Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Hotel Brosundet Ålesund ,  Norja

Hotel Brosundet

Ålesund,  Norja

Hotel Brosundet on hotellihelmi Ålesundin keskustassa. Täällä asut kirjaimellisesti veden äärellä, sillä voit kalastaa suoraan huoneestasi. Syö aamiaista upean näköalan kera, nauti päivän saaliista ARKIVETissa ja hyvästä oluesta Apotekergata No. 5:ssä.

Hotel Brosundet 4,5 5
TripAdvisor Traveller Rating  

Hiljattain remontoitu Hotel Brosundet tarjoaa yhden Ålesundin jännittävimmistä ympäristöistä – vanhassa varastossa, veden äärellä. Meillä asut mukavasti, nautit maukkaista aterioista, järjestät tehokkaita kokouksia, treenaat ja aloitat päiväsi upealla aamiaisella.

Näkymät Ålesundin ylitse suoraan satama-alueelta

Hotel Brosundet sijaitsee rauhallisella alueella veden äärellä, Ålesundin keskustassa. Täällä pääset nauttimaan fantastisista näkymistä Ålesundin ja ohi lipuvien veneiden sekä laivojen ylitse. Apotekergatanilta löydät suuren valikoiman erilaisia kauppoja, ravintoloita sekä kahviloita. Ålesundin suurimmat nähtävyydet sijaitsevat lisäksi lyhyen matkan päässä hotellilta – voit tutustua esimerkiksi Jugendmuseetin ja Fiskerimuseetin tarjontaan sekä ihastella monia kauniita ja hyvin säilyneitä jugend-rakennuksia ympäri kaupunkia. Täältä voit lukea lisää Ålesundista.

Kaikkea aina Standard-huoneista omaan majakkaan

Hotel Brosundetista löytyy 132 hotellihuonetta – kaikkea aina Standard- ja Superior-huoneista Deluxe-huoneisiin sekä sviitteihin. Täällä sinulla on myös mahdollisuus yöpyä charmikkaassa Moljan majakassa – maamerkissä ja uniikissa hotellihuoneessa, joka sijaitsee aivan aallonmurtajan kärjessä, vain viiden minuutin kävelymatkan päässä Hotel Brosundetista. Moljan majakassa asuessasi toimitamme aamiaisen suoraan ovellesi joka aamu. Täydellinen valinta esimerkiksi hääsviitiksi tai sinulle, joka haluat hieman luksusta arkeen. Täältä voit lukea lisää hotellihuoneistamme ja täältä saat lisätietoja Moljan majakasta.

Ravintola, kauppa ja baari

Ravintolassamme Apotekergata No. 5 kokkimme valmistavat aterioita kunkin sesongin mukaan, joten menumme vaihtelee ja perustuu Sunnmørsken topografiaan. Yhdessä huolella valittujen viinien sekä laajan olutvalikoiman kanssa kyseessä on rentouttava ja suosittu kohtaamispaikka. Kesällä voit nauttia auringosta ja ruoasta ulkoterassilla. Merenläheisen Apotekergatan kulmasta löytyy myös Butikken. Tässä pienessä maalaiskaupassa on tarjolla leipää ja leivonnaisia paikallisista pienleipomoista, kahvia paikallisesti paahdetuista pavuista, valmiita lounasannoksia, itsevalmistettuja tuotteita Apotekergata No. 5:sta sekä paikallisia ja kansainvälisiä herkkuja. Brosundet Bar on tunnettu mukavasta ilmapiiristään, suuresta olut- ja cocktailvalikoimastaan sekä tarjoamistaan herkullisista viineistä ja erilaisista samppanjalaaduista. Baari sopii niin rentoon tapaamiseen työn merkeissä kuin illanviettoon ystävien kera. MAKIsta ja Brosundet Barista voit lukea lisää täältä.

Hyvät edellytykset tehokkaaseen kokouspäivään

Meillä on neljä kokoushuonetta, joissa on tilaa yhteensä jopa 50 henkilölle. Kokoushuoneista on näkymät suoraan Brosundetin sataman ylitse. Hiljainen ympäristö ja mukava ilmapiiri tekevät hotellista täydellisen paikan suurta keskittymistä vaativiin tehtäviin – hotelli tarjoaa siis toisin sanoen erinomaiset edellytykset tehokkaaseen kokouspäivään. Me voimme myös räätälöidä teille ohjelmaa ja aktiviteetteja ympäri Sunnmørea. Täältä voit lukea lisää kokoushuoneistamme ja siitä, mitä kaikkea me voimme sinulle tarjota.

Historia

Hotellilla on pitkä ja jännittävä historia. Hotellin nimi tulee suoraan vanhan sataman nimestä – ”Brosundet”. Vuonna 1918 valmistunut rakennus on aikaisemmin toiminut varastona, jossa kuivattiin ja suolattiin kalaa Portugaliin ja Brasiliaan vientiä varten. Juuri tämä pitkä historia, yhdessä uuden, urbaanin ja kansainvälisen tyylin kera, antaa Hotel Brosundetille sen kontinentaalisen tunteen. Turskanpyynti on kautta aikojen ollut tärkeää Ålesundin kaupungille ja voit oppia tästä lisää tutustumalla hotellin moniin näyttelyihin.

Yhteystiedot

  • Apotekergata 1-5 6004 Ålesund , Norja

Löydä hotellille

Bussi

Bussi Ålesundin bussiasemalle.

Juna

Junalla Åndelsnesiin. Siellä vaihto bussiin (n. 1,5 tuntia).

Vigra flygplats -lentokentältä

Lentokenttäbussilla Ålesundin bussiasemalle.

Taksi

Suosittelemme yritystä Ålesund Taxi, puhelin: +47 70 10 30 00.

Tietoja hotellista Hotel Brosundet

Hotellihuoneiden määrä

132 kappaletta

Kokoustilojen määrä

4 kappaletta - 50 henkilön kapasiteetti

Etäisyys lentokentältä

Vigra flygplats -lentokenttä: 20 km, n. 30 min autolla

Etäisyys paikallisliikenteestä

Ålesund bussiasema: 5 min kävellen

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

3.2.8.003 28
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.