Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Clarion Hotel® Ernst Kristiansand ,  Norja

Clarion Hotel® Ernst

Kristiansand,  Norja

Clarion Hotel Ernst on moderni hotelli, joka sijaitsee parhaimmalla paikalla Kristiansandin keskustassa. Hotellimme ilmapiiri on hurmaava sekoitus menneen ajan glamouria sekä modernia nykytaidetta ja vilkasta kulttuurielämää.

Clarion Hotel® Ernst 4 5
TripAdvisor Traveller Rating  
Sustainability rating
8,5
10:stä
Sustainability rating

Tämä on oma vastuullisuusluokituksemme, joka peilaa kunkin hotellin suorituskykyä useilla eri vastuullisuusalueilla. Arvio on viimeisten 7 päivän keskiarvo.

8,5
10:stä
Tulos Clarion Hotel® Ernst

Luokitus perustuu siihen, miten hotelli vastaa ajan mittaan tavoitteisiinsa vähentää ympäristövaikutuksia energian, veden, jätteiden, ruokajätteen, kemikaalien, tekstiilien pesun ja ilmastopäästöjen osalta.

Luokitus perustuu siihen, miten hotelli vastaa ajan mittaan tavoitteisiinsa vähentää ympäristövaikutuksia energian, veden, jätteiden, ruokajätteen, kemikaalien, tekstiilien pesun ja ilmastopäästöjen osalta.

Strawberryn tavoitteet
Ilmastoneutraalius vuoteen 2030 mennessä

Tavoitteenamme on olla ilmastoneutraali omassa toiminnassamme vuoteen 2030 mennessä samalla puolittaen päästöt toimitusketjuissamme.

Vähemmän ruokahävikkiä vuoteen 2026 mennessä

Työskentelemme aktiivisesti vähentääksemme 50 % ruokahävikistä toiminnassamme vuoteen 2026 mennessä. 

Clarion Hotel Ernst on hotelli, jossa on taianomaista tunnelmaa. Hotellimme sijaitsee parhaalla paikalla Kristiansandin keskustassa. Rakennuksen perinteinen arkkitehtuuri, yhdistettynä mielenkiintoiseen nykytaiteeseen ja kansainväliseen designiin, luo täydelliset puitteet ikimuistoiseen hotellielämykseen!

Keskeinen sijainti

Clarion Hotel Ernst sijaitsee Kristiansandin keskustassa, vain kivenheiton päässä Markens-kävelykadulta, sekä lyhyen kävelymatkan päässä kaupungin suosituimmista nähtävyyksistä, kuten Bystranda, Fiskebrygga, Odderøya ja Kildenin kulttuuritalo. Juna-asema ja bussiterminaali sijaitsevat muutaman kortteli päässä hotellilta, ja lentokenttäbussi tuo sinut mukavasti suoraan hotellille Kjevikin lentokentältä. Täältä voit lukea lisää Kristiansandista.

Ravintola ja baari

Aamiainen, lounas ja illallinen tarjoillaan hotellimme ravintolassa. Clarion Hotel Ernst -hotellin baari, Club Clarion sijaitsee hotellimme ainutlaatuisella atriumilla ja täällä voit muun muassa nauttia hyvästä musiikista mukavassa tunnelmassa.

Kuntosali ja rentoutumisosasto

Treenit ennen aamiaista tai rentouttavat löylyt saunan lämmössä pitkän kokouspäivän jälkeen? Tervetuloa hotellimme rentoutumisosastolle.

Esteettömät huoneet

Hotellissamme on useita esteettömiä huoneita liikuntarajoitteisille ja rullatuolilla liikkuville vieraillemme. Lisätietoja esteettömistä huoneistamme ja muista esteettömistä tiloistamme saat ottamalla yhteyttä hotellimme asiakaspalveluun.

Taide

Uudistunut Clarion Hotel Ernst avasi ovensa syksyllä 2012. Hotellimme uusi ilme on hurmaava sekoitus vanhoja perinteitä ja kansainvälistä designia, sekä mielenkiintoista nykytaidetta. "Ennen vanhaan majoittuminen Clarion Hotel Ernstiin oli kuin olisi tullut herraskartanoon tai ylelliseen huvilaan. Tänä päivänä haluamme luoda hotellistamme kuvan, jossa perinteet ja kansainvälisyys kulkevat käsi kädessä. Hotellimme sijaitsee Kristiansandissa, mutta hotellimme miljöö ja taidedetaljit voisivat yhtä hyvin olla New Yorkista tai Pariisista", kuvailee Sune Nordgren – mies, joka vastaa hotellimme taiteellisesta ilmeestä.

Tervetuloa Clarion Hotel Ernstiin – inspiroivaan kohtaamispaikkaan Kristiansandissa.

Yhteystiedot

  • Rådhusgt. 2 4664 Kristiansand , Norja

Löydä hotellille

Juna

Juna Kristiansandin juna-asemalle.

Bussi

Bussi Kristiansandin bussiterminaaliin.

Kristiansandin Kjevik-lentokentältä

Lentokenttäbussi Kristiansandin keskustaan, jää pois hotellilla.

Taksi

Suosittelemme yrityksiä Agder Taxi ja Taxi Sør, joilla on kiinteät hinnat kuljetuksiin lentokentältä hotellille.

Tietoja hotellista Clarion Hotel Ernst

Hotellihuoneiden määrä

199 huonetta – 564 vuodetta

Kokoustilojen määrä

19 kpl – tilaa yli 1000 henkilölle

Etäisyys lentokentältä

Kristiansandin lentokenttä, Kjevik: 17 km, 15–20 minuutin automatka

Etäisyys paikallisliikenteestä

Kristiansandin bussiterminaali: 200 metriä
Kristiansandin juna-asema: 350 metriä

Tietoja hotelliketjusta Clarion Hotel®

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

3.2.2.003 25
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.