Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Comfort Hotel® Finnsnes

Comfort Hotel® Finnsnes

Avataan 1 kesäkuu 2024

Comfort Hotel® Finnsnes sijaitsee ydinkeskustassa, vain kahden minuutin kävelymatkan päässä Hurtigruten-laiturilta ja bussiterminaalista. Tässä fiksussa hotellissa on kokoustiloja, sauna ja Barception. Tervetuloa Finnsnesiin.

Comfort Hotel® Finnsnes sijaitsee pohjoisnorjalaisen kaupunkihelmen sydämessä. Täällä voit yöpyä täydellisen lähellä kulttuuri- ja luontoelämyksiä ja vain muutaman minuutin kävelymatkan päässä Hurtigruten-laiturista. Tarjoamme 57 hotellihuonetta, joten tilaa riittää kaikille, oletpa seikkailemassa yksin tai lomalla perheesi kanssa. Hotellissa on myös kokoustilat ja Barception. 

Keskeinen sijainti yhdessä Norjan kauneimmista luonnonmaisemista

Hurtigruten-laituri ja bussiterminaali sijaitsevat vain 2 minuutin kävelymatkan päässä. Lyhyen automatkan päästä, sillan ylityksen jälkeen, löytyy myös Senja. Comfort Hotel® Finnsnes on siis erinomainen lähtöpiste tämän pittoreskin seudun useimpien aktiviteettien kannalta. Ehkäpä kaipaat seikkailuja Senjan upean luonnon äärellä, yhdellä Norjan kauneimmista saarista? Tai ehkä haluat mieluummin kokea lämpimän pohjoisnorjalaisen vieraanvaraisuuden tutustumalla kaupungin kulttuuritarjontaan? Kaikki nämä löytyvät hotellin läheltä. 

Hurtigruten, road trip vai hieman molempia?

Saavutpa tänne sitten jalkaisin tai autolla, Hurtigruten-laivalla tai osana automatkaasi Norjan länsirannikkoa pitkin, löydät helposti perille Comfort Hotel® Finnsnesiin. Voit pysäköidiä autosi hotellin takapihalle tilan niin salliessa – näitä paikkoja riittää nopeimmille. Pitkän automatkan ja monien kokemusten jälkeen suosittelemme rentouttavaa hetkeä hotellin saunassa ennen illan rientoja. Tällöin seuraavasta päivästä on luvassa entistäkin parempi!

Barception

Bar (baari) + Reception (vastaanotto) = Barception. Täällä voit kirjautua sisään ja ulos ja ostaa jotakin maistuvaa juotavaa. Kahvia? Kenties jotakin muuta? Sinun ei tarvitse yöpyä hotellissa voidaksesi viettää aikaa Barceptionissa –saavu töiden jälkeen tai nauti drinkki tai pari naposteltavien kera kollegoiden seurassa. Muistathan, että tarjoamme jäsenille ilmaisen kahvin!

Kokoukset

Hotellissa on neljä kokoustilaa, ja voimme järjestää ja suunnitella kokouksia jopa 80 osallistujalle. Ota meihin yhteyttä, niin me hoidamme loput!

Yhteystiedot

  • Puhelin: +47 77 87 07 77
  • Yritystunnus: 935134609
  • Torggata 15 9300 , Norja

Usein kysytyt kysymykset

Löydä hotellille

Etäisyys lentoasemalle

46 km, noin 45 minuuttia autolla

Julkinen liikenne lentoasemalle ja lentoasemalta

Bussi Bardufossin lentoasemalta pysähtyy 100 metrin päässä hotellilta.

Taksi

Suosittelemme yritystä Finnsnes Taxi: (+47) 77842260

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

3.2.11.002 27
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.