Voimme tarjota liiketoimintaasi ja matkustustarpeisiisi sopivan ja edullisen sopimuksen/yritysalennuksia – oletpa yksityisyrittäjä tai edustat suurempaa organisaatiota.

Coffee shop break_16_9

Jos yrityksellesi on odotettavissa vähintään 50 hotelliyötä vuodessa, voimme taatusti tarjota teille hyvät hinnat. Mukautamme sopimusta tarpeidenne mukaan – lähetä yrityksenne tiedot, niin otamme sinuun yhteyttä ja saat ei-sitovan tarjouksen.

Alennetut hotellihinnat matkustaessanne kaikkialla Pohjoismaissa

Hae yrityssopimusta täyttämällä lomakkeemme yrityksesi odotettuja matkustustarpeita koskevilla tiedoilla. Tämän jälkeen otamme sinuun yhteyttä ja ehdotamme juuri sinulle, organisaatiollesi ja työntekijöillesi räätälöityä sopimusta.

Hakemuslomake

Alle 50 hotelliyötä – ei ongelmaa

Ehkäpä et matkusta kovin paljon työsi puolesta? Jos odotat yöpyväsi alle 50 hotelliyötä vuodessa, voimme tarjota sinulle vaihtoehdon. Osta 10 Times Business -hotellipassimme. Se sopii yrityksille, joiden matkustustarve ei ole kovin suuri, tai mikäli haluat maksaa yöpymiset kerralla tai välttyä hankalilta matkalaskuilta. Samalla saat ennakoitavan kiinteän hinnan kutakin yöpymistä kohti. Hotellipassiin on ladattu 10 hotelliyötä ja useat työntekijät voivat käyttää sitä, sillä se ei ole henkilökohtainen.

10 Times Business -hotellipassin ostosivusto on tällä hetkellä saatavana ruotsin- ja norjankielisenä.

10 Times Business – ruotsinkielinen

10 Times Business – norjankielinen


Kätevä hotelliyöpyminen henkilökohtaisten jäsentilien avulla

Jotta hotellihuoneita olisi mahdollista varata yrityssopimuksella, työntekijöidenne tulee liittyä Strawberryn jäseniksi. Jäsenyys on henkilökohtainen ja jäseneksi on helppoa liittyä omatoimisesti. Jäsenyys on myös tietenkin maksuton, ja sen mukana tulee useita jäsenetuja, jotka ovat käytettävissä yöpymisten yhteydessä tai ollessanne ohikulkumatkalla. Yöpymiset voidaan varata verkkosivustomme tai sovelluksemme kautta. Sieltä on myös helppoa saada yleiskatsaus varatuista hotelliöistä ja peruutetuista vierailuista. Lue lisää ja lataa sovelluksemme täältä.

Liity jäseneksi


Strawberryn yrityssopimuksen 4 etua:

1. Löydät meidät lähes kaikkialta: Meillä on yli 200 hotellia suurkaupungeissa ja pienemmillä paikkakunnilla yli 100 matkakohteessa Pohjoismaissa, joten voimme tarjota lähes aina sinulle ja työntekijöillesi sopivan yöpymismahdollisuuden, minne työ teidät sitten kuljettaakin.

2. Hyvät hinnat: Yrityssopimuksen avulla sinä ja kollegasi saatte alennuksen kaikista yöpymisistä luonamme.

3. Helppokäyttöinen: Yrityssopimus on helppoa liittää työntekijöiden jäsentileihin. He voivat itse varata hotelliöitä verkosta alennetuin hinnoin.

4. Yhteiskunta- ja ympäristökeskeisyys: Pyrimme jatkuvasti pienentämään ilmastojalanjälkeämme. Haluamme toimia esikuvana sille, kuinka hotelliliiketoimintaaa voi toteuttaa ympäristökestävällä tavalla, ja teemme niin WeCare-kestävyyskonseptimme kautta. Älä kuitenkaan luota vain meidän sanaamme – tutustu Sustainable Brand Index™ -indeksiin, jossa Strawberry on sijoittunut vuosi vuoden perään huippusijoille ja paremmin kuin useimmat Ruotsissa ja Norjassa toimivat hotelliketjut. Lue lisää WeCare-konseptista ja siitä, kuinka raivaamme tietä hotelliliiketoiminnan kestävän tulevaisuuden puolesta.

Deluxe double room Quality Hotel Ramsalt_16_9

Onko sinulla kysyttävää? Me vastaamme!

Olet sydämellisesti tervetullut ottamaan meihin yhteyttä, mikäli sinulla on yrityssopimusta tai yritysalennuksia koskevaa kysyttävää. Lähetä sähköpostia osoitteeseen contract@strawberry.fi – ollaan kuulolla!