Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Clarion Hotel® Air Sola ,  Norja

Clarion Hotel® Air

Sola,  Norja

Aivan lentoaseman tuntumassa! Ihanteellisen lähellä Stavangerin lentoasemaa ja upeaa rantaa. Hotellista aukeaa upea näköala, ja sisustus on saanut vaikutteita erottuvasta luonnosta. Sekä kohtaamispaikka että kokoushotelli jännittävine ravintoloineen.

Clarion Hotel® Air 4,5 5
TripAdvisor Traveller Rating  
Sustainability rating
9,0
10:stä
Sustainability rating

Tämä on oma vastuullisuusluokituksemme, joka peilaa kunkin hotellin suorituskykyä useilla eri vastuullisuusalueilla. Arvio on viimeisten 7 päivän keskiarvo.

9,0
10:stä
Tulos Clarion Hotel® Air

Luokitus perustuu siihen, miten hotelli vastaa ajan mittaan tavoitteisiinsa vähentää ympäristövaikutuksia energian, veden, jätteiden, ruokajätteen, kemikaalien, tekstiilien pesun ja ilmastopäästöjen osalta.

Luokitus perustuu siihen, miten hotelli vastaa ajan mittaan tavoitteisiinsa vähentää ympäristövaikutuksia energian, veden, jätteiden, ruokajätteen, kemikaalien, tekstiilien pesun ja ilmastopäästöjen osalta.

Strawberryn tavoitteet
Ilmastoneutraalius vuoteen 2030 mennessä

Tavoitteenamme on olla ilmastoneutraali omassa toiminnassamme vuoteen 2030 mennessä samalla puolittaen päästöt toimitusketjuissamme.

Vähemmän ruokahävikkiä vuoteen 2030 mennessä

Työskentelemme aktiivisesti vähentääksemme 50 % ruokahävikistä toiminnassamme vuoteen 2030 mennessä. 

Clarion Hotel Air on ensiluokkainen kongressihotelli, joka sijaitsee Stavangerin lentoaseman Solan vieressä. Hotellissamme on laadukas Kitchen & Table -ravintola sekä kongressimahdollisuudet jopa 1250 osallistujalle. Hotellimme on eläväinen tapahtumapaikka vain muutaman minuutin kävelymatkan päässä lentoasemalta.

Aivan lähtöportin sekä rannan läheisyydessä

Jos yövyt luonamme ja olet lähdössä matkaan Stavangerin lentoasemalta, voit rentoutua hotellissa melkein koneeseen nousemiseen alkuun asti. Hotelli sijaitsee nimittäin vain muutaman minuutin kävelymatkan päässä lentoasemalta. Jos sinulla on aikaa, voimme suositella mukavaa kävelyä hotellin lähistöllä sijaitsevaa rantaa pitkin. Täältä löydät valkoista hiekkaa ja auringossa kimaltelevaa vettä niin kauas kuin silmä kantaa. Täältä voit lukea lisää Solasta ja Stavangerista.

Kongressi

Hotellissamme on 13 modernia kongressihuonetta, jotka tarjoavat upeat puitteet monipuolisiin kongresseihin, kokouksiin ja tapahtumiin. Huoneissamme on tilaa 21250 osallistujalle. Lue lisää kongressista meillä täältä.

Ravintola ja baari

The Social Bar & Bistro on hotellin sosiaalinen bistro ja baari. Täällä tarjoilemme klassisia bistroannoksia modernilla otteella – viihtyisässä miljöössä. Juomien osalta löydät ihania eurooppalaisia viinejä sekä kylmää, maistuvaa olutta. Lue lisää makuelämyksistä meillä täältä.

 

Yhteystiedot

  • Utsolaarmen 16 4055 Sola , Norja

Löydä hotellille

Bussi

Bussi Stavangerin Solan lentokentälle.

Taksi

Suosittelemme yritystä Sola Taxi, puhelin: +47 51 65 04 44.

Tietoja Clarion Hotel Air hotellista

Hotellihuoneiden määrä

296 kpl - 592 vuodetta

Kokoustilojen määrä

13 kpl – tilaa jopa 1250 osallistujalle

Etäisyys lentokentältä

Stavangerin lentokenttä, Sola: 1 minuutti autolla

Etäisyys paikallisliikenteestä

Bussipysäkki: Stavangerin lentokenttä, Sola sijaitsee aivan hotellin vieressä.

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

3.2.11.002 23
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.