Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Comfort Hotel® Xpress Tromsø Tromssa ,  Norja

Comfort Hotel® Xpress Tromsø

Tromssa,  Norja

Tromssan keskustassa sijaitseva hotelli, Comfort Hotel Xpress Tromsø. Avainsanoja ovat tehokkuus ja äly. Me tunnemme Tromssan ja ohjaamme teidät parhaisiin ravintoloihin, museoihin sekä kokemuksiin.

Comfort Hotel® Xpress Tromsø 4 5
TripAdvisor Traveller Rating  
Sustainability rating
7,2
10:stä
Sustainability rating

Tämä on oma vastuullisuusluokituksemme, joka peilaa kunkin hotellin suorituskykyä useilla eri vastuullisuusalueilla. Arvio on viimeisten 7 päivän keskiarvo.

7,2
10:stä
Tulos Comfort Hotel® Xpress Tromsø

Luokitus perustuu siihen, miten hotelli vastaa ajan mittaan tavoitteisiinsa vähentää ympäristövaikutuksia energian, veden, jätteiden, ruokajätteen, kemikaalien, tekstiilien pesun ja ilmastopäästöjen osalta.

Luokitus perustuu siihen, miten hotelli vastaa ajan mittaan tavoitteisiinsa vähentää ympäristövaikutuksia energian, veden, jätteiden, ruokajätteen, kemikaalien, tekstiilien pesun ja ilmastopäästöjen osalta.

Strawberryn tavoitteet
Ilmastoneutraalius vuoteen 2030 mennessä

Tavoitteenamme on olla ilmastoneutraali omassa toiminnassamme vuoteen 2030 mennessä samalla puolittaen päästöt toimitusketjuissamme.

Vähemmän ruokahävikkiä vuoteen 2030 mennessä

Työskentelemme aktiivisesti vähentääksemme 50 % ruokahävikistä toiminnassamme vuoteen 2030 mennessä. 

Comfort Hotel Xpress tuo yhteen italialaiset bisnesmiehet, pari islantilaista räppäriä, muutaman venäläisen tanssijan sekä japanilaisia maailmanmatkaajia. Mitä heillä on yhteistä? Jokainen heistä on tullut Tromssaan nauttimaan kaupungin antimista keskiyön auringon paistaessa.

Ajattelemme uudella tavalla

Comfort Hotel Xpress on erilainen! Hotelli avattiin vuonna 2014, ja täältä löydät uusimman teknologian ja voimakkaimmat värit. Täällä on hieman merkillisiä ja tavattomia asioita, sillä pidämme siitä, että on hieman edgyä. Me emme ole niin kuin muut, niin yksinkertaista se on.

No fuzz

Tässä hotellissa on fiksuja ratkaisuja sinulle, joka et halua sijoittaa rahojasi tarpeettomiin asioihin. Se tarkoittaa, että vältyt maksamasta kalliista palveluista, kuten huonepalvelusta ja minibaarista huoneessa. Sen sijaan löydät paljon pikkupurtavaa, ruokaa ja juomia aulakaupastamme, joka on avoinna vuorokauden ympäri. Teemme myös parhaamme vaikuttaaksemme ympäristöön niin vähän kuin mahdollista, minkä tulet huomaamaan yöpyessämme luonamme. Olemme tinkineet hotelliravintolasta emmekä vaihda pyyhkeitä ja vuodevaatteita joka päivä.

Shopping

Majoittuessasi Tromssan keskustassa olet lähellä kaikkea. Pääkatu sijaitsee niin sanotusti kulman takana, mutta Tromssasta löytyy muitakin kokemisen arvoisia kohteita. Kerro meille mitä etsit, niin ohjaamme sinut sinne. Lainaa meiltä vaikka pyörä, niin pääset nopeammin perille! Täältä voit lukea lisää Tromssasta.

Ravintola

Muutamalla sanalla: niitä on useita. Ja sinulla kävi tuuri, sillä henkilökuntamme tuntee Tromssan kuin omat taskunsa ja ohjaa sinut mielellään lempiravintoloihinsa – ravintoloita on tarjolla kaikissa hintaluokissa ja eri makuun sopivina. Etsitpä sitten fine diningia, hampurilaisia tai hieman ylellisempää välipalaa, Tromssasta löydät varmasti etsimäsi.

Keskiyön auringon alla

Saari sijaitsee täydellisellä paikalla Pohjanmerellä – tuntureiden välissä, keskiyön auringon alla ja revontulien naapurissa. Anna itsellesi lahjaksi verraton hiihtokokemus, lumisafari, veneretki, vaellus sekä monia (MONIA!) muita vaikuttavia seikkailuita luonnossa.

Hauskoja ja kompakteja huoneita

Meillä on 192 fiksua hotellihuonetta, jotka ovat kompakteja ja niissä on herkullisia värejä ja moderneja huonekaluja. Saat aina raikkaan ja puhtaan huoneen tullessasi meille. Mutta jotta voimme olla vieläkin edullisempi hotellivaihtoehto Tromssassa, emme siivoa huoneita päivittäin. Jos yövyt luonamme pitempään, siivoamme ja pesemme huoneesi joka neljäs päivä. Tulemme mielellämme siivoamaan hieman myös välillä pientä lisämaksua vastaan. Tule, niin kerromme sinulle miksi ja kuinka!

Kuntoilu

Teemme yhteistyötä paikallisen kuntokeskuksen kanssa, jossa vieraamme voivat treenata 80 kruunun kertahintaan. Ota meihin yhteyttä tai tiedustele lisää Barceptionista, jos haluat lisätietoja.

Cash free

Comfort Hotel Xpress Tromsø on käteisetön hotelli. Tämä tarkoittaa yksinkertaisempaa ja turvallisempaa vierailua kaikille vieraillemme. Voit lukea lisää tästä usein kysyttyjen kysymysten osiostamme.

Tervetuloa hotelliin Comfort Hotel Xpress Tromsø – täydellinen valinta modernille, hintatietoiselle matkustajalle.

Yhteystiedot

  • Grønnegata 35 9008 Tromssa , Norja

Löydä hotellille

Taksi

Suosittelemme yritystä Tromsø Taxi

Tietoja hotellista Comfort Hotel Xpress Tromsø

Hotellihuoneiden määrä

192 kappaletta – 322 vuodetta

Etäisyys lentokentältä

Tromsø Airport: 5,7 km

Etäisyys paikallisliikenteestä

Bussipysäkki: 1 min

Tietoja hotelliketjusta Comfort Hotel©

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

3.2.11.002 22
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.