Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Comfort Hotel® Karl Johan Oslo ,  Norja

Comfort Hotel® Karl Johan

Oslo,  Norja

Comfort Hotel Karl Johanin ovet avautuivat maaliskuussa 2016 Oslon keskustassa. Hotellimme ravintola, baari, kauniit huoneet ja viihtyisä aula toivottavat sinut tervetulleeksi uuteen Oslon hotellitaivaan tähteen.

Comfort Hotel® Karl Johan 0 5
TripAdvisor Traveller Rating  
Sustainability rating
8,0
10:stä
Sustainability rating

Tämä on oma vastuullisuusluokituksemme, joka peilaa kunkin hotellin suorituskykyä useilla eri vastuullisuusalueilla. Arvio on viimeisten 7 päivän keskiarvo.

8,0
10:stä
Tulos Comfort Hotel® Karl Johan

Luokitus perustuu siihen, miten hotelli vastaa ajan mittaan tavoitteisiinsa vähentää ympäristövaikutuksia energian, veden, jätteiden, ruokajätteen, kemikaalien, tekstiilien pesun ja ilmastopäästöjen osalta.

Luokitus perustuu siihen, miten hotelli vastaa ajan mittaan tavoitteisiinsa vähentää ympäristövaikutuksia energian, veden, jätteiden, ruokajätteen, kemikaalien, tekstiilien pesun ja ilmastopäästöjen osalta.

Strawberryn tavoitteet
Ilmastoneutraalius vuoteen 2030 mennessä

Tavoitteenamme on olla ilmastoneutraali omassa toiminnassamme vuoteen 2030 mennessä samalla puolittaen päästöt toimitusketjuissamme.

Vähemmän ruokahävikkiä vuoteen 2030 mennessä

Työskentelemme aktiivisesti vähentääksemme 50 % ruokahävikistä toiminnassamme vuoteen 2030 mennessä. 

Comfort Hotel Karl Johan avasi ovensa Oslon pääkadulla maaliskuussa 2016. Kohtuuhintaisessa Comfort Hotel Karl Johanissa on hieno design ja maailmanluokan ravintola ja baari. Kenelle? Turisteille, liikemiehille, ystäväporukalle, shoppailijoille, konserttivieraille, seikkailunhaluisille, you name it!

Keskellä Osloa

Sanaa "helppopääsyinen" käytetään yleensä kuvailemaan hotellille pääsyn helppoutta, mutta meille tämä ilmaisu pitää sisällään sanoman, ”Osloon on helppo päästä hotelliltamme”. Emme halua kehua sillä, että teemme asiat eri tavalla – no, ehkä vähän. Tervetuloa ottamaan selvää ja kokemaan se, mistä me Comfort Hotellissa puhumme sanoilla "Urban, Easy, Living"!

Uniikit hotellihuoneet

Hotellimme koostuu neljästä erilaisesta yhteen liitetystä rakennuksesta, ja hotellin kaikki 260 huonetta ovat erilaisia. Toisin sanoen voit asua hotellissamme joka kerta erilaisessa huoneessa, yhteensä 260 kertaa.

Ravintola ja baari

Jos pidät merenelävistä, ranskalaisesta ruoasta ja hyvistä juomista, on sinun aivan pakko testata uutta bistroamme! Rodins Bar & Bistro on sitä paitsi yhdistetty ulkotarjoiluumme. Täydellinen paikka hengailuun, after-workiin, lounaille ystävien kanssa sekä pitkiin illallisiin. Täältä voit lukea lisää bistrostamme sekä takapihoistamme.

Nuku hyvin, keskellä vilkkainta Osloa

Comfort Hotel Karl Johanissa asuessasi kaupungin keskustan vilkkaus on vain muutaman askeleen päässä. Kysy meiltä vinkkejä tutkimusretkellesi – me tunnemme Oslon kuin omat taskumme. Täältä voit lukea lisää Oslosta.

Karl Johan

Karl Johans Gate on Oslon pääkatu, joka on saanut nimensä Karl III Johanin mukaan, aikana, jolloin Norja vielä kuului Ruotsille. Katu alkaa Oslon päärautatieasemalta ja päättyy Oslon kuninkaalliseen linnaan. Tärkein rakennus päärautatieaseman ja Oslon kuninkaallisen linnan välillä on tietenkin Comfort Hotel Karl Johan, mutta sen varmaan jo tiesitkin.

Ilmaista treeniä ympäri vuorokauden

Istahda alas yhdelle loungemme mukavista sohvista tai tee töitä pöytiemme äärellä. Vastaanottomme auttaa sinua asiassa kuin asiassa, ja meiltä löydät myös ympäri vuorokauden auki olevan kuntosalin, jossa voit treenata silloin, kun sinulle sopii!

Yhteystiedot

  • Karl Johans gate 12 0152 Oslo , Norja

Löydä hotellille

Bussi/juna

Bussi/juna Oslon päärautatieasemalle (Oslo S)

Oslon Gardermoen lentokentältä

Yhdysjuna (pikajuna) vie sinut helposti ja nopeasti lentokentältä Oslon päärautatieasemalle. Lähdöt useita kertoja tunnissa.

Taksi

Suosittelemme: Oslo Taxi,
puhelin +47 02323.

Tietoja hotellista Comfort Hotel Karl Johan

Hotellihuoneiden määrä

260 kpl

Etäisyys lentokentältä

Oslon Gardermoen lentokenttä: 40 km,
noin 40 minuuttia autolla

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

3.2.13.011 23
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.