Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Comfort Hotel® Børsparken Oslo ,  Norja

Comfort Hotel® Børsparken

Oslo,  Norja

Comfort Hotel Børsparken sijaitsee parhaimmalla paikalla Oslon keskustassa, Oslon päärautatieaseman välittömässä läheisyydessä. Hotelli kunnostettiin vuonna 2021 ja hotellin kuntosali kattaa koko alakerroksen.

Comfort Hotel® Børsparken 3,5 5
TripAdvisor Traveller Rating  
Sustainability rating
7,6
10:stä
Sustainability rating

Tämä on oma vastuullisuusluokituksemme, joka peilaa kunkin hotellin suorituskykyä useilla eri vastuullisuusalueilla. Arvio on viimeisten 7 päivän keskiarvo.

7,6
10:stä
Tulos Comfort Hotel® Børsparken

Luokitus perustuu siihen, miten hotelli vastaa ajan mittaan tavoitteisiinsa vähentää ympäristövaikutuksia energian, veden, jätteiden, ruokajätteen, kemikaalien, tekstiilien pesun ja ilmastopäästöjen osalta.

Luokitus perustuu siihen, miten hotelli vastaa ajan mittaan tavoitteisiinsa vähentää ympäristövaikutuksia energian, veden, jätteiden, ruokajätteen, kemikaalien, tekstiilien pesun ja ilmastopäästöjen osalta.

Strawberryn tavoitteet
Ilmastoneutraalius vuoteen 2030 mennessä

Tavoitteenamme on olla ilmastoneutraali omassa toiminnassamme vuoteen 2030 mennessä samalla puolittaen päästöt toimitusketjuissamme.

Vähemmän ruokahävikkiä vuoteen 2030 mennessä

Työskentelemme aktiivisesti vähentääksemme 50 % ruokahävikistä toiminnassamme vuoteen 2030 mennessä. 

Comfort Hotel Børsparken sijaitsee mitä parhaimmalla paikalla Oslon keskustassa, Oslon päärautatieaseman välittömässä läheisyydessä. 248 hotellihuoneensa, joista osassa on yksityinen parveke, koko alakerran täyttävän kuntoilutilansa sekä suuren ja sosiaalisen aulansa ansiosta tämä hotelli on erinomainen valinta sinulle vieraillessasi Oslossa.

Jos olet utelias näkemään, miltä meillä näyttää, napauta tästä päästäksesi virtuaaliselle kierrokselle ennen kuin tulet vierailulle!

Crossfitistä vaikutteita saanut kuntoilutila

Comfort Hotel Børsparken on enemmän kuin pelkkä hotelli. Alakerrassamme sijaitseva, Euroopan ensimmäinen Crossfitistä vaikutteita saanut hotellissa sijaitseva kuntoilutila on mahdollisesti yksi Oslon parhaista. Täällä voit treenata maksutta milloin haluat, ympäri vuorokauden. Ei siis mitään tekosyitä – pakkaa treenivaatteet mukaasi ja anna palaa!

Lähellä kaikkea

Hotellimme sijaitsee huippupaikalla, vain 350 metrin kävelymatkan päässä Oslo S:stä. Majoitu viihtyisästi keskelle kaupungin sykettä. Oslon tyylikkäät ravintolat ja täydelliset ostosmahdollisuudet odottavat sinua hotellimme välittömässä läheisyydessä, aivan nurkan takana. Kysy meiltä, jos kaipaat tietoa Oslon trendikkäitä ravintoloista tai nähtävyyksistä – autamme tekemään vierailustasi täydellisen!

Rentoudu aulabaarissamme tai tutustu Osloon

Viihtyisään aulabaariimme voit istahtaa hetkeksi työasioiden pariin tai vaikka vain rentoutumaan hyvän oluen kera, tai sekä että. Tutustu myös viihtyisään kahdeksannen kerroksen parvekkeeseemme, jossa voit nauttia aamukahvisi auringon lämmössä tai vastailla sähköposteihin samalla ihastellen huikeaa näkymää Oslon oopperatalon jaOslonvuonon yli. Täältä voit lukea lisää Oslosta.

Huone sinulle – tulevaisuus toiselle

Sen lisäksi, että olemme aivan tavallinen hotelli, Comfort Hotel Børsparken toimii myös työkaluna henkilöille, jotka tarvitsevat ohjausta, osaamista ja kokemusta matkallaan kohti työtä osallistavassa työelämässä. Yhdessä OsloKollegan kanssa palkkaamme henkilöitä, jotka ovat aiemmin olleet tavallisen työelämän ulkopuolella, ja tämän vuoksi meillä on useita henkilöitä työharjoittelussa koko ajan. Vieraidemme avulla voimme antaa heille työkaluja ja kokemusta, joita he tarvitsevat voidakseen palata työelämään.


Tervetuloa Comfort Hotel Børsparkeniin – hotelli sinulle, joka haluat asua tyylikkäästi ja mukavasti lähellä kaikkea!

Yhteystiedot

  • Tollbugaten 4 0152 Oslo , Norja

Löydä hotellille

Metro bussi ja raitiovaunu

Oslon päärautatieasema (Oslo S/Jernbanetorget)

Gardermoen lentokentältä

Junayhteys Oslon päärautatieasemalle (Oslo S)

Taksi

Suosittelemme: Oslo Taxi. Soita +47 02 323 tai lataa kätevä Taxifix-sovellus. Sovelluksen lataamista varten lähetä viesti taxifix numeroon +47 02 323.

Tietoa Comfort Hotel Børsparken hotellista

Hotellihuoneiden määrä

248 kpl - 437 vuodetta

Etäisyys lentokentältä

Oslon Gardermoenin lentokenttä (Oslo Lufthavn Gardermoen): 52 km,
noin 35 minuuttia

Etäisyys paikallisliikenteestä

Bussipysäkki ja metroasema Oslon päärautatieasema (Oslo S):
70 metriä
Oslon päärautatieasemalta (Oslo S) lähtevät sekä juna- että bussiyhteydet Gardemoenin lentokentälle.

Tietoja hotelliketjusta Comfort Hotel©

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

3.2.8.003 27
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.