Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Juhli Pridea kanssamme – täällä on tilaa kaikille!

Strawberry on Priden ylpeä kumppani kaikkialla Pohjoismaissa ja pohjoismaisten pääkaupunkien – Helsingin, Tukholman, Oslon ja Kööpenhaminan – Priden pääsponsori. Näin on ollut jo monen vuoden ajan. Miksi? Koska monimuotoisuus ja osallistaminen ovat meille kaksi olennaista arvoa, joiden mukaan elämme päivittäin. Tämä tekee arjesta kaikin tavoin paremman niin upeiden kollegoidemme kuin rakkaiden vieraidemme näkökulmasta. Meillä on nimittäin tilaa kaikille seksuaalisesta suuntautumisesta, identiteetistä, maailmankatsomuksesta, etnisyydstä tai toimintakyvystä riippumatta – ja me kannustamme kaikkia tukemaan Pridea ja osallistumaan sen juhlintaan.

Teemme ahkerasti työtä yhtenäisten arvon ja mahdollisuuksien puolesta – riippumatta siitä kuka kukin on tai keitä he rakastavat. Tasa-arvoisuuden puolesta tekemämme työ ei rajoitu vain kesäisiin Pride-viikkoihin. Tätä työtä tehdään ympäri vuoden, vuodesta toiseen, jotta tasa-arvoiset mahdollisuudet olisivat mahdollisia työntekijöidemme työllistämisprosesseissa sekä tietojen ja osaamisen kehittämisessä. Se näkyy myös kaiken kattavana osallistamisen kulttuurina, joka on vahvasti syrjimistä vastaan. Samalla tarjoamme tilaa toisenlaisille näkemyksille ja sallimme avoimen, kunnioittavan keskustelun – vahvoista periaatteistamme tinkimättä. Lippumme liehuu ylpeästi tuulessa!

Tapahtumat

Mitä Strawberrylla tapahtuu?

Tulevat:

Helsinki – Clarion Hotel® Helsinki: Pride Queerlesque – 26.6.
Tukholma – Clarion Hotel® Stockholm: Pride Pool Party – 29.6.
Uppsala – Clarion Hotel® Gillet: Pride After Party – 7.9.

Aiemmat:

Göteborg – Clarion Hotel® Draken: West Pride Party – 12.6.
Göteborg – Clarion Hotel® Post: After Pride Party – 15.6.

Kaikki, mitä sinun tulee tietää Pridesta!

Kuinka paljon tiedät Priden historiasta?

Mitä merkitys lipulla on? Mitkä tapahtumat ovat tehneet Pridesta sen, mitä se tänä päivänä on? Mitkä ovat kuuluisimpia kappaleita? 

Lue lisää Pridesta
Pride Strawberrylla

Kuinka me työskentelemme tasa-arvoisuuden ja monimuotoisuuden puolesta Strawberrylla?

Oletko kiinnostunut työskentelemään Strawberrylla, tai oletko muuten vain kiinnostunut siitä, miten työskentelemme luodaksemme vahvoihin periaatteisiin ja arvoihin nojaavan työkulttuurin? Tutustu joidenkin kollegoidemme haastatteluihin!

Lue lisää

Pride-liike

Inspiroidu päivittäin monikulttuurisuuden ja tasa-arvon puolesta taistelevien ihmisten tarinoista

Carolinin isä tuli ulos kaapista: nyt he taistelevat yhdessä

Mitä tapahtuu, kun elämä muuttuu ilman, että itse on valinnut niin? Kuinka reagoida, kun oma perhe hajoaa ja toinen vanhemmista tulee ulos kaapista homoseksuaalina? Carolin Solskärin, 27, kohdalla myrskyisä aika johti lopulta tärkeään ilmoitukseen, joka antoi vastauksen moniin pohdiskeluihin.

Carolinin tarina & vinkit muille

Stolta föräldrar till HBTQ-barn: Esikuvat ovat todella tärkeitä

Me tapasimme ruotsalaisen yhdistyksen "Stolta föräldrar till HBTQ-barn" ja saimme kaapista ulos tulleilta vanhemmilta arvokkaita vinkkejä.

Lue "Stolta föräldrar" -haastattelu

Edellisten vuosien Pride-juhlinta

Hienoja hetkiä vuoden 2018 Helsinki Pride Parade -kulkueelta

Yli 100 000 ihmistä osoittivat tukensa tasa-arvoisuudelle ja monimuotoisuudelle Helsinki Pride Parade -kulkueella 30. kesäkuuta!

Yli 100 000 ihmistä kokoontui Helsinkiin juhlistamaan rakkautta ja monimuotoisuutta seitsemän päivän pituisen juhlan aikana. Fantastisia kuvia kulkueelta löydät täältä!

Kuvia – Helsinki Pride Parade 2018
Helsinki Pride

Helsinki – yksi maailman HLBT+-ystävällisimmistä kaupungeista

Lue, mitä We Speak Gay -kielen kehittäjä, Hannu Medina, sanoo Helsingistä HLBT+-kaupunkina sekä yhteistyöstä Priden ja Helsingissä toimivan Strawberryn välillä.

Siirry artikkeliin
Stockholm Pride houkutteli paikalle suurimman yleisön koskaan

600 000 ihmistä kerääntyi Tukholman kaduille

Katso kuvat ja lue lisää Stockholm Pride/Europride 2018 -tapahtuman kohokohdista. Mukana on mm. haastattelu Pride-profiili MingelMartinin kanssa ja eksklusiivisia kuvia kulkueesta.

Parhaat kuvat näet täältä
3.2.13.011 21
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.