Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Farris Bad Larvik ,  Norja

Farris Bad

Larvik,  Norja

Farris Bad -kylpylällä on lyömätön sijainti Larvikissa, meren rannalla. Meri kohtaa maan uniikissa Farris Bad -hotellissa: Pohjoismaiden suurimmassa kylpylässä.

Farris Bad 4 5
TripAdvisor Traveller Rating  
Sustainability rating
8,3
10:stä
Sustainability rating

Tämä on oma vastuullisuusluokituksemme, joka peilaa kunkin hotellin suorituskykyä useilla eri vastuullisuusalueilla. Arvio on viimeisten 7 päivän keskiarvo.

8,3
10:stä
Tulos Farris Bad

Luokitus perustuu siihen, miten hotelli vastaa ajan mittaan tavoitteisiinsa vähentää ympäristövaikutuksia energian, veden, jätteiden, ruokajätteen, kemikaalien, tekstiilien pesun ja ilmastopäästöjen osalta.

Luokitus perustuu siihen, miten hotelli vastaa ajan mittaan tavoitteisiinsa vähentää ympäristövaikutuksia energian, veden, jätteiden, ruokajätteen, kemikaalien, tekstiilien pesun ja ilmastopäästöjen osalta.

Strawberryn tavoitteet
Ilmastoneutraalius vuoteen 2030 mennessä

Tavoitteenamme on olla ilmastoneutraali omassa toiminnassamme vuoteen 2030 mennessä samalla puolittaen päästöt toimitusketjuissamme.

Vähemmän ruokahävikkiä vuoteen 2030 mennessä

Työskentelemme aktiivisesti vähentääksemme 50 % ruokahävikistä toiminnassamme vuoteen 2030 mennessä. 

Farris Bad -kylpylällä on lyömätön sijainti, rannalla Larvikissa noin 1,5 tunnin päässä Oslosta ja vain 15 minuutin päässä Oslo Torp -lentokentältä. Meri kohtaa maan uniikissa Farris Bad -hotellissa: Pohjoismaiden suurimmassa – 2500 neliömetrin kokoisessa – kylpylässä.

Farris Bad -kylpylä

Farris Bad on sekä Pohjoismaiden suurin kylpylä että ainut hotelli, joka on rakennettu mineraalipitoisen lähteen äärelle. Lähteen vesi nousee mineraalirikkaana ja terveellisenä ylös 55 metrin syvyydestä. Fyysinen ja henkinen harjoittelu sekä joka makuun sopivat kylpylähoidot ovat meillä keskiössä. Löydä sisäinen rauhasi luonamme. (Koko kylpyläosaston alueelle on 16 vuoden ikäraja).

Kokous

Kokoustilamme ovat täydellisiä niille, jotka haluavat muutakin kuin pelkän kokouksen. Kokous Farris Bad -kylpylässä sisältää kaiken tarpeellisen – aina tekniikasta lähtien huomioon ottavaan henkilökuntaan asti. Meillä on riittävästi kapasiteettia sekä pieniin että suuriin tapaamisiin. Suurimman tilamme maksimikapasiteetti on 400 henkilöä.

Rantaterassi

Rantaterassillamme, josta löytyy tilaa 80 henkilölle, voit nauttia aamiaista tai lounasta auringonpaisteessa. Suuremmalla seurueella matkustaville suosittelemme grillibuffettimme varaamista. Terassilla voit myös rentoutua hyvän juoman parissa. Sateisen päivän varalta pystymme peittämään terassimme sekä sytyttämään lämpölamppuja.

Ravintola

Tuoreet raaka-aineemme hankitaan paikallisesti – sesongin vihannekset  on viljelty Vestfoldissa ja  tuoreet äyriäiset ja kala noudetaan Svennerin majakkaa ympäröivältä alueelta. Kaikki ruoka valmistetaan alusta alkaen itse ja käytämme klassisia ruoanlaittotekniikoita, jotka luovat hyvän ja energisen ilmapiirin.

Seaside Lounge & Foodbar

Seaside Lounge & Foodbar on uusin ravintolakonseptimme, joka tarjoaa social diningia. Luonamme leijuu ihana ja kevyt tunnelma. Kauniilla säällä voit nauttia merinäköalasta ja aalloista, jotka ajautuvat rantaan. Jos ulkona on puolestaan myrskyistä – kietoudu sisälle ja nauti olostasi avotulen lämmössä.

Seaside Bar

Baarin listalta löytyy laaja valikoima kansainvälisiä, hienostuneita juomia, kuten muun muassa konjakkia, armanjakkia, viskiä, grappaa ja samppanjaa. Osaava baarihenkilökuntamme auttaa teitä mielellään löytämään uuden lempijuoman.

Golf Larvikissa

Farris Bad sijaitsee vain 2 kilometrin päässä yhdestä Norjan parhaimmista golfkentistä: Larvik GolfKlubbista. Voit varata greenfeen ja aloitusajan vastaanotostamme.

Yhteystiedot

  • Puhelin: +47 33 19 60 00
  • Faksi: +47 33 19 60 01
  • Sähköposti: booking@farrisbad.no
  • Yritystunnus: 988 988 456
  • Fritzøe Brygge 2 3285 Larvik , Norja

Löydä hotellille

Junalla

Juna Larvikin rautatieasemalle

Bussilla

Bussilla Larvikiin

Veneellä/Superspeed

Veneellä Larvikin lauttaterminaaliin

Taksilla

Suosittelemme yritystä Vestfold Taxi, puhelin: +47 334 202 00

Tietoja kylpylähotellista Farris Bad

Hotellihuoneiden määrä

176 kappaletta

Kokoustilojen määrä

14 kappaletta

Etäisyys lentokentiltä

Torp Sandefjord: 22 km
Oslo Gardermoen: 160 km

Etäisyys junalta ja paikallisliikenteestä

Larvikin rautatieasema: 800 metriä

Etäisyys Larvikin lauttaterminaalilta

10 minuuttia autolla

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

3.2.8.003 22
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.