus perustuu siihen, miten hotelli vastaa ajan mittaan tavoitteisiinsa vähentää ympäristövaikutuksia energian, veden, jätteiden, ruokajätteen, kemikaalien, tekstiilien pesun ja ilmastopäästöjen osalta.

Strawberryn tavoitteet
Ilmastoneutraalius vuoteen 2030 mennessä

Tavoitteenamme on olla ilmastoneutraali omassa toiminnassamme vuoteen 2030 mennessä samalla puolittaen päästöt toimitusketjuissamme.

Vähemmän ruokahävikkiä vuoteen 2030 mennessä

Työskentelemme aktiivisesti vähentääksemme 50 % ruokahävikistä toiminnassamme vuoteen 2030 mennessä. 

Quality Hotel Stavanger on moderni kokoushotelli, joka sijaitsee lähellä Stavangerin lentoasemaa, Solaa. Alueen ainoana kokoushotellina meillä on paljon kokemusta kaikenlaisten tapahtumien järjestämisestä. Olemme lisäksi juuri avanneet ovet ainutlaatuiseen The Social Bar & Bistroomme. Tervetuloa!

Sijainti

Hotellin keskeinen sijainti suhteessa Stavangerin lentoasemaan ja Stavangerin kaupunkiin, sen ympäristöineen, tekee siitä itsestään selvän vaihtoehdon sekä kokouksille että rentouttavalle viikonlopulle. Täällä on paljon nähtävää ja koettavaa, muun muassa hieno Solan ranta, Flyghistoriska Museet (Lentohistoriallinen museo), Arkeologiska Museet (Arkeologinen museo), Solstrandenin golfkerho ja Viking Stadion. Täältä voit lukea lisää Solasta ja Stavangerista.

The Social Bar & Bistro

Tervetuloa hotellin viihtyisään baariin ja bistroon. Nauti klassisista bistroannoksista, joissa on moderneja vaikutteita, kylmää olutta ja maistuvia viinejä. Tai mikset tilaisi muuta virkistävää juomaa? The Social Stavanger on luonnollinen kohtaamispaikka niin hotellivieraiden kuin naapuruston asukkaiden kesken. 

Kokous meillä

Quality Hotel Stavangerin kokoustilat koostuvat 19 kokoushuoneesta, joissa on tilaa 950 henkilölle. Kaikissa huoneissa on uusinta teknologiaa, mitä tulee valoon, ääneen ja ilmaan. Innostunut ja ratkaisuihin suuntautunut henkilökuntamme auttaa sinua kaikessa suunnittelussa ja logistiikassa, joten sinä voit keskittyä sisältöön.

Terveys ja ruoka

Vaativan kokouksen jälkeen voit palauttaa energiaasi hyvinvointistudiossamme tai nauttia hyvästä ateriasta ravintolassa, baareineen ja salonkeineen. Ravintolassa on valoisa ja rento ilmapiiri sekä panoraamanäköala lentoasemalle, mikä luo ruokailulle ainutlaatuiset puitteet. Ravintolan innostunut henkilökunta voi myös auttaa sinua järjestämään tapahtumia, kuten häitä, juhlapäivällisiä ja teemajuhlia.

Yhteystiedot

  • Sømmeveien 1 4055 Sola , Norja

Löydä hotellille

Lentokenttäbussi

Lentokenttäbussi lähtee joka viidestoista minuutti Sola Lufthavnin saapumisaulan luota.

Bussi

Bussi 42 kulkee 2 kertaa tunnissa Sola Lufthavnin saapumisaulan luota.

Taksi

Suosittelemme yritystä Sola Taxi, puh. +47 51 65 04 44.

Tietoja hotellista Quality Airport Hotel Stavanger

Hotellihuoneiden määrä

273 kpl – 394 vuodepaikkaa

Kokoustilojen määrä

19 kpl – tilaa yli 950 osanottajalle

Etäisyys lentokentältä

Stavangerin lentokenttä, Sola: 1,2 km, 20 minuutin kävelymatka.

Etäisyys paikallisliikenteestä

Linja-autopysäkki Quality Airport Hotel: 50 m

Tietoja hotelliketjusta Quality Hotel™

Les mer om Quality Hotels

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

3.2.11.002 27
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.