Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Quality Hotel™ Expo Fornebu ,  Norja

Quality Hotel™ Expo

Fornebu,  Norja

Quality Hotel Expo on hieman erilainen kokoushotelli, joka sijaitsee vehreissä maisemissa – Fornebussa, Oslon laitamilla. Täällä kaikki on valmiina ihanaa oleskelua varten, oletpa matkalla loman tai työn merkeissä. Me olemme käteisetön hotelli.

Quality Hotel™ Expo 4 5
TripAdvisor Traveller Rating  
Sustainability rating
8,9
10:stä
Sustainability rating

Tämä on oma vastuullisuusluokituksemme, joka peilaa kunkin hotellin suorituskykyä useilla eri vastuullisuusalueilla. Arvio on viimeisten 7 päivän keskiarvo.

8,9
10:stä
Tulos Quality Hotel™ Expo

Luokitus perustuu siihen, miten hotelli vastaa ajan mittaan tavoitteisiinsa vähentää ympäristövaikutuksia energian, veden, jätteiden, ruokajätteen, kemikaalien, tekstiilien pesun ja ilmastopäästöjen osalta.

Luokitus perustuu siihen, miten hotelli vastaa ajan mittaan tavoitteisiinsa vähentää ympäristövaikutuksia energian, veden, jätteiden, ruokajätteen, kemikaalien, tekstiilien pesun ja ilmastopäästöjen osalta.

Strawberryn tavoitteet
Ilmastoneutraalius vuoteen 2030 mennessä

Tavoitteenamme on olla ilmastoneutraali omassa toiminnassamme vuoteen 2030 mennessä samalla puolittaen päästöt toimitusketjuissamme.

Vähemmän ruokahävikkiä vuoteen 2030 mennessä

Työskentelemme aktiivisesti vähentääksemme 50 % ruokahävikistä toiminnassamme vuoteen 2030 mennessä. 

Quality Hotel Expo on kokoushotelli Fornebussa, Oslon laitamilla. Täällä haluamme luoda ympäristön, joka kannustaa innovaatioihin ja inspiroi. Kutsumme sitä ideatehtaaksi.

Tervetuloa Quality Hotel Expoon

Kauniissa Fornebussa, 15 minuuttia Oslon keskustasta, sijaitsee moderni ja joustava Quality Hotel Expo. Ympärillä levittäytyvien puistojen ja meren vuoksi luonto on heti oven takana, minkä lisäksi ravintolan tarjoamat maukkaat elämykset luovat onnistuneet puitteet upealle vierailulle. Quality Hotel Expo ei ole ainoastaan kokoushotelli, joten se sopii yhtä hyvin niin kokousten ja kongressien järjestämiseen kuin lomanviettoonkin – niin aikuisille kuin lapsillekin. Hotelli sijaitsee ainutlaatuisella paikalla Telenor Arenan vieressä, minkä ansiosta kulttuurikokemuksia voi mainiosti yhdistää luonamme yöpymiseen. Täältä voit lukea lisää Oslosta.

Lähialue

Yöpyessäsi Quality Hotel Expossa sinun ei tarvitse valita kaupunkiloman ja auringonoton ja uimisen väliltä. Täällä on kaikki mahdollisuudet upeaan kaupunkilomaan. Bussi pysähtyy hotellin ulkopuolella 610 minuutin välein ja vie sinut nopeasti keskustaan. Koe kaikki mitä Oslolla on tarjottavanaan ostosten teon, museoiden ja muun hauskan merkeissä.

Mikäli kaipaat rentoutumista auringon alla, uimisesta nauttien, löydät joitakin Oslon parhaista rannoista täältä Fornebusta. Ulkoilusta kiinnostuneille alueelta löytyy useita polkuja tutkittaviksi. Hotellin läheisyydessä sijaitsevat myös Fornebu S -ostoskeskus ja Telenor Arena tien toiselta puolelta.

Osaamme kokoustamisen!

Quality Hotel Expo on ainutlaatuinen ja joustava kokoushotelli Oslon alueella. Koska hotellimme sijaitsee Fornebun alueella, voimme tarjota vieraillemme upean ympäristön vuonojen keskellä. Meillä pääset nauttimaan sekä modernista skandinaavisesta designista ja ilmapiiristä että viheralueista. Eikä tule tietenkään unohtaa erinomaista valaistusta ja erittäin tehokasta ilmastointia, jotka luovat yhteyden luonnon ja teknologian sekä tietotaidon ja luovuuden välille. Eri tiloistamme löydät tämän hetken parasta tekniikkaa, minkä ansiosta pääset tuomaan esille parhaat ideasi – tiimityöskentelyn, oppimisen ja oppimisen kautta. Yhdessä lahjakkaiden työntekijöidemme ja yhteistyökumppaneidemme kanssa räätälöimme teille haluamanne laisen tapahtuman ja pidämme huolen siitä, että tapahtumanne tulee olemaan suuri menestys!

Ruoka ja juoma

The Social Bar & Bistro -ravintolakonsepti tarjoilee klassisia bistroannoksia modernilla otteella. Menun ansiosta saat ruokailuelämyksen, joka ei ole ainoastaan maukas, vaan myös energian, rohkeuden ja innostuksen lähde. Täältä löydät myös maistuvia drinkkejä ja suuren valikoiman erilaisia olutlaatuja.

WeCare

Yhdessä voimme antaa ihmiskauppaan altistuneille lapsille hyvän ja turvallisen yöunen. Yöpyessäsi hotellissamme yli 2 yötä voit valita vierailuusi Sweet Dreams Stay -ominaisuuden kieltäytymällä huonesiivouksesta. Lahjoitamme kiinteän summan UNICEFin työlle ihmiskauppaa vastaan joka kerran, kun vieraamme kieltäytyvät huonesiivouksesta. Kiitos osallistumisestasi!

Yhteystiedot

  • Snarøyveien 20 1360 Fornebu , Norja

Löydä hotellille

Bussilla

Bussi 24,28,31,40 tai 81 Snarøyan suuntaan, jää pois kyydistä Fornebuparkenin pysäkillä.

Oslon Gardermoen-lentokentältä

Ota Flytoget-juna Lysakeriin. Vaihda siellä bussiin 24, 28, 31, 31E tai 81 kohti Fornebuparkenia.

Asemalta Oslo S (keskusrautatieasema)

Bussi 31 tai 31E Snarøyan suuntaan Jernbanetorgetilta.

Tietoja hotellista Quality Hotel Expo

Hotellihuoneiden määrä

301 kaksoishuonetta

Kokoustilojen määrä

12 kpl – tilaa jopa 1000 osanottajalle
Tilaa näytteilleasettajille messujen yhteydessä.

Etäisyys Gardermoenin lentokentältä

57,4 km – noin 40 minuuttia autolla

Etäisyys Oslo S -asemalta

9,4 km – noin 20 minuuttia

Etäisyys paikallisliikenteestä

Bussipysäkki Fornebuparken: 25–50 metriä hotellista.

Matka Oslo S -asemalle kestää noin 20 minuuttia.

Kansallisteatteriin/Aker Bryggeen noin 15 minuutia.

Oslon lentoasemalle noin 30 minuutia Lysakerin asemalta.

Tietoja hotelliketjusta Quality Hotel™

Les mer om Quality Hotels

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

3.2.8.003 21
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.