Jäsenyys
Lounge area for relaxing at Thief Spa in Oslo.

Spa Norjassa – inspiraatiota luonnosta

Norjassa on monta luonnosta inspiraationsa saanutta spa-hotellia. Täällä voit nauttia hyvää tekevistä hoidoista, altaista ja hyvästä ruoasta sekä upeasta näköalasta tuntureille, vuonoille tai merelle. Jos haluat mieluummin yhdistää spa-vierailusi sykkivään yöelämään, valitse spa kaupungin läheltä.

Huomio terveydessä ja hyvinvoinnissa

Norjassa vesi on aina lähellä ja sen tulet kokemaan myös spa-hotellissa. Span ikkunoista voit nähdä meren aallot, kimaltavan järven, ympäröivän vuonnon tai dramaattiset lumihuippuiset tunturit. Spassa voit kokeilla lämpimiä ja kylmiä altaita, poreammetta ja kenties ulkoporeallasta tai sisävesiputousta. Spa-elämys takuulla kruunaa loman. Varaa ylellinen ja rentouttava vierailu jossakin Norjan parhaista spa-hotelleista ja jätä arjen kiireet kotiin.

Monta maagista spa-hotellia Norjassa

Monissa hotelleissa Norjan suurimmissa kaupungeissa on upeat wellness- ja spa-palvelut. Kokeile vaikka Son Spata Oslonvuonossa, joka on Norjan suurin spa-hotelli, tai Farris Badia Larvikissa, joka tarjoaa uniikin spa-rituaalin. Jos haluat yhdistää laskettelun ja spa-käynnin, mene ihmeessä Norefjell Ski & Spa -hotelliin. Ensin voit viettää hauskan päivän mäessä ja sitten pulahtaa lämpimään ulkoaltaaseen tunturi taustamaisemana. Myös hieronta tai muu ihana hoito tekee keholle hyvää.