Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Clarion Hotel® Admiral Bergen ,  Norja

Clarion Hotel® Admiral

Bergen,  Norja

Clarion Hotel Admiral on persoonallinen hotelli Bergenin sydämessä. Se sijaitsee upealla paikalla kaupungin keskustassa, josta on huikeat näkymät UNESCOn maailmanperintökohde Bryggeniin ja kauniiseen Vågen-lahteen.

Clarion Hotel® Admiral 4 5
TripAdvisor Traveller Rating  
Sustainability rating
9,1
10:stä
Sustainability rating

Tämä on oma vastuullisuusluokituksemme, joka peilaa kunkin hotellin suorituskykyä useilla eri vastuullisuusalueilla. Arvio on viimeisten 7 päivän keskiarvo.

9,1
10:stä
Tulos Clarion Hotel® Admiral

Luokitus perustuu siihen, miten hotelli vastaa ajan mittaan tavoitteisiinsa vähentää ympäristövaikutuksia energian, veden, jätteiden, ruokajätteen, kemikaalien, tekstiilien pesun ja ilmastopäästöjen osalta.

Luokitus perustuu siihen, miten hotelli vastaa ajan mittaan tavoitteisiinsa vähentää ympäristövaikutuksia energian, veden, jätteiden, ruokajätteen, kemikaalien, tekstiilien pesun ja ilmastopäästöjen osalta.

Strawberryn tavoitteet
Ilmastoneutraalius vuoteen 2030 mennessä

Tavoitteenamme on olla ilmastoneutraali omassa toiminnassamme vuoteen 2030 mennessä samalla puolittaen päästöt toimitusketjuissamme.

Vähemmän ruokahävikkiä vuoteen 2030 mennessä

Työskentelemme aktiivisesti vähentääksemme 50 % ruokahävikistä toiminnassamme vuoteen 2030 mennessä. 

Clarion Hotel Admiral sijaitsee vanhassa, historiallisessa, vuodelta 1904 peräisin olevassa varastorakennuksessa ja toivotti ensimmäiset vieraansa tervetulleiksi vuonna 1987. Kattavien kunnostustöiden valmistuttua tämän historiallinen hotelli kantaa historian havinaa seiniensä sisäpuolella ja uusia vaikutteita aivan oven ulkopuolella.

Bergenin sydämessä

Hotelli sijaitsee Bergenin keskustassa tarjoten ainutlaatuisen näköalan tunnetulle Bryggenin satama-alueelle, tunturistoon ja kalatorille. Kolmesta suunnasta ympäröivä meri tuo hotelliimme ihastuttavan merellisen tunnelman. Lauttaterminaali, josta lähtee lauttaliikennettä muun muassa Stavangeriin ja Sogn og Fjordaneen, sijaitsee mukavasti hotellimme naapurissa. Hotelliltamme ei ole myöskään pitkä matka Bergenin juna-asemalle, jonne taksimatka kestää vain viisi minuuttia.

Kongressit ja muut tilaisuudet

Clarion Hotel Admiral tarjoaa kokonaisvaltaisen kokouselämyksen yöpymisineen. Hotellimme soveltuu erinomaisesti myös erilaisiin yksityistilaisuuksiin, kuten häihin, rippijuhliin ja juhla- tai merkkipäivien viettoon. Sjøkanten ulkoterasseineen ja huikeine näköaloineen yli Vågen-lahden ja Bryggen og Fløyenin on suosituin tapahtumatilamme ja täydellinen valinta hääjuhlaan Bergenissä.

Koe Bergen

Clarion Hotel Admiral on täydellinen lähtökohta Bergeniin tutustumiseen. Hotellimme tuntumasta löydät kattavan valikoiman kaupungin palvelu-, viihde- ja kulttuuritarjontaa – yöelämä, ravintolat, nähtävyydet ja ostosmahdollisuudet ovat aivan kättesi ulottuvilla. Vieraile suositussa Edvard Grieg -museossa tai vietä ikimuistoinen päivä merellä purjehtien. Kävelyetäisyydellä hotellistamme sijaitsee myös Pohjois-Euroopan suurin akvaario, jonka sisäänpääsymaksusta saat 20 % alennuksen yöpyessäsi luonamme. Sinulla on myös mahdollisuus osallistua opastetuille kaupunkikierroksille. Hotellimme ystävällinen henkilökunta antaa sinulle mielellään vinkkejä Bergenin parhaimmista nähtävyyksistä ja tapahtumista. Täältä voit lukea lisää Bergenistä.

Baari ja ravintola

Hotellin baari ja bistro, The Social, sijaitsee aivan meren äärellä upealla näköalalla Vågenia ja Bryggeniä kohti. Ravintolan ulkopuolella oleva terassi sijaitsee suoraan vedenpinnan päällä. Kauniina päivinä niin aamiaisen, lounaan kuin päivällisenkin voi nauttia tässä maisemassa. Bergenin Bryggen sijaitsee taustalla, minkä vuoksi on vain luonnollista, että tarjoilemme maistuvaa ruokaa merenelävistä paikallisilta, laadukkaita raaka-aineita tarjoavilta toimittajilta – yhdessä klassisen bistroruoan kanssa. Voit päättää aterian nauttimalla jotakin maistuvaa rentoutuen baarialueen sohvalla.

Esteettömät huoneet

Hotellissamme on useita esteettömiä huoneita liikuntarajoitteisille ja pyörätuolilla liikkuville vieraillemme. Lisätietoja esteettömistä huoneistamme ja muista esteettömistä tiloistamme saat ottamalla yhteyttä hotellimme asiakaspalveluun.

Tervetuloa Clarion Hotel Admiraliin – inspiroivaan kohtaamispaikkaan Bergenissä!

Yhteystiedot

  • C. Sundts gate 9 5004 Bergen , Norja

Löydä hotellille

Juna

Bergen Stasjon -juna-asemalle

Lautta/Yhdysvene

Strandkaiterterminalen, Bergen

Taksi

Taxi 1: +47 05501
Bergen Taxi: +47 07000 

Tietoja hotellista Clarion Hotel Admiral

Hotellihuoneiden määrä

210 kpl – 401 vuodetta

Kokoustilojen määrä

7 kpl – maksimikapasiteetti 180 henkilöä

Etäisyys lentokentältä

Bergenin lentokenttä, Flesland: 18,5 km, noin 25 minuuttia autolla

Etäisyys paikallisliikenteestä

Bussipysäkki: 0–25 metriä
Juna-asema Bergen Stasjon: 2 km, noin 10 min kävelymatka
Bergenin satama: 2 minuutin kävelymatka

Tietoja hotelliketjusta Clarion Hotel®

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

3.2.11.002 28
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.