Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Sommerro Oslo ,  Norja

Sommerro

Oslo,  Norja

Sommerro on koko kaupungille tarkoitettu paikka oleskelutiloineen, näyttämöineen ja kokoontumispaikkoineen sekä makuutiloilla kaikille halukkaille. Sommerro on paikka, jossa kaikki voivat tuntea olevansa kotonaan, ja samalla se on tauko arjesta.

Sommerro 4,5 5
TripAdvisor Traveller Rating  
Sustainability rating
9,6
10:stä
Sustainability rating

Tämä on oma vastuullisuusluokituksemme, joka peilaa kunkin hotellin suorituskykyä useilla eri vastuullisuusalueilla. Arvio on viimeisten 7 päivän keskiarvo.

9,6
10:stä
Tulos Sommerro

Luokitus perustuu siihen, miten hotelli vastaa ajan mittaan tavoitteisiinsa vähentää ympäristövaikutuksia energian, veden, jätteiden, ruokajätteen, kemikaalien, tekstiilien pesun ja ilmastopäästöjen osalta.

Luokitus perustuu siihen, miten hotelli vastaa ajan mittaan tavoitteisiinsa vähentää ympäristövaikutuksia energian, veden, jätteiden, ruokajätteen, kemikaalien, tekstiilien pesun ja ilmastopäästöjen osalta.

Strawberryn tavoitteet
Ilmastoneutraalius vuoteen 2030 mennessä

Tavoitteenamme on olla ilmastoneutraali omassa toiminnassamme vuoteen 2030 mennessä samalla puolittaen päästöt toimitusketjuissamme.

Vähemmän ruokahävikkiä vuoteen 2030 mennessä

Työskentelemme aktiivisesti vähentääksemme 50 % ruokahävikistä toiminnassamme vuoteen 2030 mennessä. 

Tervetuloa Sommerroon. Täältä löytyvät uima-allas, saunoja, baareja ja hotellin kruununjalokivi: kahteen kerrokseen ulottuva ympyränmuotoinen kattoravintola, josta avautuu näkymä Frogneria kohti... Tämä hotelli täytyy kokea. 

ENERGIAA KOKO KAUPUNGILLE

Sommerro on koko kaupungille tarkoitettu rakennus, joka sisältää oleskelutiloja, näyttämöitä ja kokoontumispaikkoja kaikille, jotka haluavat poiketa paikalla, ja makuutilat kaikille, jotka haluavat yöpyä luonamme. Vuodelta 1932 peräisin oleva Oslo Lysverkerin entinen päärakennus  koostuu 10 kerroksesta, jotka tarjoavat energisoivia elämyksiä, akkujen lataamista ja rentoutumista. Sommerro on paikka, jossa kaikki voivat tuntea olevansa kotonaan, ja samalla se tarjoaa mahdollisuuden irrottautua arjesta.

VALOA, VOIMAA JA LÄMPÖÄ

Kolme sanaa, jotka oli kaiverrettu tämän sähkölaitoksen päärakennuksen julkisivuun lähes 100 vuoden ajaksi muodostavat myös Sommerron nykyisen DNA:n: valo, voima ja lämpö. Sommerro on kohtaamispaikka, jossa paikalliset asukkaat voivat tavata toisiaan, jutella, seurustella ja rentoutua. Ihmiset muodostavat Sommerron, ja Sommerro tunnetaan vieraanvaraisuudestaan, monimuotoisuudestaan ja hyvistä kokemuksistaan.

ANNAMME KAUPUNGILLE ENERGIAA

Sommerrossa voit nauttia aamiaisen brasserie-ravintolassa joka päivä, ja tarjoilemme kahvin haluamallasi tavalla. Käy virkistävällä uinnilla kunnostetussa Vestkantbadetissa, nauti täysin uudesta hyvinvointi- ja kuntoiluosastostamme ja järjestä työtapaamisia, lounaita tai koko iltapäivän mittaisia päivällisiä jossakin monista kahviloistamme, baareistamme ja ravintoloistamme.

KULTTUURI

Monipuolinen konsertti- ja tapahtumaohjelmisto tekee tästä paikasta kulttuurisesti monimuotoisen, inspiroivan ja osaavan ympäri vuoden – aina kirjaston luennoista ja viininmaistelusta elokuvateatterin elokuvailtoihin ja konsertteihin sekä Lysverker Scenellä esiintyviin huomisen tähtiin asti. Kaikki salimme, näyttämömme ja kokoustilamme ovat vuokrattavissa yksityiseen käyttöön ja sopivat täydellisesti niin häiden järjestämiseen, pienimuotoisille seurueille kuin työhön liittyvään brainstormingiin.

Olemme iloisia voidessamme luoda sinulle unohtumattomia muistoja Sollissa. Tervetuloa Sommerroon!

Yhteystiedot

  • Sommerrogata 1 0255 Oslo , Norja

Löydä hotellille

Metro

Kansallisteatteri (Nationaltheateret), 5 minuutin kävelymatka

Bussi

Sollin pysäkki

Juna

Kansallisteatteri (Nationaltheateret), 10 minuutin kävelymatka

Lentoasemalta

Lentokenttäjuna Gardermoeniin ja Torpiin

Taksi

Suosittelemme yritystä Oslo Taxi, puhelin +47 02323

Tietoja hotellista

Hotellihuoneiden määrä

231 huonetta

Kokoustilojen määrä

11

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

3.2.11.002 24
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.