Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

GoSportive – urheilullisia hintoja joukkueille, yhdistyksille ja järjestöille!

Niin urheilijat, valmentajat kuin kannattajatkin tarvitsevat lepoa ja lisäenergiaa. Joukkueet, jalkapalloäidit sekä urheilun ystävät saavat meillä tarjoushintoja hotelliyöpymisistä urheilutapahtumien yhteydessä.

GoSportive – hinnat alkaen 36,67 € per henkilö

GoSportive – mikä se on?

GoSportive toivottaa kaikki urheiluseurueet, kuten jalkapalloilijat, hiihtäjät sekä heidän tiiminsä tervetulleiksi luoksemme! GoSportiven avulla urheilutapahtumissa usein käytettävät makuupussit ja koulujen liikuntasalit vaihtuvat mukaviin vuoteisiin, pehmeisiin hotellityynyihin sekä maukkaisiin aamiaisiin.

Tarjoamme erikoishintoja niin joukkueille, yhdistyksille kuin järjestöillekin Clarion Hotel®-, Comfort Hotel®-, Quality Hotel™- ketjuissa sekä GLO Hotel Sellossa. Pääset nauttimaan urheiluhinnastostamme turnausten, cup-kilpailuiden, kokoontumisten sekä muiden kilpailuiden yhteydessä. Myös yhdistykset ja järjestöt voivat käyttää GoSportivea kokoustensa ja kokoontumistensa yhteydessä.

 

Hinnat ja ehdot näet täältä!

 

Löydä hotelli, joka sopii sinulle

Clarion Hotel® -hotellit ovat eläväisiä ja tyylikkäitä hotelleja, jotka sijaitsevat aivan kaupunkien keskustojen sykkeessä sekä lentokentillä. Nämä hotellit tarjoavat lukuisia mahdollisuuksia erilaisiin aktiviteetteihin ja tapahtumiin. Clarion Hotel® ja Quality Hotel™ tarjoavat lisäksi maksuttoman kokoontumishuoneen, urheilumenun, aikaisen sisäänkirjautumisen sekä myöhäisen uloskirjautumisen. Urbaanit Comfort Hotel® -hotellit löytyvät keskeltä kaupunkia, sekä Suomesta kätevästi Helsinki-Vantaan lentoasemalta. Täällä nautit hyvistä yöunista mukavissa ja tyylikkäissä huoneissa. Quality Hotel™ -hotellit löydät Suomen ulkopuolelta, aivan ydinkaupungin vierestä tai lentokentiltä. Näistä hotelleista löydät hyvät pysäköintimahdollisuudet, kokoustilat sekä ravintolat. 

Urheilumenu

Haluamme, että urheilusankarimme saavat mahdollisimman mukavan vierailun, ja toivomme, että he nauttivat myös ruoastamme ja saavat siitä lisäenergiaa urheilusuorituksiinsa. Olemmekin siksi valmistaneet erityisen urheilumenun kovaa kulutusta vaativille.

Valitsittepa minkä tahansa hotellin, pääsette aina nauttimaan hyvistä yöunista sekä laajasta ja laadukkaasta aamiaisbuffetista.

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

3.2.13.011 28
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.