Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Quality Hotel™ Panorama Tiller ,  Norja

Quality Hotel™ Panorama

Tiller,  Norja

Quality Hotel Panorama on moderni kokoushotelli, joka sijaitsee noin 7 kilometriä Trondheimista – hyvät bussiyhteydet ja ilmainen pysäköinti. Lähistöllä on ostoskeskus ja aktiviteettimahdollisuuksia kaikenikäisille, joten saat tekemistä vierailun ajaksi.

Quality Hotel™ Panorama 4 5
TripAdvisor Traveller Rating  
Sustainability rating
8,2
10:stä
Sustainability rating

Tämä on oma vastuullisuusluokituksemme, joka peilaa kunkin hotellin suorituskykyä useilla eri vastuullisuusalueilla. Arvio on viimeisten 7 päivän keskiarvo.

8,2
10:stä
Tulos Quality Hotel™ Panorama

Luokitus perustuu siihen, miten hotelli vastaa ajan mittaan tavoitteisiinsa vähentää ympäristövaikutuksia energian, veden, jätteiden, ruokajätteen, kemikaalien, tekstiilien pesun ja ilmastopäästöjen osalta.

Luokitus perustuu siihen, miten hotelli vastaa ajan mittaan tavoitteisiinsa vähentää ympäristövaikutuksia energian, veden, jätteiden, ruokajätteen, kemikaalien, tekstiilien pesun ja ilmastopäästöjen osalta.

Strawberryn tavoitteet
Ilmastoneutraalius vuoteen 2030 mennessä

Tavoitteenamme on olla ilmastoneutraali omassa toiminnassamme vuoteen 2030 mennessä samalla puolittaen päästöt toimitusketjuissamme.

Vähemmän ruokahävikkiä vuoteen 2030 mennessä

Työskentelemme aktiivisesti vähentääksemme 50 % ruokahävikistä toiminnassamme vuoteen 2030 mennessä. 

Quality Hotel™Panorama toimii syksyn saapuessa jälleen täyden palvelun hotellina. Elokuussa avaamme uuden tornirakennuksen, jossa on lattiasta kattoon ulottuvat ikkunat sekä lämmin ja kutsuva tunnelma. 

Sijainti

Hotelli sijaitsee kivenheiton päässä Trondheimista, vain 7 kilometriä kaupungin keskustasta etelään. Tarjoamme pysäköintimahdollisuuden ja hyvät bussiyhteydet useisiin kohteisiin Trøndelagin maakunnassa, mutta sinun ei tarvitse matkustaa pitkälle voidaksesi nauttia mukavista elämyksistä. Lähistöltämme löytyy jännittäviä aktiviteettimahdollisuuksia kaikenikäisille. Miltä kuulostaisi go-kart yhtenä päivänä ja perheretki trampoliinipuistoon toisena päivänä? Tai rakastatko shoppailua? Siinä tapauksessa tämä hotelli sopii sinulle erinomaisesti, sillä Tillerin kaikki ostoskeskukset sijaitsevat kävelyetäisyyden päässä. Tai mikset lähtisi kokemaan metsät ja maa-alueet Tillerissä, Vassfjelletissä tai Granåsenissa, joista löytyy runsaasti mahdollisuuksia aktiivisen ulkoilmapäivän viettämiseen. Kiinnostavatko meri ja muut vesialueet? Sijaitsemme yhden Trøndelagin kauneimman rannan läheisyydessä. Øysand 2 kilometriä pitkine valkoisine hiekkarantoineen sopii täydellisesti aurinkoisen päivän viettämiseen. Täällä voit lennättää leijaa, pelata rantalentopalloa, grillata tai vain nauttia kesäpäivän vietosta.  

Kurssit ja kokoukset

Pian saamme toivottaa kurssi- ja kokousvieraamme uudelleen tervetulleiksi, kun avaamme kokoustilamme uudelleen elokuussa 2024. Silloin teitä odottaa 2 000 neliömetrin kokoinen kokousosastomme. Suuret ikkunat, viihtyisät lounge-tilat ja elegantti design tekevät siitä luonnollisen valinnan, kun järjestätte seuraavan kokouksenne. Suurimman salimme tilat riittävät 850:lle popcornia ja pehmytjäätelöä syövälle vieraalle, ja tarjoamme yhteensä 18 eri kokoista kokoustilaa.

Voit nähdä suunnitelmamme tarkemmin katsomalla tämän videon.

The Social Bar & Bistro

Elokuussa esittelemme myös uuden ravintolakonseptimme, The Social Bar & Bistron. Menumme perustuu klassisiin bistroannoksiin, jotka valmistetaan modernilla otteella. Kaipaatpa pientä purtavaa tai ihanaa ateriaa, tarjoamme jokaiselle jotakin. Aloittele maistuvalla naposteltavalla tai italialaisilla herkuilla täytetyllä lautasella. Pääruokamme ovat kokeilemisen arvoisia – tarjolla on kaikkea klasisista pasta-annoksista vieraidemme kaikkien aikojen suosikkeihin, kuten Caesarsalaatti ja mehukas burgerimme. Ne sopivat täydellisesti kaikkiin tilanteisiin.

327 hotellihuonetta

Elokuussa avaamme ovet yhteensä 327 hotellihuoneeseen. Meillä tulee olemaan yhteensä 5 sviittiä, monia ainutlaatuisia Superior-huoneita ja suuri määrä liikkeellä oleville vieraillemme sopivia hotellihuoneita. Yhdestä tornirakennuksesta voit nähdä Trondheiminvuonon kauniine väreineen, ja toisesta avautuu eläväinen maisena korkeine vuorineen ja syvine laaksoineen. Täällä voit todella rentoutua näkymästä riippumatta. Sviittimme ovat kaksikerroksisia ja sijaitsevat molempien tornien yläkerroksissa. Täällä voit nukkua Prinsessa Ruususen tavoin, ja kuka tietää… Ehkäpä suosikkihenkilösi herättää sinut?

Koe Trondheim

Haluatko tutustua Trondheimin kaupunkiin vierailusi aikana? Lue lisää täältä.

Yhteystiedot

  • Ivar Lykkes vei 1(Trondheim syd) 7075 Tiller , Norja

Löydä hotellille

Juna

Juna Trondheimin keskusrautatieasemalle. Kävele viiden minuutin matka bussipysäkille "Olav Tryggvasons gate 1" ja ota bussi 1 Tillerterminaleniin.

Bussi

Metrobussi 1 kuljee Trondheimin keskustan kautta noin joka 10. minuutti, josta voit poistua Tillerterminalenin kohdalla, joka sijaitsee aivan hotellin vieressä.

Trondheim-Værnesin lentoasemalta

Lentokenttäbussi Nidarosdomeniin. Vaihda metrobussiin 1, joka kulkee noin 10 minuutin välein, ja mene sen kyydissä Tillerterminaleniin, joka sijaitsee aivan hotellin vieressä. Voit ottaa myös lentokenttäbussin Lerkendaliin ja vaihtaa siellä taksiin.

Taksi

Suosittelemme yritystä Norgestaxi, puhelin +47 08000 tai Trøndertaxi, puhelin +47 07373

Tietoja hotellista Quality Hotel Panorama, Trondheim

Hotellihuoneiden määrä

127 kpl  200 vuodepaikkaa

Kokoustilojen määrä

Rakennamme hotellia ja kaikkia kokoustilamme ovat poissa käytöstä 1. elokuuta 2024 asti.

Etäisyys lentoasemalta

Trondheimin lentoasema, Værnes: 37,6 km, noin 35 minuuttia autolla

Etäisyys Trondheimin päärautatieasemalta

11,2 km  14 minuuttia autolla

Tietoja hotelliketjusta Quality Hotel™

Les mer om Quality Hotels

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

3.2.11.002 28
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.