Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Quality Hotel™ Residence Sandnes ,  Norja

Quality Hotel™ Residence

Sandnes,  Norja

Quality Hotel Residence on vastaremontoitu kokoushotelli Sandnesin keskustassa, 15 minuutin etäisyydellä Stavanger Sola -lentokentältä. Hotellin 12 kokoustilan kapasiteetti on 650 osallistujaa. Hotellin naapurista löytyy ostoskeskus sekä elokuvateatteri.

Quality Hotel™ Residence 0 5
TripAdvisor Traveller Rating  
Sustainability rating
8,3
10:stä
Sustainability rating

Tämä on oma vastuullisuusluokituksemme, joka peilaa kunkin hotellin suorituskykyä useilla eri vastuullisuusalueilla. Arvio on viimeisten 7 päivän keskiarvo.

8,3
10:stä
Tulos Quality Hotel™ Residence

Luokitus perustuu siihen, miten hotelli vastaa ajan mittaan tavoitteisiinsa vähentää ympäristövaikutuksia energian, veden, jätteiden, ruokajätteen, kemikaalien, tekstiilien pesun ja ilmastopäästöjen osalta.

Luokitus perustuu siihen, miten hotelli vastaa ajan mittaan tavoitteisiinsa vähentää ympäristövaikutuksia energian, veden, jätteiden, ruokajätteen, kemikaalien, tekstiilien pesun ja ilmastopäästöjen osalta.

Strawberryn tavoitteet
Ilmastoneutraalius vuoteen 2030 mennessä

Tavoitteenamme on olla ilmastoneutraali omassa toiminnassamme vuoteen 2030 mennessä samalla puolittaen päästöt toimitusketjuissamme.

Vähemmän ruokahävikkiä vuoteen 2030 mennessä

Työskentelemme aktiivisesti vähentääksemme 50 % ruokahävikistä toiminnassamme vuoteen 2030 mennessä. 

Quality Hotel Residence on moderni, täyden palvelun kokoushotelli Sandnesin keskustassa. Hotelli sopii täydellisesti useimpiin tilaisuuksiin ja tapahtumiin.

Sijainti

Hotelli sijaitsee Sandnesin kunnassa, vain 15 minuutin etäisyydellä Stavanger Sola -lentoasemalta ja 12 kilometrin päässä Stavangerista. Loistavien kulkuyhteyksiensä ansiosta Quality Hotel Residence on oikea valinta kokouksellesi tai tapahtumallesi pidemmänkin matkan päästä tuleville osallistujille.

Hotelli

Quality Hotel Residence on remontoitu hiljattain ja se tarjoaa tilavia ja valoisia huoneita. Jos kaipaat kuntoilemaan vierailusi aikana, voit vierailla naapurissamme sijaitsevassa MUDO GYM -kuntokeskuksessa, jossa kukin käyntikerta maksaa 85 NOK.

Kurssit ja kokoukset

Hotellin kurssi- ja kokousosasto oon kooltaan 1400 neliömetriä ja sieltä löytyy joustavasti muunteltavissa olevia kokoustiloja sekä yleisiä tiloja. Täällä on jopa 350 henkilöä vetäviä saleja, jotka voidaan tarvittaessa jakaa pienemmiksi tiloiksi. Quality Hotel Residence on osa suurta ostoskeskusta, josta löytyy myös esimerkiksi monia erilaisia kauppoja sekä elokuvateatteri.

Perhehotelli

Pöytäcurling, tilavat perhehuoneet  sekä elokuvateatterin, Rutenparkenin, Vitenfabrikkenin ja Kongeparkenin läheisyys tekevät Quality Hotel™ Residencestä koko perheelle sopivan hotellin. Suuret yhteiset tilat ovat jännittäviä pienille tutkimusmatkailijoille, ja aterioillamme tarjoillaan aina lapsiystävällisiä vaihtoehtoja. Hotellimme on myös täydellinen tukikohta aikoessanne lähteä tutustumaan kauniiseen Jærstrender-rantaan, mahtavaan Preikestolenin kaliojyrkänteeseen tai kiertelemään ympäri kaupunkia.

The Social Bar & Bistro

Tervetuloa The Social Bar & Bistroon! Menumme sisältää klassisia bistroannoksia modernilla otteella. Kaipaatpa pientä purtavaa tai ihanaa illallista, meillä on jokaiselle jotakin.

Yhteystiedot

  • Julie Eges gate 5 4306 Sandnes , Norja

Löydä hotellille

Stavanger-Solan lentokentältä

Lentokenttäbussi

Bussi/Juna

Sandnesin päärautatieasema

Taksi

Suosittelemme yritystä Sandnes Taxi, puhelin: +47 51 66 16 00.

Tietoja hotellista Quality Hotel Residence

Hotellihuoneiden määrä

160 kappaletta – 315 vuodetta

Kokoustilojen määrä

12 kappaletta – 650 osallistujan kapasiteetti

Etäisyys Stavanger Sola -lentokentältä

15 km – n. 15 minuuttia bussilla tai autolla

Etäisyys paikallisliikenteestä

Sandnesin päärautatieasema (bussi ja juna): 200 metriä

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

3.2.13.011 22
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.