Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Quality Hotel™ Tønsberg Tønsberg ,  Norja

  • Kuntosali ja lähikuva kuntoiluvälineistä, Quality Hotel Tønsbergissä
  • Kuntosali vapailla painoilla, pilates-palloilla ja juoksumatoilla, Quality Hotel Tønsbergissä

Quality Hotel™ Tønsberg

Tønsberg,  Norja

Quality Hotel Tønsberg on moderni perhe- ja konferenssihotelli, jonka uniikki arkkitehtuuri sulautuu kauniisti ainutlaatuiseen merelliseen ympäristöön.

Quality Hotel™ Tønsberg 4 5
TripAdvisor Traveller Rating  

Quality Hotel Tønsberg on kokous- ja virkistyshotelli, jossa yhdistyvät parhaat modernit mukavuudet ja perinteinen merellinen ilmapiiri. Viihdy hotellimme moderneissa huoneissa, koe ainutlaatuisia makuelämyksiä ravintoloissamme ja rentoudu hotellimme uima-altaalla.

Sijainti

Hotelli sijaitsee ravintoloiden ja ulkoilumahdollisuuksien läheisyydessä, ihanalla näköalallaan keskellä Tønsbergin laiturialuetta. Lähin naapuri on Foynhagen, jossa on tarjolla hyvin koostettu, runsas konserttiohjelma koko kesäkauden ajan. Täällä voit siis nauttia tunnettujen artistien esityksistä ja ihanasta tunnelmasta ja päästä heti vuoteeseen, kun uni alkaa painaa silmäluomia.

Kokouksia ja tapahtumia

Hotellissamme on 25 huippumodernia kokoustilaa, kokonaiskapasiteetiltaan 1000 henkilölle. Käytännölliset tilat on varustettu modernilla tekniikalla. Hotellimme sijaitsee Oseger kulturhuset -kulttuuritalon läheisyydessä, joka luo ainutlaatuiset mahdollisuudet suurien messujen, kick-off-tilaisuuksien, juhlien ja muiden suurten tapahtumien järjestämiseen. Täältä voit lukea lisää kokousmahdollisuuksista.

Brasserie X ja Bar X

Me rakastamme hyvää ruokaa ja juomaa ja haluamme tarjota sinulle vain parasta. Hotellissamme on kolme ravintolaa ja yksi baari, sisältäen Brasserie X -ravintolakonseptin, jossa voi nauttia pelkistettyjä ja maukkaita aterioita, jotka valmistetaan alusta loppuun itse, aina parhaista raaka-aineista. Brasserie X on hienostunut sekoitus pohjoismaista ruokakulttuuria ja ranskalaista brasseriekulttuuria rennossa tunnelmassa. Hotellimme viihtyisän ravintolan ja baarin muoto on tyylikkään kaarimainen ja katosta lattiaan ulottuvat ikkunat tuovat ravintolavieraillemme valoa ja tunnelmaa. Ravintola ja baari sijaitsevat kahdessa kerroksessa. Sekä Brasserie X ja Bar X hemmottelevat vieraitaan ainutlaatuisella panoraamanäkymällä yli meren ja ruokaillessa on mukava seurata Tønsbergin sataman laivaliikennettä. Tervetuloa nauttimaan herkullisista makuelämyksistä merelliseen tunnelmaan. 

Kuntosali, ulkoilma-allas ja virkistysosasto

Quality Hotel Tønsberg on paljon enemmän kuin vain pelkkä kokoushotelli. Hotellimme kuntosali, virkistysosasto ja hotellimme katolla sijaitseva ulkoilma-allas (ulkoilma-allas on avoinna kesäsesongin aikaan, kesäkuu – syyskuu) tarjoavat ainutlaatuiset puitteet niin rauhalliseen ja rentouttavaan lomaan kuin intensiiviseen treenaamiseen. Huoneesi avaimella pääset sisään kuntosalillemme.

Yhteystiedot

  • Ollebukta 3 3126 Tønsberg , Norja

Löydä hotellille

Sandefjordin Torpin lentokentältä

Yhdysjuna tai-bussi Tönsbergin asemalle.

Oslon Gardermoenin lentokentältä

Bussi tai juna Tönsbergin asemalle.

Tietoja hotellista Quality Hotel Tønsberg

Hotellihuoneiden määrä

292 kpl - 575 vuodetta

Kokoustilojen määrä

25 kpl - tilaa 1000 osallistujalle

Etäisyys lentokentiltä

Sandefjordin lenokenttä, Torp: 30 km
Oslon lentokenttä, Gardermoen: 150 km

Etäisyys paikallisliikenteestä

Tönsbergin asema: noin 5 minuutin kävelymatka.

Tietoja hotelliketjusta Quality Hotel™

Les mer om Quality Hotels

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

3.1.9.007 23
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden.

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in, you will have to start over.