Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Comfort Hotel® Porsgrunn Porsgrunn ,  Norja

Comfort Hotel® Porsgrunn

Porsgrunn,  Norja

Comfort Hotel Porsgrunn, moderni hotelli keskellä kaupungin sydäntä, avautuu 1. maaliskuuta 2019. Tervetuloa uuteen hotellielämykseen Porsgrunnissa, jossa on 134 tilavaa huonetta, Barception, kuntosali ja jännittävät kokous- ja kongressivalmiudet.

Comfort Hotel® Porsgrunn 4 5
TripAdvisor Traveller Rating  

Tervetuloa Comfort Hotel Porsgrunniin! 1. maaliskuuta 2019 avautui täysin uusi hotellimme 134 modernilla hotellihuoneellaan, omilla kattoterasseilla varustetuilla sviiteillään, kuntosalillaan, josta on näkymä rannikkokaupungin yli, maanalaisella pysäköintihallillaan ja jännittävillä kokousvarusteluillaan. Täällä sekä paikalliset että hotellin vieraat voivat työskennellä, syödä, kokoustaa ja seurustella rennossa ilmapiirissä.

Uusi hotellikokemuksesi Porsgrunnissa

Comfort Hotel Porsgrunn on avautunut keskellä kaupungin sydäntä, kivenheiton päässä rautatieasemasta ja bussiterminaalista. Kävelymatka ostosten tekoon, ravintoloihin, nähtävyyksiin ja julkiseen liikenteeseen, joten asut niin keskeisesti kuin se on mahdollista Porsgrunnissa. Nauti hyvä ja ekologinen aamiainen saadaksesi päivällesi parhaan mahdollisen alun, treenaa katsellen ihanaa panoraamanäkymää kuntosalilla hotellin 8. kerroksessa, tai rentoudu aulassa lasillisella viiniä tai kupillisella kahvia, jonka saat vuorokauden ympäri auki olevasta Barceptionista. Pidä kokous, seminaari tai kurssi jossakin kuudesta modernista kokoushuoneestamme, eikä vähäisimpänä ole mahdollisuus nukkua mukavissa huoneissamme. Aina houkuttelevaan hintaan!

Yksinkertaista ja nopeaa ruokaa vuorokauden ympäri

Comfort Hotel panostaa ruokaan, joka on yksinkertaista ja hyväksi sekä keholle että ympäristölle. Barceptionistamme löydät välipalaa, pikkupurtavaa, kahvia, olutta ja muuta hyvää. Aamiaisemme on hybridi klassisen hotellibuffetin ja kahviaamiaisen väliltä. Keskitymme vihreään ja varmistamme, että saat haluamasi, mutta vältämme tarpeetonta runsautta. Tutustu koko palveluvalikoimaamme täällä.

Kaikkea Standard-huoneista huippusviitteihin

Meillä voit nukkua aina hyvin. Varaa itsellesi yö jostakin viidestä ainutlaatuisesta sviitistämme saadaksesi hieman ylimääräistä. Sviitit ovat kooltaan noin 45 neliömetriä ja ne on sisustettu eri teemojen mukaisesti, kuten "UrbanFriends", "GirlPower" ja "SportsSuite". Huippusviitissä "The Eye" voit maata vuoteessa, niin että puolet vartalostasi on "lasisilmässä" hotellin ulkopuolella ja nauttia näkymästä Porsgrunnin kaupungin yli. Varaa hotelliyösi ja koe se itse!

Yhteystiedot

  • Kammerherreløkka 3 3915 Porsgrunn , Norja

Löydä hotellille

Bussi/juna

Porsgrunn-juna-asema (75 metriä hotellilta) ja Porsgrunn-bussiterminaali (40 metriä hotellilta)

Sandefjordin Torp-lentokentältä

Telemarksekspressen Porsgrunn-asemalle

Taksi

Suosittelemme yritystä Grenland Taxi, puhelin: +47 03536

Tietoa Comfort Hotel Porsgrunn

Hotellihuoneiden lukumäärä

134 huonetta

Etäisyys lentokentälle

Torp Sandefjord Airport, 45 km, 30 minuuttia autolla/taksilla.

Etäisyys paikallisliikenteeseen

Porsgrunnin rautatieasema, 75 metriä ja Porsgrunnin bussiterminaali sijaitsee 40 metriä hotellilta.

Tietoja hotelliketjusta Comfort Hotel©

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

3.1.9.007 23
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden.

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in, you will have to start over.