Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Norefjell Ski & Spa Norefjell ,  Norja

Norefjell Ski & Spa

Norefjell,  Norja

World Travel Awards on myöntänyt meille tunnustuksen Norway`s Leading Resport vuonna 2023! Norefjell Ski & Spa on myös useasti nimetty Norjan parhaaksi kylpyläkohteeksi. Täällä on tarjolla Ski-in/Ski-out, ja me olemme alle 2 tunnin päässä Oslosta.

Norefjell Ski & Spa 4 5
TripAdvisor Traveller Rating  
Sustainability rating
5,1
10:stä
Sustainability rating

Tämä on oma vastuullisuusluokituksemme, joka peilaa kunkin hotellin suorituskykyä useilla eri vastuullisuusalueilla. Arvio on viimeisten 7 päivän keskiarvo.

5,1
10:stä
Tulos Norefjell Ski & Spa

Luokitus perustuu siihen, miten hotelli vastaa ajan mittaan tavoitteisiinsa vähentää ympäristövaikutuksia energian, veden, jätteiden, ruokajätteen, kemikaalien, tekstiilien pesun ja ilmastopäästöjen osalta.

Luokitus perustuu siihen, miten hotelli vastaa ajan mittaan tavoitteisiinsa vähentää ympäristövaikutuksia energian, veden, jätteiden, ruokajätteen, kemikaalien, tekstiilien pesun ja ilmastopäästöjen osalta.

Strawberryn tavoitteet
Ilmastoneutraalius vuoteen 2030 mennessä

Tavoitteenamme on olla ilmastoneutraali omassa toiminnassamme vuoteen 2030 mennessä samalla puolittaen päästöt toimitusketjuissamme.

Vähemmän ruokahävikkiä vuoteen 2030 mennessä

Työskentelemme aktiivisesti vähentääksemme 50 % ruokahävikistä toiminnassamme vuoteen 2030 mennessä. 

Norefjell Ski & Spa on viihtyisä hiihto- ja spahotelli ainutlaatuisessa tunturimaisemassa, noin 1,5 tunnin automatkan päässä Oslosta ja Gardermoenin lentoasemalta. Täällä sinua odottavat upeat harrastusmahdollisuudet sekä tyylikäs kylpyläosasto, joka kutsuu rentoutumaan uniikissa miljöössä.

Kokous

Kokousosastollamme on 14 kokoushuonetta, joista suurimpaan mahtuu jopa 400 henkilöä. Teemme yhteistyötä  Bøseter Kongresshallin kanssa, jossa on mahdollisuus järjestää tapahtumia jopa 650 henkilölle.

Spa ja wellness

Spa-osastomme tarjoaa kokonaisvaltaista hyvää oloa. Meillä voit nauttia monista erilaisista, puhtaan pohjoisen luonnon inspiroimista spa-hoidoista. Kylpyläosastollamme voit rentoutua muun muassa jääsuihkussa, porealtaassa ja erityyppisissä saunoissa, sekä hemmotella itseäsi ylellisellä jalkakylvyllä. Spa-osastollamme on myös ulkoilma-spa lämpimine porealtaineen – suo itsellesi ylellinen hetki hyvän juoman parissa, henkeäsalpaavassa tunturimaisemassa.

Aktiviteetteja jokaiseen makuun

Norefjell tarjoaa runsain mitoin erilaisia aktiviteetteja ympäri vuoden. Talviset aktiviteetit odottavat sinua heti hotellin ulko-ovien takana – kirjaimellisesti. Hiihtämään ja laskettelemaan pääset mukavasti heti hotellin ovista ulos astuttuasi, ja laskettelu- ja hiihtopäivän jälkeen saavut takaisin hotelliin yhtä sujuvasti. Raikkaan ulkoilupäivän jälkeen onkin sitten mukava istahtaa höyryävälle kupilliselle kaakaota tai nauttia herkullisesta illallisesta viihtyisässä tunnelmassa. Hotellimme pääsisäänkäynnin läheisyydessä on 16 metriä korkea kiipeilyseinä, jossa voit karistaa korkeanpaikankammosi tai hioa kiipeilytaitojasi. Talviaikaan voit lisäksi harrastaa luistelua. Hotellissamme on myös kuntosali.

Ravintola 815

Hotellimme ravintolan keittiön lahjakkaat kokit loihtivat sinulle kulinaristisia elämyksiä, jotka syntyvät Pohjolan puhtaista mauista ja terveellisistä, tuoreista raaka-aineista. Nauti herkullisesta illallisesta henkeäsalpaavassa näköalassa – yli Norefjellin tunturimaiseman.

Baari

Aulabaarimme on täydellinen kohtaamispaikka ennen illallista tai kun haluat nauttia iltapäivän auringosta terassilla.

Luonto ja eläinmaailma

Hotellin visuaalinen ilme on uniikki sekoitus ympärillä olevaa tunturimaisemaa. Hotellimme miljöö peilaa Norefjellin luontoa ja sen eläimiä, mikä näkyy hotellissamme kaikkialla. Kaikki yksityiskohdat ovat huolella suunniteltuja. Hotellissamme on myös vahvasti esillä niin kutsuttu Mariusgenseren-kuvio, jota perinteisesti esiintyy norjalaisissa villapaidoissa.

Kunniamainintoja

Norefjell Ski & Spa on saanut useita kunniamainintoja. Hotellimme on muun muassa valittu World Travel Awardsin nimeämänä "Norway`s Leading Spa-Resort" -hotelliksi vuosina 2010, 2011, 2015, 2016, 2017, 2018, 2019, 2020 ja 2022 sekä "Norway`s Leading Resort" -hotelliksi vuonna 2015, 2016, 2017, 2018, 2019, 2020 ja 2012. Hotellimme on palkittu myös "Merket for god design" -designpalkinnolla vuonna 2010. Lisäksi hotellimme on saanut World Ski Awardsin kunniamaininnan "Norway's Best Ski Hotel 2014" sekä World Ski Awardsin ja Countryn myöntämät voitot vuosina 2016 ja 2017 kateogriassa "Luxury Resort Spa – World Luxury Spa Awards". Hotelli on saanut myös kaksi Haute Grandeur -palkintoa vuonna 2016.

Yhteystiedot

  • Bøseter 3543 Norefjell , Norja

Löydä hotellille

Bussi

Oma hiihtobussi Oslosta viikonloppuisin ja loma-aikoina hiihtokauden aikana.

Taksi Noresundista

Suosittelemme yrityksiä Krødsherad Taxi, puhelin +47 93 45 52 52
ja Taxi Noresund, puhelin +47 90 10 18 51 (kiinteä hinta 400 NOK) 

Tietoja hotellista Norefjell Ski & Spa

Hotellihuoneiden määrä

244 kpl (121 kahden hengen huonetta ja 123 sviittiä)

Hotellin ympäristössä olevien asuntojen määrä

161 kpl

Vuoteiden määrä

1900 kpl

Etäisyys lentoasemalta

Oslo Lufthavn Gardermoen / Oslon Gardermoenin lentokenttä, 120 km,
noin 2 tuntia autolla. 

Etäisyys Oslosta

110 km, noin 2 tuntia autolla. 

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

3.2.11.002 21
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.