Jäsenyys

5/34

Lily Country Club

Lily Country Club sijaitsee luonnonkauniissa ympäristössä Kløftassa, vain puolen tunnin ajomatkan päässä Oslosta ja Oslon–Gardermoenin lentoasemalta. Sijainti 18-reikäisen Miklagard Golfklubb -golfkentän lähellä, suuri kongressikeskus, hyvin varusteltu kylpylä, neljä ruokapaikkaa ja kaksi baaria varmistavat, että voit tehdä vierailustasi omanlaisesi.

Lue lisää hotellistachevronDown

Eläväisellä maaseudulla


Kløfta sijaitsee vain lyhyen ajomatkan päässä Oslosta ja vielä lyhyemmän matkan päässä Oslon–Gardermoenin lentoasemalta kauniissa luonnonmaisemassa, jonka viimeistelevät ulkoilureitit ja linnunlaulu. Lily Country Club heijastelee rentouttavaa maisemaa arkkitehtuurissaan suurine, ilmavine huoneineen ja valoisine yleisine tiloineen. Älä kuitenkaan anna rauhallisuuden hämätä itseäsi, sillä täällä riittää myös tekemistä. Golfkentällä tai spassa vieteyn päivän päätteeksi voit nauttia aterian sisä- ja ulkotiloissa jossakin hotellin kolmesta ravintolasta, ja päättää illan drinkillä jossakin kahdesta baarista, samalla näkymää golfradalle ihaillen. Hotellilla on omia maksullisia pysäköintipaikkoja, ja hotellin kanssa voi myös tehdä sopimuksen kuljetuksesta.


Fore!


Miklagardin golfkenttä on yksi Norjan suurimmista kentistä, ja sitä on käytetty merkittävien kilpailujen järjestämiseen. Jos sinulla on golfin perustaidot hallussa ja golfklubin jäsenyys, suosittelemme varaamaan Lily Country Clubin golfpaketin. Paketti sisältää greenfeen, joten voit pelata rajattomasti ja nauttia aurinkoisesta päivästä kentällä. Aiotko järjestää golfkilpailun, tai haluatko tehdä varauksen suuremmalle seurueelle? Hotelli räätälöi golfelämyksiä tarpeidesi mukaan, jotta voit saada vierailustasi eniten irti.


Bisnestä ja rentoutumista


Aiotko järjestää kongressin tai tapahtuman? Ehkäpä häät tai suuret juhlat? Lily Country Club tarjoaa valikoiman eri kokoisia kokous- ja kongressitiloja, joihin mahtuu yhteensä yli 1 200 osallistujaa. Tapahtumasi kokonaisvaltaisen räätälöimisen lisäksi tarjoamme mahdollisuuden myös lisämukavuutta tarjoavien lentokenttäbussien käyttöön Gardermoenin kentältä ja kentälle. Pitkän kokouspäivän jälkeen sauna, hamam ja hieronta ovat valmiina Lily Spa, tai halutessasi jooga- tai nyrkkeilytunti kuntoilustudiossa.

tripAdvisor4.5 / 5139 arvosteluanewTab
breakfast

Sisältää aamiaisen

Aamiainen sisältyy aina hintaan

golf

Norjan paras golfkenttä

Näkymä Miklagard Golfklubbin kentän 18 reiälle.

strawberry-web

Kattava lomakeskus

Golf, spa, kongressit ja viisi tarjoilupaikkaa

Hotellissa

24h24 h vastaanotto

parkingTypePysäköinti

gymKuntoilutila

conciergeConcierge

climateControlLämpötilan hallinta

acIlmastointi

petsAllowedLemmikit sallittu

hotelLoungeLobby lounge

workAreaTyötila

gardenPuutarha/sisäpiha

shuffleBoardPöytäcurling

tableTennisPöytätennis

laundryServicePesupalvelu

golfGolfkenttä

priceTagAulamyymälä

wifiIlmainen Wi-Fi

breakfastAamiainen

restaurantSmallRavintola

spaSmallSpa

luggageMatkatavarahuone

smokingNotAllowedTupakointi kielletty

giftBenefitLahjamyymälä

Löydä hotellille

Væringvegen 44

2040, Kløfta, Norge

Opastus

Hyödyllistä tietoa

Tarjouksemme