Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Comfort Hotel® Bergen Airport Terminal Blomsterdalen Bergen ,  Norja

Comfort Hotel® Bergen Airport Terminal

Blomsterdalen Bergen,  Norja

Sinun matkasi alkaa täältä. Uusi kohtaamispaikkamme, Comfort Hotel Bergen Airport, on avannut ovensa. Täältä pääset kentälle vain 2 minuutissa. Hotelli sopii niin tapaamisiin, kokouksiin kuin lennon odottamiseenkin.

Comfort Hotel® Bergen Airport Terminal 4 5
TripAdvisor Traveller Rating  
Sustainability rating
6,7
10:stä
Sustainability rating

Tämä on oma vastuullisuusluokituksemme, joka peilaa kunkin hotellin suorituskykyä useilla eri vastuullisuusalueilla. Arvio on viimeisten 7 päivän keskiarvo.

6,7
10:stä
Tulos Comfort Hotel® Bergen Airport Terminal

Luokitus perustuu siihen, miten hotelli vastaa ajan mittaan tavoitteisiinsa vähentää ympäristövaikutuksia energian, veden, jätteiden, ruokajätteen, kemikaalien, tekstiilien pesun ja ilmastopäästöjen osalta.

Luokitus perustuu siihen, miten hotelli vastaa ajan mittaan tavoitteisiinsa vähentää ympäristövaikutuksia energian, veden, jätteiden, ruokajätteen, kemikaalien, tekstiilien pesun ja ilmastopäästöjen osalta.

Strawberryn tavoitteet
Ilmastoneutraalius vuoteen 2030 mennessä

Tavoitteenamme on olla ilmastoneutraali omassa toiminnassamme vuoteen 2030 mennessä samalla puolittaen päästöt toimitusketjuissamme.

Vähemmän ruokahävikkiä vuoteen 2030 mennessä

Työskentelemme aktiivisesti vähentääksemme 50 % ruokahävikistä toiminnassamme vuoteen 2030 mennessä. 

Kyse ei ole take-offista, turbulenssista tai rajusta laskeutumisesta. Kyse on tärkeistä tunneista ennen lentoa, lentojen välissä tai lennon jälkeen. Kyse on niistä tunneista, jolloin sinun tarvitsee allekirjoittaa sopimus tärkeän kokouksen yhteydessä tai vain ladata akkuja ennen seuraavaa matkaa – olitpa sitten loma- tai bisnesmatkalla. Comfort Hotel Bergen Airportissa yövyt modernisti, aivan Fleslandin lentoaseman vieressä, ja voit itse asiassa kävellä kentälle 2 minuutissa. Aloita matkasi värikkäästä, mukavalla vuoteella varustetusta vuoteesta. Nauti Wi-Fistä. Kuntosalista. Barceptionistamme. Täältä löydät kaiken tarvittavan uutta seikkailua varten.

Minkä arvoista sinun aikasi on?

Koska meiltä on vain kahden minuutin kävelymatka lähtöportille, säästät huomattavasti aikaa asumalla luonamme. Matka Bergeniin keskustaan kestää hieman yli 20 minuuttia. Täältä voit lukea lisää Bergenistä.

Hotelli erinomaisilla teknisillä valmiuksilla

Me Comfort Hotel Bergen Airportissa käytämme ainoastaan viimeisimpiä teknisiä ratkaisuja, mikä mahdollistaa sen, että voit kirjautua sisään hotelliin matkapuhelimellasi, verkossa tai aulassamme sijaitsevien check-in-automaattien avulla, kun saavut hotelliin. Voit myös helposti jutella vastaanottomme kanssa WhatsAppin tai Messengerin välityksellä, ja maksaa Vipps-palvelun avulla, jos sinulta sellainen löytyy. Kaiken tämän lisäksi hotellillamme on BREEAM-sertifikaatti eli hotellimme on ympäristösertifioitu.

Fiksut hotellihuoneet

Hotellihuoneemme ovat fiksuja, kompakteja ja niistä löytyy kaikki tarvitsemasi. Voit valita yhden hieman suuremmista Superior-huoneistamme tai säästää rahaa ja tilaa ja yöpyä yhdessä hieman pienemmistä Standard-huoneistamme. Kaikista huoneista löytyy streaming-ratkaisu televisiota varten.

Hi-tech-kokousmahdollisuudet

Comfort Hotel Bergen Airport on itsestään selvä valintasi kokouksiin ja tapaamisiin Bergenissä. Sijaintimme ansiosta, lähellä lähtöportteja ja 20 minuuttia bussilla Bergeniin ja takaisin, kaikkien on vieraiden helppo tulla luoksemme. Meiltä löytyy 12 kokoustilaa, jotka on varustettu viimeisimmillä teknisillä ratkaisuilla ja joista löytyy tilaa yhteensä 175 osallistujalle.

Social Restaurant

Keittiömme on avoinna seitsemänä päivänä viikossa klo 18:00 - 22:00. Menulta löytyy baariruokaa, kauden inspiroimia annoksia ja tietenkin maistuva burger. Kaikki ruoat ja juomat tilataan QR-koodin avulla tai Barceptionista.

Comfort Delimme tarjoaa aina valikoiman raikkaita salaatteja, voileipiä ja muita yksinkertaisia ruokia, jotka voi lämmittää Barceptionissa. Valioima vaihtelee päivittäin, kunkin kauden mukaisten raaka-aineiden mukaan. Avoinna 24/7. Oletko kiinnostunut menusta? Katso se täällä!

Comfort Deli

Barceptionissamme pääset nauttimaan ruoasta 24/7, Comfort Delimme ansiosta – kaikki tarjolla oleva ruoka on kotitekoista! Panineja, keittoja, salaatteja ja paljon, paljon muuta. Meillä sinun ei tarvitse murehtia ruokailusta!

Ilmainen Wi-Fi, Barception, ping pong ja kuntoilutilat

Ota kupillinen kahvia ja istahda alas Barceptioniimme, jossa voit kuunnella musiikkia, tehdä töitä lentoa odottaessasi tai mikset vaikka nauttia oluen tai kaksi. Vieraanamme voit luonnollisesti myös surffailla koko hotellin alueella täysin ilmaiseksi. Jos haluat treenata meillä yöpyessäsi, voit tehdä sen upealla, hyvin varustellulla kuntosalillamme – muista vain pakata treenivaatteet mukaasi! Voit tietenkin myös briljeerata ping pongissa.

Lämpimästi tervetuloa Comfort Hotel Bergen Airportiin – täydellinen valinta, kun et halua hukata aikaa ennen reissua tai sen jälkeen.

Yhteystiedot

  • Lønningsvegen 45 5258 Blomsterdalen Bergen , Norja

Löydä hotellille

Flesland-lentokentältä

Säästä aikaa! Kävele terminaalilta suoraan Comfort Hotel Bergen Airportiin – vain kahdessa minuutissa!

Hotellilta

Onko sinulla kiire? Nopeiten pääset hotellille kävellen – vain kahdessa minuutissa!

Keskustasta
Matka lentokenttäbussilla Bergenin Flesland-lentokentältä ja -kentälle kestää 22 minuuttia yhteen suuntaan – sama matka raitiovaunulla on yleensä tuplasti pidempi, noin 44 minuuttia.
Suosittelemme, että ostat edestakaisen lipun.

Tietoja hotellista Comfort Hotel Bergen Airport

Hotellihuoneiden määrä

304 huonetta – 608 vuodetta

Kongressi- ja kokouskapasiteetti

11 huonetta – maksimikapasiteetti yhteensä 175 henkilöä

Etäisyys lentokentältä

Flesland, Bergen Airport: kahden minuutin kävelymatka

Tietoja hotelliketjusta Comfort Hotel©

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

3.2.8.003 27
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.