Jäsenyys

Tietoja Strawberry

Mikä on Strawberry?

Strawberry avaa oven hotellien, ravintoloiden, kylpylöiden ja tapaamisten maailmaan. Jäsenenä pääset nauttimaan upeista eduista luonamme. Sivustomme ja sovelluksemme kautta pääset helposti varaamaan nähtävää ja koettavaa kaikkialla Pohjoismaissa. Lupaamme tuoda elämääsi aina hauskoja ja jännittäviä elämyksiä.

Strawberry ei ole mikä tahansa yritys. Olemme hotellialan kapinallinen, jolla on lämpimästi sykkivä sydän. Liiketoimintamme perustuu kolmeen tärkeään ja yhdessä toimivaan tekijään: People, Planet ja Profit.

People

Liiketoimintakulttuurimme perustavanlaatuinen osa ovat ympärillämme olevat ihmiset, joiden kanssa olemme tekemisissä päivittäin. Tähän osa-alueeseen kuuluu kaksi strategista painopistettä: monimuotoisuus ja kehitys.

Planet

Ympäristövaikutuksen pienentäminen ja planeetastamme huolehtiminen ovat yksi ehdottomasti tärkeimmistä tehtävistämme. Tavoitteenamme on ilmastoneutraalius omassa liiketoiminnassamme vuoteen 2030 mennessä. Tavoitteen saavuttamiseksi keskitymme kahteen strategiseen painopisteeseen: rakennukset sekä ruoka ja juoma.

Profit

Mielestämme jokainen eettisesti ja vastuullisesti ansaittu euro on arvokkaampi. Tämä on kolmesta peruspilarista – People, Planet ja Profit – koostuvan filosofiamme kovin ydin.

A guy lying in the grass laughing.

Elämysten maailma

Meillä on selkeä tavoite: luoda monien erilaisten elämysten ekosysteemi kaikille, kaikkialla Pohjoismaissa. Yhdistämme sen useampiin yhteistyökumppaniemme tarjouksiin ja etuihin jäsenillemme. Sellainen Strawberryn tulee olla – elämysten maailma!

Visio ja arvot

Energia, rohkeus ja innostuneisuus

Liiketoimintamme perustuu kolmeen ydinarvoon – energiaan, rohkeuteen ja innostuneisuuteen. Pyrimme olemaan erilainen yritys – alan kapinallinen, jolla on lämpimästi sykkivä sydän. Tavoitteemme ulottuu kauemmaksi kuin vain haluumme uudistaa hotellialaa. Haluamme tehdä maailmasta paremman paikan elää, tehdä työtä ja matkustaa.

Two girls jumping down in to a lake in Sweden.

WeCare

Muutetaan maailmaa paremmaksi

Strawberryn tavoitteena on tehdä maailmasta parempi paikka. Filosofiamme mukaan emme koskaan tyydy olemassa olevaan, ja se kertoo selkeästi missiomme: uusiin ja ympäristökestävämpiin ratkaisuihin tutustuminen ja Room for All -periaatteen noudattaminen. Arvostamme kahta asiaa enemmän kuin mitään muuta: ihmisiä ja maapalloa.

Two chefs cooking fish in a restaurant kitchen.

Työtehtävät

Liity joukkoomme

Olemme joukko ainutlaatuisia yksilöitä, joiden toimintaa ohjaavat energia, rohkeus ja innostuneisuus. Yhdessä luomme upeita elämyksiä joka päivä.

An illustration of a biker jacket with the Strawberry logo on the back.

Jäsenenä koet enemmän

Jäseneksi liittymiselle on vain hyviä syitä

Alennusta hotellihuoneista. Tietoa kampanjoista ja uutuuksista ensimmäisten joukossa. Palkintopisteitä, joilla voit varata hotellihuoneen. Maksutonta kahvia aina halutessasi. Tee kuten 2,6 miljoonaa muuta ihmistä – liity jäseneksi.