Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Comfort Hotel® Runway Gardermoen ,  Norja

Comfort Hotel® Runway

Gardermoen,  Norja

Gardermoenissa sijaitseva kokoushotelli Comfort Hotel Runway on täydellinen valinta erilaisiin kongresseihin ja kokouksiin.

Comfort Hotel® Runway 4 5
TripAdvisor Traveller Rating  

Comfort Hotel Runway sijaitsee erinomaisella paikalla, vain seitsemän minuutin päässä Gardermoenin lentokentältä. Hotelli sopii hyvin sekä muodollisiin että vapaamuotoisiin tilaisuuksiin. Tarjoamme ainutlaatuisen hotellielämyksen huippusijainnilla.

Ylellinen yöpyminen

Comfort Hotel Runwayssä on 303 tyylikkäästi sisustettua huonetta. Rentoudu Bruno Mathsonin suunnittelemassa nahkatuolissa tai vastaa sähköposteihin kokoontaitettavan Montana-kirjoituspöydän ääressä. Langaton internet-yhteys tekee kaikesta helpompaa. Huoneidemme ylelliset Duxiana-vuoteet ja äänieristetyt ikkunat tekevät vierailustasi erittäin viihtyisän. Huoneessa on täysin hiljaista, joten ole tarkkana, ettet nuku vahingossa liian pitkään.

Seitsemän minuuttia Gardermoenilta

Hotellimme sijaitsee erinomaisella paikalla, vain seitsemän minuutin päässä Oslon Gardermoenin lentokentältä. Tämän ansiosta Comfort Hotel Runway sopii täydellisesti kokouksien pitämiseen ja välietapiksi heille, jotka matkustavat Gardemoenista maailmalle. Kirjaudu hotelliimme päivää ennen matkaasi, vietä viihtyisä ilta hotellissa, nuku hyvin ja herää pirteänä valmiina seikkailuusi. Vain seitsemän minuuttia lähtöselvitykseen on melko ylellistä, eikö?

Kokoustilat 2–280 osallistujalle

Me Comfort Hotel Runwayssä olemme ylpeitä kokoustiloistamme. Meillä on 15 kokoustilaa, joissa on tilaa 280 osallistujalle vain kivenheiton päässä Gardermoenin lentokentältä. Hotellissamme voit järjestää sekä pienimuotoisia kokouksia että suuria kongressitapahtumia. RunWay on täydellinen kokoontumispaikka tilaisuuteen, jonka osallistujat tulevat eri puolilta maata tai maailmaa. Lue lisää kokoushuoneistamme täältä.

Kuntosali

Jos haluat hikoilla hieman asuessasi luonamme, voit treenata kuntosalillamme. Siellä käytössäsi on eri treenilaitteita ja painoja, täydennettynä ainutlaatuisella näköalalla lentokentän kiitorataa kohti.

Yksinkertainen pysäköinti

Comfort Hotel Runway tarjoaa 140 maksullista pysäköintipaikkaa ja lentokenttäbussin S33x, joka kulkee lentoaseman ja hotellin välillä. Löydät voimassa olevan aikataulun Vy-sovelluksesta.

20 minuuttia Osloon

Haluatko tutustua Osloon? Norjan ylpeys odottaa sinua vain 20 minuutin päässä Gardermoenilta. Lentokenttäjuna kulkee useita kertoja päivässä. Täältä voit lukea lisää siitä, mitä voit tehdä Oslossa. Täältä voit myös saada lisätietoja hotelleistamme Gardermoenin lentokentällä.

Barception

Hyvän illallisen jälkeen voi olla mukavaa istahtaa nauttimaan lasillinen tai kaksi. Barceptionistamme voit ostaa lasillisen viiniä tai halutessasi vaikkapa drinkin. Täällä on saatavilla tietenkin myös valikoima alkoholittomia vaihtoehtoja. Voit ostaa myös salaatin, jogurttia, voileipiä, pikkupurtavaa ja muuta.

Kuntosali upealla näköalalla

Treenaa hotellimme modernilla ja hyvin varustetulla kuntosalilla silloin, kun sinulle sopii. Comfort Hotel Runwayn kuntosali on avoinna vuorokauden ympäri. Käytössäsi on useita kuntosalilaitteita, ja tehokkaan treenin lisäksi voit nauttia upeasta näkymästä kiitoradalle.  

Mitä vielä odotat?

Comfort Hotel Runway on täydellinen valinta viihtyisään hotellielämykseen. Toivotamme tervetulleeksi niin liikemiehet, maailmanmatkaajat, perheet, ystävykset kuin reppureissaajatkin.

Tervetuloa!

Yhteystiedot

  • Hans Gaarders veg 27 2060 Gardermoen , Norja

Löydä hotellille

Bussi

Lentokenttäbussi S44 kulkee hotellin ja lentoaseman välillä. Ota yhteyttä vastaanottoon saadaksesi kulloinkin voimassa olevan bussiaikataulun tai katso ajat Vy-sovelluksesta. Matkaliput ostetaan Vy-sovelluksesta tai bussista, hinta 80 NOK per henkilö ja matka.

Taksi

Suosittelemme yritystä Øvre Romerike Taxi. Taksitolpan löydät heti tuloaulan ulkopuolelta.

Tietoja hotellista Comfort Hotel Runway

Hotellihuoneiden määrä

300 huonetta - 650 vuodepaikkaa

Etäisyys lentokentältä

Oslo Lufthavn Gardermoen -lentokenttä: 5,7 km, noin 7 minuuttia lentokenttäbussilla.

Kokoustilojen määrä

14 kpl – tilaa yhteensä 735 henkilölle, suurimpaan tilaamme mahtuu kerralla 280 henkilöä.

Etäisyys paikallisliikenteestä

Välillä Oslo Lufthavn Gardermoen - Oslo Sentralstajon on myös mahdollista käyttää lentokenttäjunaa, Intercity- ja paikallisjunia sekä lentokenttäbusseja.

Tietoja hotelliketjusta Comfort Hotel©

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

3.1.9.007 22
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden.

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in, you will have to start over.