Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Quality Hotel™ Pond Sandnes ,  Norja

  • Suuri tila näköalalla, Quality Hotel Pond -hotellissa, Sandnesissa
  • Suuri "Faith Hope Love” -tila Quality Hotel Pond -hotellissa, Sandnesissa

Quality Hotel™ Pond

Sandnes,  Norja

Quality Hotel Pond on nyt avannut ovensa Foruksen alueella, keskellä nopeasti kasvavaa ja kansainvälistä Stavangerin yritysaluetta. Täällä voit nauttia kaikista mahdollisista mukavuuksista, joita uusi ja tulevaisuuteen tähtäävä hotelli vain voi tarjota.

Quality Hotel™ Pond 4 5
TripAdvisor Traveller Rating  
Sustainability rating
7,8
10:stä
Sustainability rating

Tämä on oma vastuullisuusluokituksemme, joka peilaa kunkin hotellin suorituskykyä useilla eri vastuullisuusalueilla. Arvio on viimeisten 7 päivän keskiarvo.

7,8
10:stä
Tulos Quality Hotel™ Pond

Luokitus perustuu siihen, miten hotelli vastaa ajan mittaan tavoitteisiinsa vähentää ympäristövaikutuksia energian, veden, jätteiden, ruokajätteen, kemikaalien, tekstiilien pesun ja ilmastopäästöjen osalta.

Luokitus perustuu siihen, miten hotelli vastaa ajan mittaan tavoitteisiinsa vähentää ympäristövaikutuksia energian, veden, jätteiden, ruokajätteen, kemikaalien, tekstiilien pesun ja ilmastopäästöjen osalta.

Strawberryn tavoitteet
Ilmastoneutraalius vuoteen 2030 mennessä

Tavoitteenamme on olla ilmastoneutraali omassa toiminnassamme vuoteen 2030 mennessä samalla puolittaen päästöt toimitusketjuissamme.

Vähemmän ruokahävikkiä vuoteen 2030 mennessä

Työskentelemme aktiivisesti vähentääksemme 50 % ruokahävikistä toiminnassamme vuoteen 2030 mennessä. 

Quality Hotel Pond on raikas tuulahdus laajassa kasvussa olevalla alueella, Stavangerin keskustan ja Solan lentoaseman läheisyydessä. Hotellimme rento ja mukava ilmapiiri sopii erinomaisesti niin epävirallisempiin tapaamisiin kuin virallisiin kokouksiinkin.

Täydellinen kokoushotelli

Quality Hotel Pond on kokonaisvaltainen täyden palvelun hotelli erinomaisilla kokousmahdollisuuksilla. Hotellissamme on 184 huonetta ja kahdeksan kokoustilaa. Kongressien ja kokousten osallistujakapasiteetti on jopa 150 henkilöä, joten meillä voit järjestää niin pienempiä kokouksia kuin suuria kongresseja, juhlaillallisia ja erilaisia tapahtumiakin. Hotellimme viihtyisä aula on täydellinen taukopaikka kokouspäivän aikana. Brasserie X tarjoaa mahdollisuuden nauttia hyvän liikelounaan sekä makuhermoja kutkuttavan kokousillallisen kollegoiden ja liiketuttavien kanssa.

Sijainti

Hotellistamme on vain kymmenen minuutin matka Stavangeriin sekä Solan lentoasemille. Hyvän sijaintimme ansiosta sinulla on siis vieraanamme lyhyt matka kaupunkiin, lentoasemalle sekä alueen kansainvälisten yritysten toimistoille.

The Social Bar & Bistro

Hotellin ravintolassa, The Social Bar & Bistrossa, voit nauttia laadukkaita bistroannoksia. Onpa sinulla sudenälkä tai kaipaat jotakin pientä syötävää, täältä löydät jotakin sinulle sopivaa.

Aktiviteetit

Quality Hotel Pondissa voit treenata modernilla kuntosalillamme, pelata kierroksen shuffleboardia tai foosballia tai rentoutua hyvän juoman parissa viihtyisässä aulassamme. Voit myös hioa golftaitojasi alueen parhaalla golfkentällä, joka sijaitsee lyhyen kävelymatkan päässä hotellilta, tai shoppailla Kvadrat-ostoskeskuksessa, josta löydät 155 erilaista myymälää.

Suljettu viikonloppuisin

Quality Hotel Pond on suljettuna joka perjantaista klo 15:00 alkaen sunnuntaihin klo 15:00 asti.

Yhteystiedot

  • Koppholen 17 4313 Sandnes , Norja

Tietoja hotellista Quality Hotel Pond

Hotellihuoneiden määrä

184 kpl

Kokoustilojen määrä

8 kpl – tilaa jopa 400 henkilölle

Etäisyys lentokentältä

Stavangerin lentokenttä, Sola:6 km

Löydä hotellille

Bussi

Ota paikallisbussi Koppholen-pysäkille, noin 200 metrin päähän hotellista. Bussit kulkevat edestakaisin väliä Stavangerin keskusta–Sandnesin keskusta.

Juna

Ota lähijuna Gausel-asemalle, noin 3,4 kilometrin päähän hotellista. Junat kulkevat edestakaisin väliä Stavangerin keskusta–Sandnesin keskusta. Gausel-asemalta voit ottaa paikallisbussin Koppholen-pysäkille, noin 200 metrin päähän hotellista.

Stavangerin Sola-lentokentältä

Ota paikallisbussi Stavangerin Sola-lentokentältä Tvedstsentertiin, noin 1,1 kilometrin päähän hotellista. Tvedtsenteretiltä lähtee paikallisbussi noin joka 5. minuutti Koppholenin pysäkille, noin 200 metrin päähän hotellista.

Taksi

Suosittelemme yrityksiä Sandnes Taxi, puhelin: +47 51 66 16 00, ja Sola Taxi, puhelin: +47 51 65 04 44.

Tietoja hotelliketjusta Quality Hotel™

Les mer om Quality Hotels

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

3.2.11.002 27
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.