Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Quality Airport Hotel Gardermoen Jessheim ,  Norja

Quality Airport Hotel Gardermoen

Jessheim,  Norja

Tervetuloa uuteen Quality Airport Hotel Gardermoen -hotelliin! Tässä täyden palvelun kokoushotellissa on hyvä kapasiteetti, 455 hotellihuonetta, ravintola ja baari. Vieraamme voivat nauttia upeasta luonnonympäristöstä kivenheiton päässä lentoasemalta!

Quality Airport Hotel Gardermoen 3,5 5
TripAdvisor Traveller Rating  
Sustainability rating
9,2
10:stä
Sustainability rating

Tämä on oma vastuullisuusluokituksemme, joka peilaa kunkin hotellin suorituskykyä useilla eri vastuullisuusalueilla. Arvio on viimeisten 7 päivän keskiarvo.

9,2
10:stä
Tulos Quality Airport Hotel Gardermoen

Luokitus perustuu siihen, miten hotelli vastaa ajan mittaan tavoitteisiinsa vähentää ympäristövaikutuksia energian, veden, jätteiden, ruokajätteen, kemikaalien, tekstiilien pesun ja ilmastopäästöjen osalta.

Luokitus perustuu siihen, miten hotelli vastaa ajan mittaan tavoitteisiinsa vähentää ympäristövaikutuksia energian, veden, jätteiden, ruokajätteen, kemikaalien, tekstiilien pesun ja ilmastopäästöjen osalta.

Strawberryn tavoitteet
Ilmastoneutraalius vuoteen 2030 mennessä

Tavoitteenamme on olla ilmastoneutraali omassa toiminnassamme vuoteen 2030 mennessä samalla puolittaen päästöt toimitusketjuissamme.

Vähemmän ruokahävikkiä vuoteen 2030 mennessä

Työskentelemme aktiivisesti vähentääksemme 50 % ruokahävikistä toiminnassamme vuoteen 2030 mennessä. 

Quality Airport Hotel Gardermoen on yksi Norjan johtavista kurssi- ja kokoushotelleista ja täydellinen tukikohta seuraavalle matkallesi!

Digitaalinen kierros

Oletko kiinnostunut näkemään, miltä hotellissamme näyttää? Napauta tästä päästäksesi digitaaliselle kierrokselle ennen vierailuasi!

Tervetuloa uuteen Quality Airport Hotel Gardermoen -hotelliin

Tämä tarkoittaa sitä, että pystymme nyt tarjoamaan kokoustilat jopa 800 henkilölle pelkästään suurimmassa tilassamme, muista kokoustiloista nyt puhumattakaan. Skandinaaviseen tyyliin sisustetut 455 upeaa huonettamme tarjoavat mukavan ja rauhallisen vierailun vieraillemme. Nauti hieman paremmasta illallisesta uudessa The Social Bar & Bistro -ravintolassamme. Ainutlaatuinen atriumimme päästää sisään runsaasti luonnonvaloa suoraan moderniin, mukavan tunnelman tarjoavaan loungeemme, jossa vieraamme voivat rentoutua ja kerätä energiaa seuraavaa kokousta tai matkaa varten.

Lähellä OsloGardermoenin lentoasemaa

Sijaintimme on erinomainen kokouksia ajatellen – meiltä on noin 45 kilometrin matka Oslon keskustaan ja 8 minuuttia OsloGardermoenin lentoasemalta (noin 15 minuuttia takaisin OsloGardermoenin lentoasemalle) lentokenttäbussin kyydissä. Hotellimme on toisin sanoen täydellinen kohtaamispaikka. 

Viihtyisä ja vehreä ympäristö

Naapuristamme löytyvässä metsässä voi tutustua upeisiin pyöräily- ja juoksureitteihin. Vain 5 minuutin kävelymatkan päässä hotellilta on lisäksi uimapaikka kesäisin ja luistelualue talvisin. 2,5 kilometrin päässä hotellista sijaitsevan Jessheimin keskustassa voit nauttia monipuolisesta kulttuuritarjonnasta, elokuvateatterista ja hyvistä ostosmahdollisuuksista. Quality Aiport Hotel™ Gardermoen tarjoaa toisin sanoen paljon, paljon muutakin kuin vain erinomaisen sijainnin lentoaseman läheisyydessä!

Kokoukset ja tapahtumat

Me olemme areena niin pienille tapaamisille kuin suurille, jopa 800 hengen kongresseillekin. Tarjoamme hyvät logistiset ratkaisut, sillä kaikki tilat löytyvät kätevästi yhdestä ja samasta kerroksesta. 455 kahden hengen huonetta, yli 1000 hengen kokouskapasiteetti ja erinomainen sijainti sekä Oslon että OsloGardermoenin lentoaseman läheisyydessä tekevät meistä loistavan vaihtoehdon kokouksen tai tapahtuman järjestämiseen!

Sweet Dreams

Jos sanot "Ei kiitos" huonesiivoukselle, kun yövyt luonamme vähintään kahden (2) yön ajan, teemme tällöin lahjoituksen ihmiskaupan uhreiksi joutuneiden lasten hyväksi ja tarjoamme heille turvallisia yöunia. Tämä projekti toteutetaan yhteistyössä UNICEFin kanssa, ja lahjoitamme organisaatiolle kiinteän summan per yö, kun et halua, että siivoamme huoneesi. Kiitos!

Ravintola ja baari

Hotellissamme on buffetravintola kokousvieraille sekä lisäksi oma à la carte -ravintola kansainvälisellä menulla. Olet myös tervetullut nauttimaan baarimme suuresta juomavalikoimasta. Se on täydellinen tapa päättää tapahtumarikas kokouspäivä.

Yhteystiedot

  • Lokevegen 7 2067 Jessheim , Norja

Löydä hotellille

Oslon Gardermoen-lentokentältä

Bussi S-22.

Päärautatieasemalta (Oslo S)

Flytoget (express-juna) Gardermoeniin tai paikallisjuna Jessheimiin.

Taksi

Suosittelemme yritystä Øvre Romerike Taxi,
puhelin +47 03550.

Tietoja hotellista Quality Airport Hotel Gardermoen

Hotellihuoneiden määrä

455 kpl – 910 vuodepaikkaa

Kokoustilojen määrä

24 joustavasti muunneltavissa olevaa kokoustilaa, joista löytyy tilaa helposti jopa 800 osallistujalle. 

Etäisyys Oslo Gardermoenin lentokentältä

5 km – noin 8 minuuttia autolla ja shuttle-bussilla

Etäisyys Oslon päärautatieasemalta (Oslo S)

45 km – noin 30 minuuttia autolla

Tietoja hotelliketjusta Quality Hotel™

Les mer om Quality Hotels

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

3.2.11.002 26
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.