Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Quality Hotel™ Richard With Stokmarknes ,  Norja

Quality Hotel™ Richard With

Stokmarknes,  Norja

Quality Hotel Richard With öppnade i toukokuuta 2023. Meren äärellä, Stokmarknesin laiturin luona sijaitseva hotelli sopii kongresseille, perhelomalle ja ystäväporukoille. Täällä voit pulahtaa mereen ja rentoutua kelluvassa saunassa. Tervetuloa!

Quality Hotel™ Richard With 4,5 5
TripAdvisor Traveller Rating  
Toukokuussa 2023 Quality Hotel™ Richard With avasi vihdoinkin ovensa! Paras sijainti laiturialueella Stokmarknesissa, keskellä Norjan eksoottisinta luonnonhelmeä, Vesterålenia Quality Hotel™ Richard With on erinomainen tukikohta tutustuessasi Pohjois-Norjaan. Taianomainen näköala, paikallisiin perinteisiin perustuva ruoka ja inspiroiviin tapaamisiin kannustavat tilat yhdessä rentoutumismahdollisuuden kanssa tekevät meistä jännittävän ja inspiroivan hotellin, joka tarjoaa paljon enemmän kuin pelkän paikan yöpymistä varten.
Keskellä Vesterålenin sydäntä

Quality Hotel™ Richard With sijaitsee keskellä Vesterålenin sydäntä, tarkemmin sanottuna Stokmarknesissa. Hotelli peilautuu merestä, joka aaltoilee ikkunoiden takana, ja se sijaitsee vain kivenheiton päässä Hurtigrutemuseetista. Paikallinen lentoasema, Stokmarknes Lufthavn, sijaitsee vain 8 minuutin päässä hotellilta. Jos olet joskus nähnyt Pohjois-Norjasta kertovan luonto-ohjelman tai lukenut siitä artikkelin tai tuttavasi julkaisun Facebookissa, pelkkä sen ajatteleminen saa ajatukset vaeltamaan: seisot täällä, kalastusveneen kannella, tunnet meriveden roiskeen kasvoillasi ja suolan maun suussasi katsellessasi horisonttiin etsiessäsi katseellasi valaita ja merikotkia. Ehkäpä melot kajakilla auringon kimmeltäessä, meri on tyyni ja ihanan sinisen sävyinen. Tai ehkäpä pidät kiipeilemisestä ja vuorenhuippujen valloittamisesta yksi toisensa perään? Meidän ei tarvitse edes kertoa sinulle, että niistä muistikuvista ja kokemuksista tulee taianomaisia, ja niistä riittää kerrottavaa vielä vuosienkin päästä – ehkäpä hieman maustettuina? Vesterålen on luonnollinen lähtöpiste tutuaksesi Norjan eksoottisimman seudun tarjontaan.

Pohjois-Norjan makuja

Löydät Restaurant 1893 -ravintolamme meren ääreltä, ja olet sydämellisesti tervetullut nauttimaan pohjoismaisesta laaturuoasta, joka on saanut inspiraationsa ranskalaisesta ja pohjoismaisesta keittiöstä. Keittiömme tarjoaa vaihtelevan ja huolella koostetun, paikallisiin raaka-aineisiin perustuvan à la carte -menun, jossa valittavanasi on paikallisella twistillä höystettyjä klassisia ruokalajeja. Tunne olosi kodikkaaksi Bar 1893 -baarissamme merinäköalasta ja hyvistä juomista nauttien.

Kokoukset ja kongressit

8 kerroksellaan Quality Hotel™ Richard With on Vesterålenin suurin hotelli ja osa Stokmarknesin satama-alueelle rakentuvaa rakennuskantaa. Hotellissa on suuri oleskelualue niin pieniä kuin suuria kohtaamisia varten  monipuolinen tapaamispaikka, joka tarjoaa ihania elämyksiä.

Hotelli on johtava kokoushotelli tapahtumasalinsa, Storheia, ansiosta, johon mahtuu jopa 150 popcornia napostelevaa kongressivierasta. Kutsuvan ilmeensä lisäksi kokoustilat tarjoavat käyttöönne uusimman teknologian niin äänentoiston, valaistuksen kuin kuvanlaadun osalta. Quality Hotel™ Richard Withissä on 6 monipuolista, eri kokoista kokoustilaa. Workshop, kongressi tai häät? Me Quality Hotel™:ssa olemme tapaamisten asiantuntijoita ja varmistamme, että tapaamisesi sujuu vaivattomasti! Tiesitkin jo varmasti sen, että popcorn, pehmytjäätelö ja kahvi sisältyvät aina hintaan kokoustaessanne luonamme?

154 rauhoittavaa hotellihuonetta

Quality Hotel™ Richard Within 154 hotellihuonetta on sisustettu puulla paikan sijainnin mukaan, arkkitehti Nina Haegin suunnittelemana. Useista huoneista avautuu ainutlaatuinen näköala – voit herätä ihailemaan sinistä merta ja pohjoisnorjalaista luontoa. Hemmottele itseäsi hieman enemmän yöpymällä jossakin 5:stä elegantista sviitistämme tai jossakin 6:sta Deluxe-huoneestamme – joissakin niistä on oma parvi!

Treenaaminen ja kelluva saunalautta

Kyllä, luit aivan oikein. Vieraile ihanassa, kelluvassa saunalautassa ja pulahda sen jälkeen mereen – siitä tulee varmasti virkistävä hetki tai taianomainen tapa aloittaa päivä, jos olet sellaisen ystävä. Jos rentoutuminen tarkoittaa sinulle pikemminkin kalorien polttamista, voimaharjoittelulaitteilla varustettu kuntoilukeskuksemme on avoinna ympäri vuorokauden. Tai mikset kulkisi vuonon huipulla yhdistäen sen juoksulenkkiisi? Instagram-ystävällisten hetkien ikuistaminen Vesterålenissa on todella helppoa.

Hurtigrutenin lähtökaupunki

Tämä matkakohde on tunnettu revontulistaan ja eksoottisista luontoelämyksistään, minkä lisäksi se on kaupunki, josta Hurtigruten-reitti sai alkunsa. Liikemies ja hotellin kaima, Richard With, perusti Nordnesin Hurtigruten-sataman. Se tunnetaan myös Richard Within aukiona ja hotellimme sijaitsee siellä. Stokmarknes on siten itsestään selvä satama ja paikka tämän kauniin merimatkan varrella, joka kulkee Bergenistä Kirkkoniemeen.

Raakaa ja ilmiömäistä

Meren täydeltä elämyksiä odottaa sinua Vesterålenissa! Miten olisi valassafari tai kumiveneretki pohjoisnorjalaisten aaltojen keskellä? Tai ehkäpä seikkailullinen Trollfjorden, jota ympäröivät jyrkät vuorenrinteet voivat nousta jopa 1000 metrin korkeuteen merenpinnasta? Quality Hotel™ Richard With on myös erilaisten luonnonhelmien, kuten Storheia, Møysalenin, Raftsundetin, valkoisten rantojen ja lukemattomien vuononhuippujen lähtöpiste, joten sinun kannattaa laatia niiden varalle oma toivelista vieraillessasi Pohjois-Norjassa.

Tervetuloa!

Yhteystiedot

  • Havnegata 2 8450 Stokmarknes , Norja

Ravintola 1893

Älä ohita Restaurant 1893:n ruokaa, juomia ja näköalaa! Lue lisää ravintolasta täältä.

Varaa pöytä ja lue lisää täältä:

Varaa pöytä täältä

Tavoitat meidät myös sähköpostitse osoitteesta restaurant1893@strawberry.no tai puhelimitse numerosta +47 480 89 048.

Löydä hotellille

Taksi

Suosittelemme yritystä Hadsel taxi, puhelin +47 07550.

Hurtigruten

Hurtigruten-laituri sijaitsee noin 250 metrin päässä hotellilta.

Tietoja hotelliketjusta Quality Hotel™

Les mer om Quality Hotels

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

3.2.8.003 22
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.