Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Quality Hotel™ Sarpsborg Sarpsborg ,  Norja

Quality Hotel™ Sarpsborg

Sarpsborg,  Norja

Quality Hotel Sarpsborg sijaitsee 50 minuutin päässä Oslosta ja se on yksi Norjan suurimmista perhe- ja kongressihotelleista. Perheet voiva leikkiä Superlandissa ja Badelandissa. Kokousvieraat voivat kokoustaa modernilla otteella.

Quality Hotel™ Sarpsborg 4 5
TripAdvisor Traveller Rating  

Me Quality Hotel Sarpsborgissa haluamme, että niin aikuiset kuin lapset saavat kotiinvietäväksi mukavan ja ikimuistoisen hotellielämyksen. Hotellissamme viihtyvät niin lapsiperheet kuin kokousvieraatkin. Superland-aktiviteettikeskus tarjoaa lapsille hauskaa puuhaa aamusta iltaan, ja kokousvieraillemme löytyy useita erilaisia aktiviteetteja ja elämyksiä kokouspäivään.

Elämyskokous

Hotellimme kokousosaston joustavasti muunneltavissa olevat kokoustilat on varustettu viimeisimmällä kokoustekniikalla. Tarjoamme useita erilaisia tiloja eri tarkoituksiin, aina pienemmistä suuriin ja pelkistetyistä ylellisiin tilaratkaisuihin – onpa sitten kyseessä perinteinen kokous tai innovatiivinen brainstorming. Ammattitaitoinen ja asialleen omistautunut henkilökuntamme auttaa sinua järjestämään onnistuneen ja inspiroivan tilaisuuden – elämyksellisen kokouksen.

Ravintola ja Brasserie X

Ravintolassa tarjoilemme kaikki hotellin ateriat. Ravintolamme on jaettu neljään erikokoiseen huoneeseen, jotka tarjoavat mahdollisuuden moniin erilaisiin tilaisuuksiin. Ravintolatiloja voi myös vuokrata yksityiskäyttöön. Ravintolakonsepti Brasserie X perustuu hyvään, mutkattomaan ja maukkaaseen ruokaan, joka valmistetaan paikan päällä alusta alkaen. Täällä pohjoismaiset ruokaperinteet kohtaavat ranskalaiset brasserie-perinteet rennossa hengessä. Tämä on hotellin epämuodollinen ravintola.

Superland ja Badeland

Jos haluat tietää enemmän Superlandista ja Badelandista, voit tutustua niihin Lasten hotelli -sivullamme, josta löydät lisätietoja ja aukioloajat. Hotellivieraamme saavat alennusta Superlandin ja Badelandin sisäänpääsymaksusta silloin, kun liput ostetaan hotellin vastaanotosta.

INSPIRIA Science Center

INSPIRIA Science Center on täydellinen vierailukohde tiedonnälkäisille. Tiedekeskus sijaitsee naapurissamme, ja keskuksen uudessa INSPIRIA Science Café -kahvilassa voit istahtaa alas kupilliselle kahvia tai maukkaalle välipalalle tiedekierroksen lomassa.

Sijainti, pysäköinti ja sähköauton lataaminen

Quality Hotel Sarpsborg sijaitsee Sarpsborgin kaupungissa, lyhyen ajomatkan päässä Oslosta.

Hotellin ulkopuolella sijaitsee suuri pysäköintialue, jossa pysäköiminen on maksutonta ensimmäisen tunnin ajan, ja tämän jälkeen veloitus on 15 NOK per tuntia ja 60 NOK per vuorokausi kun pysäköinti on jatkuvaa. Jos ajat ulos ja takaisin pysäköintialueelle, veloitus alkaa uudestaan.

Haluatko ladata sähköautosi? Aivan hotellin vieressä sijaitsee INSPIRIA Ladepark -latausasema, jossa voit ladata erityisen vihreästi ja erityisen edullisesti. Maksu suoritetaan INSPIRIAlle heidän automaattiensa avulla.

Yhteystiedot

  • Bjørnstadveien 20 1712 Sarpsborg , Norja

Löydä hotellille

Junalla

Matkusta junalla Sarpsborgiin. Sarpsborgin keskustasta hotellille on viiden minuutin ajomatka taksilla tai bussilla.

Bussilla

Quality Hotel Sarpsborg -pysäkki sijaitsee hotellin edessä. Bussit pysäkille lähtevät Oslosta ja Sarpsborgin keskustasta.

Taksilla

Sarpsborgin keskustasta hotellille on viiden minuutin ajomatka taksilla. Taksin tilaat Taksikeskuksesta, puhelinnumerosta 02600.

Tietoja hotellista Quality Hotel Sarpsborg

Hotellihuoneiden määrä

260 kpl – 720 vuodetta

Kokoustilojen määrä

24 kpl – maksimikapasiteetti 2000 osallistujaa

Etäisyys lentokentältä

15 minuuttia Moss Lufthavn Rygge -lentokentältä

Etäisyys paikallisliikenteestä

Lähin bussipysäkki sijaitsee heti hotellin edessä.

Tietoja hotelliketjusta Quality Hotel™

Les mer om Quality Hotels

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

3.1.9.007 24
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden.

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in, you will have to start over.