Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Oscarsborg Festning Drøbak ,  Norja

Oscarsborg Festning

Drøbak,  Norja

Oscarsborg Festning on ainutlaatuinen matkakohde, joka sijaitsee idyllisessä Drøbaksundetin saaressa, 5 minuutin lauttamatkan päässä Drøbakista. Täydellinen loman viettoon, häihin, kongresseihin tai halutessasi vierailultasi vauhtia ja jännitystä.

Oscarsborg Festning 0 5
TripAdvisor Traveller Rating  

Olemme iloisia voidessamme toivotta sinut tervetulleeksi Oscarsborg Festningiin, joka sijaitsee idyllisellä saarella Drøbaksundetissa. Tämä kaunis ja historiallinen paikka koostuu kahdesta pienestä saaresta, jotka yhdistyvät toisiinsa sillalla. Löydät helposti perille lautalla Drøbakista, pienen ajomatkan päässä Oslosta, tai kesäaikaan Ruterin omalla lautalla Aker Bryggestä.

Tärkeiden päätösten paikka

Oscarsborg Festning ei ole vain tärkeiden päätösten tapahtumapaikka, vaan tässä paikassa voit myös inspiroitua ja saada uutta tietoa  täällä huomion kohteena ei siis ole vain pelkkä kaunis luonto. Saarilla on useita retkeilyreittejä, ja voit vierailla myös kulttuurisissa kohteissa. Koettavanasi on useita gallerioita, museoita ja historiallisia muistomerkkejä  – kyllä, tämä on todellinen pieni aarrearkku halutessasi ainutlaatuisia elämyksiä kauniin luonnon ympäröimänä. Oscarsborg Festningissa riittää koettavaa niin pienille kuin suurille. Lapset voivat tutustua mereen rapujen pyydystyksen merkeissä ja aikuisille on tarjolla tykkejä, pimeitä käytäviä ja tunneleita.

Kokoukset, kongressit ja aktiviteetit  historiallisten puitteiden ympäröimänä

Haluatpa järjestää täällä kurssin, kongressin tai teambuilding-päivän, vain mielikuvitus asettaa rajat sille, mitä voitte keksiä täällä. Tarjoamme monipuolisen valikoiman aktiviteetteja, jotka ovat tilattavissa tapahtumien yhteydessä. Näistä esimerkkejä ovat hotellin historiallinen esittely, RIB, tunnelikamppailu, ja mikäpä tiimi ei pitäisi murhamysteerin ratkaisemisesta? Vai voittaako myynnin parissa työskentelevä Mikko kenties Oscarsborg Challenge -haasteen?

Jos kaipaat tavallisesta poikkeavia aktiviteetteja, ampuraradalla vierailu on jännittävä elämyksemme, joka tuo esille useimpien kilpailuvietin.

Ilman ruokaa ja juomaa...

ei kukaan jaksa, kuten hyvin tiedetään. Arvostamme hyvää ruokaa ja kesäisin tarjoamme à la carten Forpleiningenissä. Voit nauttia maistuvista annoksista ja virkistävistä juomista terassilla auringon laskiessa. Maanantaista sunnuntaihin otamme ennakkovarauksia lounaista tai 3 ruokalajin "Keittiömestarin valinta" -menusta. Illallinen tarjoillaan Forpleiningen-ravintolassa, ja se voidaan haluttaessa korottaa Hovedfortet-vaihtoehdoksi ja juhlamenuksi.

9. huhtikuuta 1940

Oscarsborg on yksi keskeisimmisä ja ehkä tunnetuin 2. maailmansodan muistomerkki. Täällä Norjan puolustusvoimat upottivat Blücherin 9. huhtikuuta, ja sitä pidetään harvoista tehokkaista toimenpiteistä saksalaisia tunkeutujia vastaan. Nykyään linnoituksella ei ole maanpuolustuksellista käyttötarkoitusta, mutta vanhan linnan huipulla liehuu edelleen jaettu lippu.

Puolustusvoimien museot

Saarella toimii peräti 5 museota, joista tunnetuimmat ovat Festningsmuseet ja Torpedobatteriet, ja muut ovat Kystrtelliermuseet, Ildledningsmuseet ja Kanonparken. Festningsmuseet on avoinna päivittäin ja sisäänpääsy on maksuton koko kesän ajan – ota puhelimesi mukaasi ja skannaa QR-koodi tutustuaksesi näyttelyyn itsenäisesti. Parhaan kokemuksen varmistamiseksi niin sinun kuin muiden kannalta suosittelemme käyttämään tavallisia kuulokkeita, airpodeja tai nappikuulokkeita.

Terveuloa Oscarsborg Festningiin!

Yhteystiedot

  • Oscarsborg Festning 1443 Drøbak , Norja

Löydä hotellille

Bussi ja juna

Ruter.no-matkasuunnittelijan avulla voit suunnitella matkasi luoksemme julkisia liikennevälineitä käyttäen.

Oslon Gardermoenin lentoasemalta

Norjan päälentoasemalta Drøbakiin vie noin 1 tunti autolla. Voit myös ottaa Flytoget-lentokenttäjunan Oslo S:ään ja sitten bussin Drøbakiin Oslon bussiterminaalista.

Taksi

Suosittelemme yritystä Follo Taxi, puhelin 06485

Tietoja hotellista

Hotellihuoneiden lukumäärä

86 kpl

Kokoustilat

10 kpl

Etäisyys lentoasemalle

Oslo Airport Gardermoen 64 km.

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

3.2.8.003 22
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.