Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Lily Country Club Kløfta ,  Norja

Lily Country Club

Kløfta,  Norja

Hotellimme sijaitsee luonnonkauniissa ympäristössä, vain 9 minuutin päässä Gardermoenin lentoasemalta ja 25 minuutin päässä Oslosta. Hotellin maalaismaisessa ympäristössä on 18 reiän golfkenttä ja kaikki mahdollisuudet ulottuvillasi.

Lily Country Club 4,5 5
TripAdvisor Traveller Rating  

Lily Country Club avaa vihdoinkin ovensa ja kutsuu sinut viettämään rentouttavaa viikonloppua tai viikkoa poissa kaupungin hälystä ja kiireestä! Hotelli sijaitsee aivan 18-reikäisen, kansainvälisiä golfmestaruuskilpailuja isännöivän Miklagardin goflkentän vieressä, jossa maalaismaisen ympäristön tarjoamat mahdollisuudet pääsevät kunnolla oikeuksiinsa.

Maalaismaista ja rentouttavaa

486 maalaismaisessa miljöössä sijaitsevalla hotellihuoneellaan ja vain 30 minuutin päässä Oslosta ja 10 minuutin päässä Oslon Gardermoenin lentoasemalta sijaitseva hotellimme voi tarjota – niin, lähes mitä tahansa. Meiltä löydät kaiken kaipaamasi rentouttavaa vierailua varten, ja teemme kaikkemme luodaksemme elämyksiä, jotka sekä koetaan että muistetaan upeina hetkinä. Ovemme ovat aina avoinna sinulle.

Mitä haluaisit syödä?

Lily Country Clubilla voit valita juuri sellaista syötävää kuin mielesi tekee neljässä eri ravintolassamme. Pääravintolassamme, Brasseriet, kokkimme käyttävät kokemustaan luodakseen klassisia ja tunnettuja ranskalaisia ja italaisia makuelämyksiä, jotka hyödyntävät sesongin mukaisia raaka-aineita lähiympäristöstä. 

Voit myös nauttia samoista mauista ulkona golfkentän tuntumassa Greenfield Terracessa. Istuudu mukaviin lepotuoleihin puiden alle Courtyard Terraceemme ja anna kuplivan juoman täyttää suusi. Bar Lilibet -baarissa puolestaan on tuli takassa ympäri vuoden ja samanlaista energiaa löydät myös muualta baarista!

Fore!

Osaatko lyödä hyviä draiveja? Kokeile yhtä Norjan suurimmista golfkentistä  Miklagard Golf sijaitsee aivan Lily Country Clubin vieressä. Harjoittele puttaamista tai ota golfauto ja kulje viheriöllä, joka on aivan omaa laatuaan.

Spa & terveys

Sinun ei tarvitse lähteä Lily Country Clubista kotiin golfin kipeyttämistä lihaksista kärsien. Tarjoamme kattavan valikoiman hoitoja ja rentoutumismahdollisuuksia spassamme  hammam, sauna, hieronta... kaikkea mitä tarvitset päästäksesi tasapainoon. Löydät meiltä myös kuntoilutilat, joissa voit osallistua ryhmäliikuntatunneille, varata ajan personal trainerin kanssa tai liikkua omaan tahtiin. Mahdollisuuksia löytyy joogasta nyrkkeilyyn!

Yhteystiedot

  • Væringvegen 44 2040 Kløfta , Norja

Löydä hotellille

Juna ja lentokenttäbussi

Ota juna Oslon lentoasemalle, Gardermoeniin, ja sieltä lentokenttäbussi hotellille.

Oslon lentoasemalta, Gardermoen

15 km, noin 9 minuuttia autolla

Taksi

Suosittelemme yritystä Øvre Romerike Taxi, +47 63 97 35 00

Tietoja Lily Country Clubista

Hotellihuoneiden määrä

486 kpl

Kokoustilojen määrä

13 kpl

Palvelut

Spa

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

3.1.9.007 21
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden.

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in, you will have to start over.