Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Quality Hotel™ River Station Drammen ,  Norja

Quality Hotel™ River Station

Drammen,  Norja

Quality Hotel River Station sijaitsee Drammenjoen tuntumassa, rautatieaseman naapurissa ja Bragenes-joen toisella puolella. 14 kerroksellaan se tarjoaa näkymät kaupungin rinteille. Hotellissa on 247 huonetta, kokoustilat ja ravintola. Tervetuloa!

Quality Hotel™ River Station 0 5
TripAdvisor Traveller Rating  
Sustainability rating
9,1
10:stä
Sustainability rating

Tämä on oma vastuullisuusluokituksemme, joka peilaa kunkin hotellin suorituskykyä useilla eri vastuullisuusalueilla. Arvio on viimeisten 7 päivän keskiarvo.

9,1
10:stä
Tulos Quality Hotel™ River Station

Luokitus perustuu siihen, miten hotelli vastaa ajan mittaan tavoitteisiinsa vähentää ympäristövaikutuksia energian, veden, jätteiden, ruokajätteen, kemikaalien, tekstiilien pesun ja ilmastopäästöjen osalta.

Luokitus perustuu siihen, miten hotelli vastaa ajan mittaan tavoitteisiinsa vähentää ympäristövaikutuksia energian, veden, jätteiden, ruokajätteen, kemikaalien, tekstiilien pesun ja ilmastopäästöjen osalta.

Strawberryn tavoitteet
Ilmastoneutraalius vuoteen 2030 mennessä

Tavoitteenamme on olla ilmastoneutraali omassa toiminnassamme vuoteen 2030 mennessä samalla puolittaen päästöt toimitusketjuissamme.

Vähemmän ruokahävikkiä vuoteen 2030 mennessä

Työskentelemme aktiivisesti vähentääksemme 50 % ruokahävikistä toiminnassamme vuoteen 2030 mennessä. 

Tervetuloa Quality Hotel River Stationiin, joka sijaitsee täydellisellä paikalla Drammenin rautatieaseman tuntumassa. Hotelli on 14 kerroksellaan Drammenin korkein rakennus, täydentäen joenrantaa ja kaupungin siluettia.

Hotellin 360-esittely

Oletko kiinnostunut näkemään, miltä luonamme näyttää? Liity mukaan digitaaliselle kierrokselle hotellimme 360-esittelyn avulla.

Tietoja hotellista

Quality Hotel River Station sijaitsee keskeisellä paikalla Drammenissa, aivan rautatieaseman vieressä. Hotellista on 247 huonetta, 8 kokoushuonetta ja suuri 400 neliömetrin kokoinen sali, moderni kuntosali, Sidespor-baari ja ravintola The Social Bar & Bistro.

Hotellin läheltä löydät kaupungin sillan. Voit kävellä sen yli saapuaksesi Bragernes Torg -torille vain viidessä minuutissa. Täältä löydät ravintoloita, hyviä ostosmahdollisuuksia ja Aass-panimon – Norjan vanhimman panimon, joka on edelleen toiminnassa.

Ei ainoastaan pysähdys matkalla!

Keskeinen sijainti Drammenin rautatieaseman naapurina, vain 35 minuuttia Oslon keskusrautatieasemalta, tekee hotellista ihanteellisen lähtökohdan kaupungissa vieraileville. Lisäksi pääset lentokenttäjunalla vain 58 minuutissa Gardermoenista Drammenin asemalle.

Pysäköinti

Hotellilla ei ole omia pysäköintipaikkoja, mutta lähistöllä on useita pysäköintimahdollisuuksia. Haluatko pysäköidä autosi pysäköintitaloon? Blichs gaten pysäköintitalo sijaitsee vain parin korttelin päässä hotellilta. Katso lisätietoja täältä.

The Social Bar & Bistro

The Social Bar & Bistro tarjoilee hyviä, klassisia bistroannoksia modernilla otteella.

Järjestämme seuraavan kokouksesi

Jotta voisit löytää täydellisesti tilaisuuteesi sopivan vaihtoehdon, meillä valittavanasi on 8 erikokoista kokoushuonetta. Lisäksi meillä on suuri sali, joka on kooltaan noin 400 neliömetriä, suurempia tilaisuuksia varten (kirjaimellisesti). Mielestämme kaikessa pitää olla hieman kultareunusta, joten täällä kokouksen osanottajat saavat sekä popcornia että pehmistä!

Yhteystiedot

  • Dr. Hansteinsgate 7 3044 Drammen , Norja

Löydä hotellille

Linja-auto/juna

Sijaitsee rautatieasemalla. Linja-autoyhteydet, mihin sitten haluatkin mennä.

Oslon lentoasemalta Gardermoen

Suosittelemme junaa Flytoget, joka vie sinut suoraan Gardermoenista Drammenin asemalle useita kertoja tunnissa. 58 minuutin junamatkan kuluttua olet saapunut Drammenin asemalle. Sieltä voit kävellä hotellille.

Oslosta

Juna suoraan Oslo S -asemalta Drammenin rautatieasemalle.

Taksi

Suosittelemme yritystä Drammen Taxi, puhelin +47 32 80 50 60

Tietoja hotellista Quality Hotel River Station

Hotellihuoneiden lukumäärä

247 huonetta

Kokoushuoneiden lukumäärä

8 kokoushuonetta ja suuri sali, joka on kooltaan noin 400 m2

Etäisyys lentokentälle

Etäisyys Oslon lentoasemalle, Gardermoeniin: 95 km, noin 1 tunti
Torp Sandefjordin lentoasemalle: 75 km, noin 50 minuuttia

Etäisyys paikallisliikenteeseen

Linja-auto/juna: Drammenin keskusasema 150 metriä hotellista

Tripadvisor Travelers' Choice Awards 2024

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

3.2.13.011 24
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.