Jäsenyys

5/21

Farris Bad

Farris Bad on yksi Norjan suurimmista kylpylöistä, joka sijaitsee osittain maalla ja osittain veden päällä Larvikinvuonossa upealla näkymällään merelle, vain 15 minuutin päässä Torp–Sandefjordin lentoasemalta. Hotelli sopii kokouksiin, romanttisiin viikonloppuihin ja reissuun ystävien kanssa. Nauti upeasta maisemasta, raikkaasta meri-ilmasta, ruoasta ja uniikista spasta idyllisessä Larvikissa.

Lue lisää hotellistachevronDown

Vesi ja ilma – kaksi keskeistä elementtiä


Farris Bad on suunniteltu sopimaan ympäristöönsä parhaalla mahdollisella tavalla. Hotellin suuret, ilmavat tilat avautuvat vuonoa kohti ja päästävät raikkaan meri-ilman sisälle. Herää upean hotellihuoneesi ihanassa vuoteessa katselemaan ohitse purjehtivia veneitä ja iloitse edessä odottavasta päivästä.


Rentouttava keidas keskeisellä paikalla


2500 m²:n kokoinen Farris Badin kylpyläalue on perustettu mineraalipitoisen luonnonvesilähteen äärelle ja sen keskiössä ovat fyysinen ja henkinen hyvinvointi, hoidot ja saunaelämykset, joista vastaa yksi maailman merkittävimmistä sauna-asiantuntijoista. Huomioithan, että koko spa-alueella on 16 vuoden ikäraja. Iskikö nälkä? Nauti lounas kattoterassilla katsellen samalla vuonolle avautuvaa näkymää, tai suuntaa syömään maistuva illallinen johonkin hotellin ravintoloista.


Mahtava kokouselämys


Oletko järjestämässä suuren kongressin tai kenties pienen tiimitapaamisen? Farris Bad tarjoaa peräti 14 eri kokoista modernia kokoustilaa, joihin mahtuu korkeintaan 400 kokousvierasta. Hotelli sijaitsee vain 15 minuutin päässä Torp–Sandefjordin lentoasemalta ja noin 1,5 tunnin ajomatkan päässä Oslosta, joten vieraiden on helppoa saapua hotellille. Pysäköinti on saatavilla lisämaksusta. Jos haluatte käyttää aikaa tiimihengen kohottamiseen tai ulkoaktiviteetteihin, Larvik Golfklubb sijaitsee vain 2 kilometrin päästä. Greenfee ja aloitusaika ovat tilattavissa vastaanotosta.

tripAdvisor4.0 / 51644 arvosteluanewTab
breakfast

Sisältää aamiaisen

Aamiainen sisältyy aina hintaan

location-water

Hotelli meren äärellä

Upea näköala Larvikinvuonolle

spa

Norjan suurin kylpylä

Nauti 2500 m²:sta altaita, saunoja ja hoitoja

Hotellissa

24h24 h vastaanotto

parkingTypePysäköinti

gymKuntoilutila

climateControlLämpötilan hallinta

acIlmastointi

roomServiceHuonepalvelu

petsAllowedLemmikit sallittu

hotelLoungeLobby lounge

sunTerraceAurinkoterassi

laundryServicePesupalvelu

bikePolkupyörien lainaus/vuokraus

priceTagAulamyymälä

wifiIlmainen Wi-Fi

barBaari

breakfastAamiainen

restaurantSmallRavintola

spaSmallSpa

luggageMatkatavarahuone

turndownServiceTurndown service

smokingNotAllowedTupakointi kielletty

giftBenefitLahjamyymälä

Löydä hotellille

Fritzøe Brygge 2

3285, Larvik, Norge

Opastus

Hyödyllistä tietoa