Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Wood Hotel Bodø Bodø ,  Norja

Wood Hotel Bodø

Bodø,  Norja

Avaamme vihdoin Wood Hotel Bodøn ovet majesteettisella paikalla Rønvikfjellet-tunturissa. Nauti upeasta näkymästä kestävässä puurakennuksessa, jossa on 10 000 neliömetriä, 145 hotellihuonetta, 30 asuntoa, ruokapaikkoja, hyvinvointiosasto ja kokoustilat.

Wood Hotel Bodø 4,5 5
TripAdvisor Traveller Rating  

Wood Hotel Bodø on Pohjois-Norjan uusi kestävä lomakeskus. Pääosin puusta rakennettu ja ympäristöönsä sulautuva hotelli on miellyttävä katseenvangitsija Rønvikfjellet-tunturissa, Bodøn ulkopuolella. Hotellista avautuu taianomainen näköala majesteettisia tuntureita, kimaltavaa merta ja koko Bodøn kaupunkia kohti. Tavoitteena on saada vieraat tuntemaan olevansa lähellä luontoa ja tarjota poikkeuksellisen hyviä kulinaarisia elämyksiä. 145 hotellihuonetta, 30 asuntoa ja valikoima ruokapaikkoja ja kokoustiloja on valmiina vieraitamme varten.

Kestävät rakennusmenetelmät

Vihreiden arvojen omaksumiseen tulee suhtautua vakavasti aina rakentamisesta tilojen käyttöön asti, ja tämä näkyy myös Wood Hotel Bodø -hotellissa. Rakennustekniikka, joka perustuu teräksen ja betonin korvaamiseen mahdollisuuksien mukaan puutavaralla, vähentää rakennusprosessin aikana syntyviä hiilidioksidipäästöjä jopa 45 %. Lisäksi hotellin katolle on asennettu aurinkopaneelit oman energian tuottamista varten. Myös sisustus koostuu pääasiassa Norjassa valmistetuista kalusteista, mikä pienentää pitkän matkan kuljetuksista aiheutuvaa hiilijalanjälkeä. 

Mahtava paikka ja upeat tilat

Wood Hotel Bodø koostuu peräti 10 000 neliömetristä 8 kerroksessa, joten siellä on tilaa monipuolisille palveluille ja mukavuuksille. Hotellin tarjoamien 145 tyylikkäästi sisustetun hotellihuoneen ja 30 asunnon lisäksi tarjolla on vaikuttavia yhteisiä oleskelutiloja upeiden näköalojen kera, kerroksesta ja ilmansuunnasta riippumatta. Ylimmästä kerroksesta löytyvät kuntoilutilat ja hyvinvointiosasto sisältäen myös saunan, kattoterassin ja ulkoaltaan. Muutoin hotellissa on ravintola ja baari sekä joustavat kokoustilat, joissa vieraamme voivat kokoontua niin pienten kokousten kuin suurempien kokoontumisten merkeissä. Ja vanha, rakastettu Turisthytta – joka on toiminut kaikkina aikoina alueen luontoturistien kokoontumispaikkana – on otettu mukaan aulakonseptiin ja toimii nyt kahvilana ja avoimena kohtaamispaikkana kaikille. 

Tervetuloa Wood Hotel Bodø -hotelliin!

Yhteystiedot

  • Fjellvegen 187 8011 Bodø , Norja

Löydä hotellille

Taksi

Suosittelemme yritystä Bodø Taxi: +47 07550

Tietoja hotellista Wood Hotel Bodø

Hotellihuoneiden määrä

177 kpl

Hotelliasuntojen määrä

30 kpl

Kokoustilojen määrä

5

Etäisyys lentoasemalle

6 km, Bodøn lentoasema

Etäisyys paikallisliikenteestä

1 km

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

3.2.11.002 28
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.