Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Quality Hotel™ Sarpsborg Sarpsborg ,  Norja

Quality Hotel™ Sarpsborg

Sarpsborg,  Norja

Quality Hotel Sarpsborg sijaitsee 50 minuutin päässä Oslosta ja se on yksi Norjan suurimmista perhe- ja kongressihotelleista. Perheet voiva leikkiä Superlandissa ja Badelandissa. Kokousvieraat voivat kokoustaa modernilla otteella.

Quality Hotel™ Sarpsborg 4 5
TripAdvisor Traveller Rating  
Sustainability rating
8,6
10:stä
Sustainability rating

Tämä on oma vastuullisuusluokituksemme, joka peilaa kunkin hotellin suorituskykyä useilla eri vastuullisuusalueilla. Arvio on viimeisten 7 päivän keskiarvo.

8,6
10:stä
Tulos Quality Hotel™ Sarpsborg

Luokitus perustuu siihen, miten hotelli vastaa ajan mittaan tavoitteisiinsa vähentää ympäristövaikutuksia energian, veden, jätteiden, ruokajätteen, kemikaalien, tekstiilien pesun ja ilmastopäästöjen osalta.

Luokitus perustuu siihen, miten hotelli vastaa ajan mittaan tavoitteisiinsa vähentää ympäristövaikutuksia energian, veden, jätteiden, ruokajätteen, kemikaalien, tekstiilien pesun ja ilmastopäästöjen osalta.

Strawberryn tavoitteet
Ilmastoneutraalius vuoteen 2030 mennessä

Tavoitteenamme on olla ilmastoneutraali omassa toiminnassamme vuoteen 2030 mennessä samalla puolittaen päästöt toimitusketjuissamme.

Vähemmän ruokahävikkiä vuoteen 2030 mennessä

Työskentelemme aktiivisesti vähentääksemme 50 % ruokahävikistä toiminnassamme vuoteen 2030 mennessä. 

Me Quality Hotel Sarpsborgissa haluamme, että niin aikuiset kuin lapset saavat kotiinvietäväksi mukavan ja ikimuistoisen hotellielämyksen. Hotellissamme viihtyvät niin lapsiperheet kuin kokousvieraatkin. Superland-aktiviteettikeskus tarjoaa lapsille hauskaa puuhaa aamusta iltaan, ja kokousvieraillemme löytyy useita erilaisia aktiviteetteja ja elämyksiä kokouspäivään.

Kuntoilu

Yli 16-vuotiaat hotellivieraamme voivat kuntoilla maksutta Family Sports Clubilla. Kuntoilukeskus sijaitsee huippumoderneissa tiloissa ja on kattavasti varusteltu. Jos haluat treenata majoittuessasi luonamme, tämä paikka sopii siihen erinomaisesti. Lainaamme kuntoisalikortin vastaanotosta; niitä on saatavana rajoitettu määrä. Lue lisää kuntokeskuksesta täältä: FSC

Elämyskokous

Hotellimme kokousosaston joustavasti muunneltavissa olevat kokoustilat on varustettu viimeisimmällä kokoustekniikalla. Tarjoamme useita erilaisia tiloja eri tarkoituksiin, aina pienemmistä suuriin ja pelkistetyistä ylellisiin tilaratkaisuihin – onpa sitten kyseessä perinteinen kokous tai innovatiivinen brainstorming. Ammattitaitoinen ja asialleen omistautunut henkilökuntamme auttaa sinua järjestämään onnistuneen ja inspiroivan tilaisuuden – elämyksellisen kokouksen.

The Social Bar & Bistro

The Social Bar & Bistro tarjoilee laadukkaita bistroannoksia. Ravintolamme on jaettu neljään erikokoiseen huoneeseen, jotka tarjoavat mahdollisuuden moniin erilaisiin tilaisuuksiin. Ravintolatiloja voi myös vuokrata yksityiskäyttöön.

Superland ja Badeland

Tervetuloa Superlandiin! Täällä valittavanasi on suuri määrä sekä pienille että suurille vieraille sopivia aktiviteetteja. Badeland puolestaan on 2 000 neliömetrin kokoinen vesipuistomme, jossa voit luoda unohtumattomia muistoja. Jos haluat tietää enemmän Superlandista ja Badelandista, voit tutustua niihin Lasten hotelli -sivullamme, josta löydät lisätietoja ja aukioloajat. Sisäänpääsy ei sisälly huoneen hintaan, mutta hotellivieraamme saavat alennusta Superlandin ja Badelandin sisäänpääsymaksusta silloin, kun liput ostetaan hotellin vastaanotosta.

INSPIRIA Science Center

INSPIRIA Science Center on täydellinen vierailukohde tiedonnälkäisille. Tiedekeskus sijaitsee naapurissamme, ja keskuksen uudessa INSPIRIA Science Café -kahvilassa voit istahtaa alas kupilliselle kahvia tai maukkaalle välipalalle tiedekierroksen lomassa.

Sijainti, pysäköinti ja sähköauton lataaminen

Quality Hotel Sarpsborg sijaitsee Sarpsborgin kaupungissa, lyhyen ajomatkan päässä Oslosta.

Hotellin ulkopuolella sijaitsee suuri pysäköintialue, jossa pysäköiminen on maksutonta ensimmäisen tunnin ajan, ja tämän jälkeen veloitus on 15 NOK per tuntia ja 60 NOK per vuorokausi kun pysäköinti on jatkuvaa. Jos ajat ulos ja takaisin pysäköintialueelle, veloitus alkaa uudestaan.

Haluatko ladata sähköautosi? Aivan hotellin vieressä sijaitsee INSPIRIA Ladepark -latausasema, jossa voit ladata erityisen vihreästi ja erityisen edullisesti. Maksu suoritetaan INSPIRIAlle heidän automaattiensa avulla.

Yhteystiedot

  • Bjørnstadveien 20 1712 Sarpsborg , Norja

Löydä hotellille

Junalla

Matkusta junalla Sarpsborgiin. Sarpsborgin keskustasta hotellille on viiden minuutin ajomatka taksilla tai bussilla.

Bussilla

Quality Hotel Sarpsborg -pysäkki sijaitsee hotellin edessä. Bussit pysäkille lähtevät Oslosta ja Sarpsborgin keskustasta.

Taksilla

Sarpsborgin keskustasta hotellille on viiden minuutin ajomatka taksilla. Taksin tilaat Taksikeskuksesta, puhelinnumerosta 02600.

Tietoja hotellista Quality Hotel Sarpsborg

Hotellihuoneiden määrä

260 kpl – 720 vuodetta

Kokoustilojen määrä

24 kpl – enimmäiskapasiteetti 2 000 osallistujaa

Etäisyys lentoasemalta

1 tunti ja 40 minuuttia autolla OslonGardermoenin lentoasemalta

Etäisyys paikallisliikenteestä

Lähin bussipysäkki sijaitsee heti hotellin edessä.

Tietoja hotelliketjusta Quality Hotel™

Les mer om Quality Hotels

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

3.2.8.003 23
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.