Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Quality Hotel™ Skifer Oppdal ,  Norja

Quality Hotel™ Skifer

Oppdal,  Norja

Quality Hotel Skifer sijaitsee Oppdalin keskustassa. Ympärillä oleva upea luonto, viihtyisät hotellihuoneet, kokousosasto, ravintola ja rentoutumisosasto luovat ainutlaatuiset puitteet viihtyisälle hotellielämykselle.

Quality Hotel™ Skifer 4 5
TripAdvisor Traveller Rating  
Sustainability rating
7,6
10:stä
Sustainability rating

Tämä on oma vastuullisuusluokituksemme, joka peilaa kunkin hotellin suorituskykyä useilla eri vastuullisuusalueilla. Arvio on viimeisten 7 päivän keskiarvo.

7,6
10:stä
Tulos Quality Hotel™ Skifer

Luokitus perustuu siihen, miten hotelli vastaa ajan mittaan tavoitteisiinsa vähentää ympäristövaikutuksia energian, veden, jätteiden, ruokajätteen, kemikaalien, tekstiilien pesun ja ilmastopäästöjen osalta.

Luokitus perustuu siihen, miten hotelli vastaa ajan mittaan tavoitteisiinsa vähentää ympäristövaikutuksia energian, veden, jätteiden, ruokajätteen, kemikaalien, tekstiilien pesun ja ilmastopäästöjen osalta.

Strawberryn tavoitteet
Ilmastoneutraalius vuoteen 2030 mennessä

Tavoitteenamme on olla ilmastoneutraali omassa toiminnassamme vuoteen 2030 mennessä samalla puolittaen päästöt toimitusketjuissamme.

Vähemmän ruokahävikkiä vuoteen 2030 mennessä

Työskentelemme aktiivisesti vähentääksemme 50 % ruokahävikistä toiminnassamme vuoteen 2030 mennessä. 

Quality Hotel Skifer sijaitsee Oppdalin keskustassa, kahden tunnin ajomatkan päässä Trondheimista etelään. 176 hotellihuonetta, modernit ja joustavasti muunneltavissa olevat kokoustilat, tyylikäs ravintola ja viihtyisä rentoutumisosasto henkeäsalpaavan luonnon äärellä luovat täydelliset puitteet niin kokouksiin kuin loman viettoon.

Hotellin lähistöllä tehdään parhaillaan Skifer Signaturin rakentamiseen liittyviä töitä, minkä vuoksi tänä aikana pysäköintipaikkoja voi olla käytössä rajoitetusti. Vaihtoehtoisia pysäköintipaikkoja on Byggmix Oppdalin luona.

Oppdalin keskustassa

Quality Hotel Skifer sijaitsee Oppdalin keskustassa, 545 metriä merenpinnan yläpuolella, vuoristomaiseman ja Dovre-kansallispuiston ympäröimänä. Hotellistamme on lyhyt kävelymatka bussi- ja juna-asemalle. Ostoskeskus, ravintolat, uima-allas, kulttuurikeskus, jossa on myös elokuvateatteri, ja monet muut aktiviteetit ja nähtävyydet ovat mukavan lähellä.

Viihtyisä ja monipuolinen huonevalikoima

Hotellissamme on 176 modernia ja viihtyisää hotellihuonetta, joiden pehmeä, luonnollinen värimaailma luo kotoisan ja rauhallisen ilmapiirin. Hotellissamme on monipuolinen huonevalikoima – aina kahden hengen huoneista perhehuoneisiin ja sviitteihin. Hotellissamme on myös 23 esteetöntä, liikuntarajoitteisille vieraillemme sopivaa huonetta. Suurimmassa osassa huoneista on kauniit vuoristonäkymät ja kaikissa huoneissa on maksuton langaton internet-yhteys sekä TV. Lue lisää huonevaihtoehdoistamme täältä.

Cash free

Quality Hotel Skifer on käteisetön hotelli. Tämä tarkoittaa yksinkertaisempaa ja turvallisempaa vierailua kaikille vieraillemme. Voit lukea lisää tästä usein kysyttyjen kysymysten osiostamme. 

Viihtyisä aulabaari ja À la carte -ravintola, jossa avoin keittiö

Hyvä ruoka, juomat ja viihde ovat onnistuneen hotellivierailun perusta. À la carte -ravintolassamme on avoin keittiö, ja voit seurata, kun lahjakkaat kokkimme valmistavat suussa sulavia annoksia lähialueen tuoreista, sesongin mukaan vaihtuvista raaka-aineista. Viihtyisässä aulabaarissamme voit uppoutua mukavalle sohvalle ja rentoutua hyvän juoman ja pienen naposteltavan parissa. Lue lisää ravintolastamme täältä.

Rentoutumisosastomme

Tapahtumarikkaan päivän jälkeen on mukava suoda itselleen rentouttava hetki. Rentoutumisosastollamme voit käydä suihkussa, nauttia höyrykaapin ja suomalaisen saunan lämmöstä ja hemmotella itseäsi jalkakylvyllä. Kauneus- ja Spa-hoitola Minera Velvære tarjoaa laadukkaita Spa-palveluita sinulle, joka kaipaat ekstrahemmottelua vierailuusi. Kaikki tämä upealla näkymällä laskettelurinteitä kohti. Lue lisää täältä.

Kokoukset ja tapahtumat uniikissa miljöössä

Quality Hotel Skifer -hotellissa on modernit ja joustavasti muunneltavissa olevat kokoustilat kokonaiskapasiteetiltaan 400 henkilölle. Asiantunteva henkilökuntamme auttaa sinua mielellään kokousten, yrityksen kickoff-tilaisuuksien, juhlien ja muiden tapahtumien järjestämisessä. Lue lisää kokous- ja tapahtumamahdollisuuksistamme täältä.

Täydellinen tukikohta monipuolisiin elämyksiin ympäri vuoden

Hotellimme läheisyydessä sijaitsee yksi Norjan suurimmista hiihtokeskuksista. Täällä murtomaahiihtäjiä hemmotellaan kilometrikaupalla hyvin hoidettuja hiihtolatuja. Kesäisin matkailijaa kutsuvat puolestaan monipuoliset pyöräily- ja vaellusreitit. Hiihtämisen ja pyöräilyn lisäksi alueella voi pelata muun muassa curlingia, golfata, kalastaa, osallistua myskihärkä-safarille tai koskenlaskuun sekä erilaisiin tiimin yhteishenkeä nostattaviin aktiviteetteihin.

Tutustu hotelliin

Hotellimme persoonallinen julkisivu on rakennettu paikallisesta liuskekivestä. Tämä tyylikäs kivilaji toistuu myös hotellimme sisustuksessa, jossa kivet yhdessä puun ja villatekstiilien kanssa muodostavat lämpimän ja ystävällisen ilmapiirin.

Tervetuloa Quality Hotel Skiferiin!

Yhteystiedot

  • Ola Setroms veg 35 7340 Oppdal , Norja

Löydä hotellille

Juna/Bussi

Oppdal Skysstasjon - liikenneasema

Trondheim Lufthavn Værnes -lentokentältä

Bussi, juna tai taksi/auto

Taksi

Suosittelemme käyttämään yritystä Trøndertaxi. Puh: +47 72 42 12 05

Tietoja hotellista Quality Hotel Skifer

Hotellihuoneiden määrä

177 kpl – 354 vuodetta

Kokoustilojen määrä

6kpl – tilaa 400 henkilölle

Etäisyys lentokentältä

Trondheim Lufthavn Værnes, lentokenttä: 160 km, noin 2 tuntia autolla

Etäisyys paikallisliikenteestä

Oppdal Skysstasjon - liikenneasema: 300 metriä

Tietoja hotelliketjusta Quality Hotel™

Les mer om Quality Hotels

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

3.2.8.003 26
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.