Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Quality Hotel™ Hasle Linie Oslo ,  Norja

Quality Hotel™ Hasle Linie

Oslo,  Norja

Tervetuloa Quality Hotel™ Hasle Linieen! Löydät hotellin modernista ja helppopääsyisestä Haslen kaupunginosasta. Hotellissa on 211 huonetta, ravintola Bistro X, baari terassilla, 1 600 m² kuntoilutilat ja suuri kokouskapasiteetti.

Quality Hotel™ Hasle Linie 4 5
TripAdvisor Traveller Rating  

Yöpyessäsi Quality Hotel™ Hasle Liniessä olet Oslon kompaktin ydinkeskustan ulkopuolella, mutta keskeisellä paikalla ja pääset helposti nauttimaan kaikesta, mitä Norjan pääkaupungilla on tarjottavanaan. Jos haluat syödä ruokaa tai juoda lasillisen hyvää juomaa terassilla, sinun ei tarvitse edes poistua hotellista.

Lähellä kaupungin tapahtumia

Hotelli sijaitsee Haslessa, keskeisellä paikalla Oslossa Carl Bernerin, Lørenin, Sinsenin ja Tøyenin välillä. Täältä pääset helposti liikkeelle niin bussilla kuin metrolla. Metrolla matka Jernbanetorgetilta, Oslon solmukohdasta, hotellille vie vain kahdeksan minuuttia. Fun fact sinulle, joka tunnet hieman Osloa: Oslo S:n ja Haslen välinen etäisyys on itse asiassa yhtä pitkä kuin Oslo S:n ja Majorstuenin välinen etäisyys.

Ruoka ja juoma

Jos haluat nauttia kevyemmän aterian tai hyvää juotavaa, Bar X on täydellinen valinta sinulle. Täällä tarjoillaan kaikkea baariin sopivaa, yksinkertaisen ruoan lisäksi. Kesäaikaan voit istuskella baarin ulkoterassilla.

Erityisen suuret kuntoilutilat

Jos matkustamisessa on mielestäsi hankalinta se, ettet pysty pitämään kiinni harjoittelurutiineistasi, et joudu huolehtimaan siitä asuessasi meillä. Kuntoilutilamme on kooltaan 1 600 neliömetriä ja siellä olevien laitteiden avulla voit treenata niin voimaa kuin kuntoa. Vieraanamme voit treenata siellä täysin maksutta.

Täydellinen hotelli perheille ja urheilujoukkueille

Quality Hotel™ Hasle Liniessä on yhteensä 211 hotellihuonetta, 408 vuodetta, 3 suurta perhehuonetta ja useita vuodesohvallisia huoneita. Useat hotellin kahden hengen huoneista ovat myös yhdistettävissä toisiinsa, joten ne sopivat erinomaisesti perheille ja muille suuremmille seurueille.

Kokousta luonamme

Kokeile uutta hotellia seuraavan kerran, kun olet järjestämässä kongressia – kokeile kokoustilojamme! Suuri salimme on kooltaan 380 neliömetriä ja siellä on tilaa 450 istuvalle osallistujalle elokuvakokoonpanossa.

Yhteystiedot

  • Bøkkerveien 15 0579 Oslo , Norja

Tietoja hotellista

Hotellihuoneiden määrä

211 huonetta

Kokouskapasiteetti

Yhteensä 700 henkilöä

450 henkilöä elokuvateatteri-istumajärjestyksessä suurimmassa salissa

350 henkilöä pitkän pöydän ääressä päivällistä varten

Useita monipuolisia kokoustiloja erilaisiin tarkoituksiin

Löydä hotellille

Oslon Gardermoenin lentoasemalta

Lentokenttäbussi F5

Metro

Linja 5 Hasleen

Bussi

Suosittelemme yritystä Oslo Taxi, puhelin +47 02323

Tietoja hotelliketjusta Quality Hotel™

Les mer om Quality Hotels

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

3.1.9.007 22
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden.

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in, you will have to start over.