Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Tilapäinen asuinpaikka työntekijöillesi?

Tukholman, Göteborgin, Malmön, Linköpingin, Helsingborgin ja Lundin yritysasuntojen avulla ratkaisemme työntekijöidesi ja konsulttien tilapäiset ja pidempiaikaiset asuintarpeet. Turvallista, helppoa ja joustavaa.

Yritysasunto antaa tarvittavat edellytykset parempaan arkeen. Asunnot ovat kalustettuja ja hyvin varusteltuja. Täällä voi laittaa ruokaa, rentoutua ja tänne voi kutsua ystäviä ja perhettä. Hieman mukavampaa asumista hieman pidemmäksi aikaa.

Företagsbostäder: Ruotsin suurin yritysasuntojen välittäjä

Företagsbostäder on Strawberryn tytäryhtiö. Yrityksen tarjoamat asunnot sijaitsevat keskeisillä paikoilla, ne ovat kalustettuja, hyvin varusteltuja ja sisältävät 24 tunnin isännöintipalvelut. Näitä asuntoja voi vuokrata joko lyhyeksi tai pidemmäksi ajaksi. Vuokraaminen on turvallinen ja kustannustehokas vaihtoehto perinteiselle asuntojen vuokraamiselle ja alivuokraamiselle vapailta markkinoilta.

Tutustu tarjontaan ja tee varauksesi täällä.

Kysymyksiä ja vastauksia

Miten voin varata yritysasunnon? Mitä se maksaa? Täältä voit lukea lisää siitä, kuinka longstay-asunnon vuokraus onnistuu.

Usein kysyttyjä kysymyksiä.

Jos et löydä vastausta kysymykseesi, olet aina tervetullut ottamaan Företagsbostäderiin yhteyttä. Tämän voit tehdä joko puhelimitse numerossa +4610-7075500 tai sähköpostitse osoitteessa reservations@foretagsbostader.se.

Yritysasuntoja erinomaisissa kohteissa

Meiltä sinun on helppo löytää tarpeisiisi sopiva asunto – kuudesta Ruotsin suurimmasta kaupungista.

3.1.9.007 26
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden.

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in, you will have to start over.