Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Son Spa

Son,  Norja

Moderni ja näyttävä Son Spa on yksi Norjan suurimmista Spa-hotelleista. Hotellimme sijaitsee meren äärellä, kävelymatkan päässä keskustasta. Koe merellisen historian värittämä ilmapiiri matkustaessasi liikematkalla, perheen tai ystävien kesken.

Son Spa 4 5
TripAdvisor Traveller Rating  

Son Spa sijaitsee Sonissa, kauniin Oslonvuonon maisemassa, Oslon ja Ruotsin rajan tuntumassa. Hotellimme miljööstä huokuu alueen ainutlaatuinen merellinen historia, joka omalta osaltaan tuo spa-vierailuusi tai kokouspäivään ainutlaatuista tunnelmaa.

Terveys ja hyvinvointi

Me Son Spassa asetamme terveyden ja hyvinvoinnin etusijalle. Hotellimme 148 hotellihuonetta ja 14 kokoushuonetta tarjoavat viihtyisät puitteet niin viikonloppulomaan kuin kokouksiinkin, ylellisestä ja rentouttavasta kylpyläosastosta puhumattakaan. Meillä voit pitää huolta kunnostasi myös lomalla. Treenaa kuntosalillamme ja osallistu erilaisiin aktiviteetteihin. Meillä syöt hyvin ja terveellisesti. Hotellimme ravintola tarjoaa monipuolisen menun jokaiseen makuun.

Lähellä saaristoa ja luontoa

Hotellimme sijainti, terassi ja oma vierasvenesatama tarjoavat täydelliset puitteet sinulle, joka haluat asua ja viettää aikaa lähellä ainutlaatuista meri- ja saaristomaisemaa. Melo kajakilla Oslonvuonossa tai vaella pitkin hotellin läheisyydessä olevaa luonnonkaunista "kyststien"-luontoreittiä. Voit myös rentoutua hyvän kirjan ja virkistävän juoman parissa viihtyisällä terassillamme, josta on ainutlaatuinen näköala vuonon ja tunturien yli.

Son Spa

2000 neliömetrin Son Spa on yksi Norjan suurimmista kylpylöistä, tarjoten monipuolisen valikoiman rentouttavia spa-elämyksiä ja -hoitoja. Spa-osaston ensimmäisessä kerroksessa sijaitsee useita altaita ja saunoja sekä ulkoporeallas. Hemmottele itseäsi hotellimme omalla spa-konseptilla Circle of Senses, jossa spa-opas opastaa sinut hoitopisteestä toiseen. Meiltä löydät myös runsaasti erilaisia hierontoja, body wrap -vartalokäärehoitoja ja spa-hoitoja.

Kokous

Suunnittelemme ja toteutamme erilaisia kursseja ja kokouksia jopa 150 osallistujalle. Kokoustilojemme upea merinäköala ja luonnonvalo tuovat tiloihin ainutlaatuista tunnelmaa, ja inspiroivat luoviin ideoihin. Autamme sinua onnistuneen kokouksen järjestämisessä alusta loppuun – aktiviteetteineen ja elämyksineen. Yhdistä kokouspäivään rentouttava spa, herkullinen illallinen tai viihtyisä veneretki saaristomaisemassa.

Seurueet ja yksityistilaisuudet

Hotellimme ravintola on täydellinen valinta yksityistilaisuuksiin, juhliin ja kokouksiin. Yhdistä tilaisuuteen herkullinen makuelämys ja rentouttava spa-hetki, ja päätä päivä hyvän drinkin parissa baarissamme tai terassillamme – nauti uskomattoman kauniista auringonlaskusta Oslonvuonolla.

Yhteystiedot

  • Puhelin: +47 64 98 48 00
  • Faksi: +47 64 98 48 99
  • Sähköposti: stay@sonspa.no
  • Yritystunnus: 991 377 891
  • Hollandveien 1555 Son , Norja

Löydä hotellille

Juna

Juna Oslosta kohti Mossia Sonsveienin asemalle (noin 40 minuuttia), josta taksilla 5 minuuttia hotellille.

Moss Lufthavn Rygge -lentokentältä

Bussi Mossista Sonin asemalle (noin 20 minuuttia), josta taksilla 5 minuuttia hotellille.

Oslo Aiport Gardermoen -lentokentältä

Lentokenttäbussi Gardermoenin lentokentältä Sonin asemalle (noin 1 tunti ja 10 minuuttia), josta taksilla 5 minuuttia hotellille.

Taksi

Suosittelemme yritystä Follo Taxi, puhelin +47-064 85.

Tietoja hotellista Son Spa

Hotellihuoneiden määrä

148 kpl – 444 vuodetta

Kokoustilojen määrä

14 kpl – tilaa yli 180 osallistujalle

Etäisyys lentokentiltä

Oslo Airport Gardermoen: 97 km, noin 1 tunti ja 10 minuuttia autolla.

Muita etäisyyksiä

Svinesundsbron/Svinesundin silta: 70 km, noin 45 minuuttia autolla.
Oslo: 50 km, noin 40 minuuttia autolla.

Etäisyys paikallisliikenteestä

Bussipysäkki Son: 500 metriä.

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

3.1.9.007 26
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden.

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in, you will have to start over.