Jäsenyys

5/44

Sommerro

Sommerro sijaitsee Sollin aukiolla Frognerissa, Oslossa, jossa se henkii Art deco -tyylin ylellisyyttä ja historiallista 1920-luvun tunnelmaa. Nauti ateriasta jossakin ravintoloistamme ja kuuntele live-musiikkia tai yövy uniikissa hotellihuoneessa. Lähde uimaan Vestkantbadetin altaaseen, nauti drinkki katolla, katso elokuva Kinoenissa tai tapaa Krohgsalenissa – kaikki kaipaamasi löytyy läheltä!

Lue lisää hotellistachevronDown

Lomatunnelmaa kaupungin keskustassa


Kaipaatko majoitusta, jonka aikana sinun ei tarvitse poistua hotellista? Sommerrosta löydät kaiken tarvitsemasi, onpa kyse lomasta, kokouksesta tai viihtyisän illan viettämisestä. Nauti auringosta kattoaltaalla, pidä rakastasi kädestä elokuvasalissa tai skoolaa kollegoiden kanssa kokoushuoneessa. Valittavana on 7 ruokapaikkaa ja baaria, joissa on tarjolla eri keittiöiden herkkuja. Nauti Afternoon Tea To Søstre -baarissa, sen jälkeen lasillinen Ekspedisjonshallenissa jazzmusiikin tahtiin, ja päätä ilta aterian äärellä Takissa – katsellen koko Oslon kattavaa näköalaa – ennen kuin pääset nukkumaan hyvin hissimatkan päästä löytyvään vuoteeseen. Jos haluat poistua hotellista, kaupungin baarit, ostosmahdollisuudet ja raitiovaunupysäkki löytyvät heti ovien ulkopuolelta.


Upea menopaikka ja historiallinen rakennus


Sommerrosta löytyy tekemistä kaikille! Paikalliset asukkaat ja vieraat tulevat tänne kokemaan viihtyisän, intiimin tunnelman sekä Per Krohgin valtavat seinämaalaukset, jotka kuvittavat rakennuksen historiaa Oslon sähkölaitoksena (Oslo Lysverker). Vanhan teollisuus- ja toimistorakennuksen alkuperäinen tyyli on saatu säilytettyä yhteistyössä kaupungin antikvariaatin kanssa, ja rakennus on avoinna yleisölle. Saavu kuuntelemaan jazzyhtyettä ja DJ:itä tai katsomaan stand-up-esityksiä ja elokuvia. Hotellin vieraana pääset vieläkin lähemmäksi rakennuksen historiaa yöpymällä tilavassa, hyvin varustellussa huoneessa, jonka ajalleen tyypillinen Art deco -tyyli henkii ylellistä tunnelmaa.


Tyylikkäitä tapaamisia


Häät, tapahtuma tai kokous? Sommerro tarjoaa 8 historiallista, Art deco -tyyliin sisustettua kokous- ja kongressitilaa, joiden koot ja pohjapiirros vaihtelevat. Tanssikaa häävalssi kauniissa Krohgsalenissa, solmikaa tärkeä liikesopimus Direktørkontoretissa tai suorita elämäsi tärkein esitys Kinoenissa – täältä löytyy jotakin jokaiseen tilanteeseen sopivaa. Varaa tapahtumasi täältä! Saapuvatko tapahtuman vieraat autolla? Sommerrolla on sopimus OnePark Solli Plassin kanssa, jonka pysäköintipaikat sijaitsevat vain 200 metrin päässä hotellilta.

tripAdvisor4.5 / 5257 arvosteluanewTab
breakfast

Sisältää aamiaisen

Aamiainen sisältyy aina hintaan

city-oslo

Lomalla keskellä kaupunkia

Oslon keskustan uusin menopaikka linnan takana.

pool

Upea kattoallas Oslossa

Allas, sauna ja ravintola panoraamanäkymällä

Hotellissa

24h24 h vastaanotto

parkingTypePysäköinti

gymKuntoilutila

conciergeConcierge

poolUima-allas

climateControlLämpötilan hallinta

roomServiceHuonepalvelu

petsAllowedLemmikit sallittu

hotelLoungeLobby lounge

workAreaTyötila

relaxRentoutumisosasto

sunTerraceAurinkoterassi

gardenPuutarha/sisäpiha

laundryServicePesupalvelu

saunaSauna

priceTagAulamyymälä

wifiIlmainen Wi-Fi

breakfastAamiainen

restaurantSmallRavintola

spaSmallSpa

luggageMatkatavarahuone

turndownServiceTurndown service

smokingNotAllowedTupakointi kielletty

Vestkantbadet

Löydä hotellille

Sommerrogata 1

0256, Oslo, Norge

Opastus

Hyödyllistä tietoa

Tarjouksemme

Nyt kaikki jäsenet saavat 5-15% alennusta – aina!

Nyt kaikki jäsenet saavat 5-15% alennusta – aina!