strawberryLogostrawberryLogo
Jäsenyys
Hallitse hotellivarauksiasi sovelluksen avulla. Sovellus on saatavana sekä iOS- että Android-laitteille.

Lataa sovelluksemme ja tee hotellivierailustasi parempi

Hanki sovellus täältä:

Lataa sovellus

Tee hotellivierailustasi sellainen kuin haluat sovelluksemme avulla. Varaa hotelli, hallinnoi varauksiasi ja saa vapaus maksaa ja kirjautua sisään silloin, kun haluat.

Varaa hotelli

Varaa hotellihuone sovelluksessa ja tee vierailustasi yksinkertaisempi ja miellyttävämpi. Sovellus on saatavana sekä iOS- että Android-puhelimiin.

Yleiskatsaus varauksiin ja palkintopisteisiin

Varmistu, että saat täyden yhteenvedon ja hallinnan varauksiisi, minne menetkin. Tuliko sinulle este ja haluat peruuttaa varauksen? Sekin onnistuu helposti sovelluksessa.

Kätevä check-in ja check-out

Onko sinulla kiire tai onko jonottaminen mielestäsi muuten vain tylsää? Kirjaudu sisään ja maksa sovelluksessa, niin voit mennä suoraan huoneeseesi. Voit avata oven mobiiliavaimella.

Mobile key for the app _original

Ohita jono ja mene suoraan huoneeseesi

Nyt sinun ei tarvitse enää koskaan huolehtia avainkorteista. Voit aktivoida mobiiliavaimen sovelluksessa check-inin yhteydessä. Se avaa sinulle ovet ja hissit niin kauan kuin asut hotellissa!

Add on options in the app_original

Mukauta vierailuasi lisävalintojen avulla

Haluatko kirjautua sisään aikaisemmin tai viipyä pitempään vuoteessa? Tai saavutko hotelliin myöhemmin ja olet nälkäinen? Haluatko yllättää lapsesi pienen lahjan merkeissä? Lisävalintojemme avulla vierailustasi tulee henkilökohtaisempi.

Restaurant voucher app_original

Pidä ravintolakuponki käden ulottuvilla

Yöpyessäsi jäsenenä Quality Hotel™- tai Clarion Hotel® -hotellissa tai jossakin itsenäisistä hotelleistamme saat ravintolakupongin digitaalisesti sovellukseen. Se on helppo hallita ja käyttää.

My page in the app_original

Hallitse palkintopisteitäsi

Hallinnoi jäsenyyttäsi, näe pistesiirrot, seuraa etujasi, käytä pisteitäsi ja paljon muuta.

App choose room

Valitse suosikkihuoneesi

Haluatko yöpyä yläkerroksessa tai lähes maantasalla? Ehkäpä hissin lähellä? Haluatko näköalan katua tai sisäpihaa kohti? Valitse suosikkihuoneesi, jos sinulla on sellainen! (Saatavana valituissa hotelleissa.)