Jäsenyys
A concert with a lot of people in the sunset.

Eksklusiivisia elämyksiä

Jännittäviä konsertteja ja tapahtumia

Etuosto-oikeus konsertteihin

Kaipaatko uusia elämyksiä ja seikkailuja? Ehkäpä konserttia, joka nostaa ihosi kananlihalle, tai haluatko tutustua uuteen kulttuuriin? Strawberryn jäsenet voivat nyt ottaa käyttöönsä Red Carpet -edun ja saada pääsyn eksklusiivisiin ja jännittäviin tapahtumiin kaikkialla Pohjoismaissa. Saa etuosto-oikeus konsertteihin ja mahdollisuus varata hotellihuone suurten tapahtumien yhteydessä ennen muita – tämä etu on vain Red Carpet -edun aktivoineiden käytettävissä. Tämä etu sopii siis toisin sanoen kaikille, jotka haluavat saada erityisen paljon endorfiinipotkuja, ja kukapa sellaisia ei haluaisi?

Eksklusiivinen loosi ja Fast Track Strawberry Arenalla

Strawberry Arenan 12. heinäkuuta tapahtuvan lanseerauksen yhteydessä Red Carpet -edun aktivoineet jäsenemme saavat entistäkin enemmän etuja. Yksi niistä on mahdollisuus hyödyntää Red Carpetin eksklusiivista Fast Track -etua Strawberry Arenalla. Sen ansiosta vältyt jonottamasta seuraavan kerran, kun saavut Ruotsin kansallisareenalle. Lue tästä edusta lisää täältä. Saat myös mahdollisuuden ostaa lippuja areenan ylellisiin, remontoituihin looseihin, joissa voit nauttia upeiden konserttien ja tilaisuuksien ohella hyvästä ruoasta ja juomasta. Aktivoi Red Carpet jo tänään!

Näin voit hyödyntää Red Carpet -edun

Red Carpet -edun aktivoiminen on helppoa. Sinun täytyy tietenkin olla Strawberryn jäsen – ja jos et vielä ole, liittyminen onnistuu kädenkäänteessä. Jäsenenä voit aktivoida Red Carpet -edun tästä alta tai profiilissasi suostumustesi alta. Strawberryn jäsenyys ja Red Carpet -etu ovat tietenkin täysin maksuttomia, ja me pidämme sinut sähköpostitse ajan tasalla tulevista suurista konserteista ja tapahtumista. Aktivoi Red Carpet jo tänään, jotta et jää paitsi kaikista jännittävistä konserteista, tapahtumista ja muista tulevista eksklusiivisista tilaisuuksista.

Ainutlaatuisia tapahtumia hotelleissa

Pääset osallistumaan moniin hauskoihin tapahtumiin, joita järjestämme hotelleissamme kaikkialla Pohjoismaissa. Järjestämme niin konsertteja, stand-up-esityksiä kuin luentoja, viininmaistiaisia ja kaikkea siltä väliltä.


Kurkista alle löytääksesi seuraavan elämyksesi!

Aiemmat tapahtumat

Been there, done that

P!NK – Summer Carnival 2024

Konsertti

P!NK – Summer Carnival 2024

Osta liput P!NK-konserttiin ennen muita!

The Chicks – saat 15 % alennusta lipuista

Konsertti

The Chicks – saat 15 % alennusta lipuista

Näe countrybändin maailmankiertue Oslon-keikalla.

Pet Shop Boys Göteborgissa

Konsertti

Pet Shop Boys Göteborgissa

Saa 25% alennusta popduon konsertista Scandinaviumissa.

O Days Kööpenhaminassa

Festivaali

O Days Kööpenhaminassa

Aktivoi Red Carpet ja saat 30 % alennusta O Days -festivaalista Kööpenhaminassa.

Strawberry Arena

Ruotsin kansallisareena

Strawberry Arena

Koe mahtavia tapahtumia esimerkiksi musiikin, urheilun ja viihteen saralla. Strawberry Arena on onnen tunteen ja ensiluokkaisten elämysten tapahtumapaikka.

Lisätietoa

Tutustu
Hotellit
Ravintolat
Kokoukset