Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

GoSportive – urheilullisia hintoja joukkueille, yhdistyksille ja järjestöille!

Niin urheilijat, valmentajat kuin kannattajatkin tarvitsevat lepoa ja lisäenergiaa. Joukkueet, jalkapalloäidit sekä urheilun ystävät saavat meillä tarjoushintoja hotelliyöpymisistä urheilutapahtumien yhteydessä.

GoSportive – hinnat alkaen 29 € per henkilö

GoSportive – mikä se on?

GoSportive toivottaa kaikki jalkapalloilijat, hiihtäjät sekä heidän apurinsa tervetulleiksi! GoSportiven avulla urheilutapahtumissa usein käytettävät makuupussit ja koulujen liikuntasalit vaihtuvat mukaviin vuoteisiin, pehmeisiin hotellityynyihin sekä maukkaisiin aamiaisiin.

Me tarjoamme alennettuja hintoja niin joukkueille, yhdistyksille kuin järjestöillekin, Quality Hotel™ -, Comfort Hotel® - sekä Clarion Hotel® -hotelleissamme. Pääset nauttimaan urheiluhinnastostamme turnausten, cup-kilpailuiden, kokoontumisten sekä muiden kilpailuiden yhteydessä. Myös yhdistykset ja järjestöt voivat käyttää GoSportivea kokoustensa ja kokoontumistensa yhteydessä.

 

Hinnat ja ehdot näet täältä!

 

Löydä hotelli, joka sopii sinulle

Quality Hotel™ -hotellit sijaitsevat kaupunkien laitamilla tai lentokentillä. Näistä hotelleista löydät hyvät pysäköintimahdollisuudet, kokousosastot sekä ravintolan. Urbaanit Comfort Hotel® -hotellit löytyvät keskeltä kaupunkia, mukavien vuoteiden ja hyvien hintojensa kera. Clarion Hotel® -hotellit ovat eläväisiä hotelleja, jotka sijaitsevat aivan kaupunkien keskustojen sykkeessä – nämä hotellit tarjoavat monia mahdollisuuksia erilaisiin sosiaalisiin aktiviteetteihin. Clarion Hotel® ja Quality Hotel™ tarjoavat lisäksi maksuttoman kokoontumishuoneen, urheilumenun, aikaisen sisäänkirjautumisen sekä myöhäisen uloskirjautumisen.

Urheilumenu

Me haluamme, että urheilusankarimme saavat mahdollisimman mukavan vierailun, ja toivomme, että he nauttivat ruoastamme ja saavat siitä lisäenergiaa urheilusuorituksiinsa. Me teemme teille erityisen urheilumenun.

Valitsittepa minkä tahansa hotellin, pääsette aina nauttimaan ihanista yöunista sekä suuresta ja maukkaasta aamiaisbuffetista.

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

3.2.8.003 26
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.