Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Comfort Hotel® Karl Johan Oslo ,  Norja

Comfort Hotel® Karl Johan

Oslo,  Norja

Comfort Hotel Karl Johanin ovet avautuivat maaliskuussa 2016 Oslon keskustassa. Hotellimme ravintola, baari, kauniit huoneet ja viihtyisä aula toivottavat sinut tervetulleeksi uuteen Oslon hotellitaivaan tähteen.

Comfort Hotel® Karl Johan 4 5
TripAdvisor Traveller Rating  

Comfort Hotel Karl Johan avasi ovensa Oslon pääkadulla maaliskuussa 2016. Kohtuuhintaisessa Comfort Hotel Karl Johanissa on hieno design ja maailmanluokan ravintola ja baari. Kenelle? Turisteille, liikemiehille, ystäväporukalle, shoppailijoille, konserttivieraille, seikkailunhaluisille, you name it!

Keskellä Osloa

Sanaa "helppopääsyinen" käytetään yleensä kuvailemaan hotellille pääsyn helppoutta, mutta meille tämä ilmaisu pitää sisällään sanoman, ”Osloon on helppo päästä hotelliltamme”. Emme halua kehua sillä, että teemme asiat eri tavalla – no, ehkä vähän. Tervetuloa ottamaan selvää ja kokemaan se, mistä me Comfort Hotellissa puhumme sanoilla "Urban, Easy, Living"!

Uniikit hotellihuoneet

Hotellimme koostuu neljästä erilaisesta yhteen liitetystä rakennuksesta, ja hotellin kaikki 260 huonetta ovat erilaisia. Toisin sanoen voit asua hotellissamme joka kerta erilaisessa huoneessa, yhteensä 260 kertaa.

Ravintola ja baari

Jos pidät merenelävistä, ranskalaisesta ruoasta ja hyvistä juomista, on sinun aivan pakko testata uutta bistroamme! Rodins Bar & Bistro on sitä paitsi yhdistetty ulkotarjoiluumme. Täydellinen paikka hengailuun, after-workiin, lounaille ystävien kanssa sekä pitkiin illallisiin. Täältä voit lukea lisää bistrostamme sekä takapihoistamme.

Nuku hyvin, keskellä vilkkainta Osloa

Comfort Hotel Karl Johanissa asuessasi kaupungin keskustan vilkkaus on vain muutaman askeleen päässä. Kysy meiltä vinkkejä tutkimusretkellesi – me tunnemme Oslon kuin omat taskumme. Täältä voit lukea lisää Oslosta.

Karl Johan

Karl Johans Gate on Oslon pääkatu, joka on saanut nimensä Karl III Johanin mukaan, aikana, jolloin Norja vielä kuului Ruotsille. Katu alkaa Oslon päärautatieasemalta ja päättyy Oslon kuninkaalliseen linnaan. Tärkein rakennus päärautatieaseman ja Oslon kuninkaallisen linnan välillä on tietenkin Comfort Hotel Karl Johan, mutta sen varmaan jo tiesitkin.

Ilmaista treeniä ympäri vuorokauden

Istahda alas yhdelle loungemme mukavista sohvista tai tee töitä pöytiemme äärellä. Vastaanottomme auttaa sinua asiassa kuin asiassa, ja meiltä löydät myös ympäri vuorokauden auki olevan kuntosalin, jossa voit treenata silloin, kun sinulle sopii!

Yhteystiedot

  • Karl Johans gate 12 0152 Oslo , Norja

Löydä hotellille

Bussi/juna

Bussi/juna Oslon päärautatieasemalle (Oslo S)

Oslon Gardermoen lentokentältä

Yhdysjuna (pikajuna) vie sinut helposti ja nopeasti lentokentältä Oslon päärautatieasemalle. Lähdöt useita kertoja tunnissa.

Taksi

Suosittelemme: Oslo Taxi,
puhelin +47 02323.

Tietoja hotellista Comfort Hotel Karl Johan

Hotellihuoneiden määrä

260 kpl

Etäisyys lentokentältä

Oslon Gardermoen lentokenttä: 40 km,
noin 40 minuuttia autolla

Tietoja hotelliketjusta Comfort Hotel©

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

3.1.9.007 23
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden.

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in, you will have to start over.