Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Quality Hotel™ Prinsen Trondheim ,  Norja

Quality Hotel™ Prinsen

Trondheim,  Norja

Tervetuloa Quality Hotel™ Prinseniin! Hotelli sijaitsee Trondheimin ydinkeskustassa ja on kaupungin uusi olohuone. Hotellissa on suuri, vasta kunnostettu kongressiosasto ja useita jännittäviä ravintoloita.

Quality Hotel™ Prinsen 4 5
TripAdvisor Traveller Rating  

Norjan kivisimmäksi kutsutussa kaupungissa, Trondheimissa, Quality Hotel™ Prinsen avasi ovensa tammikuun 2023 alussa. Hotelli sijaitsee erinomaisella paikalla kokouksia, retkiä ja ruokaelämyksiä ajatellen. Haluatko yöpyä keskustan sykkeessä, joka on kaikkien tapahtumien keskipisteessä? Tule meille! Yöpyessäsi Quality Hotel™ Prinsenissa voit kävellä kuivin kengin hotellihuoneestasi kurssille, seurustelutiloihin, ravintoloihin, pubiin ja baareihin.

Uusin olohuoneemme Trondheimissa

Quality Hotel™ Prinsen tarjoaa 122 upeaa huonetta aivan Trondheimin sydämessä, ja löydät meiltä kaiken tarvitsemasi miellyttävää vierailua ja hyviä yöunia silmällä pitäen. Hotelli sijaitsee erittäin keskeisellä paikalla, ja huoneet on suunniteltu viihtyisiksi ja myös esteettisesti toimiviksi.

Ravintolamme ja baarimme

Minne tahansa päin kuljetkin vastaanotostamme, löydät ympäriltäsi viihtyisiä ruokapaikkoja ja baareja, joiden tunnelma on aivan omaa luokkaansa. Kulje tiilisen kaaren alta sisälle Trondheimin vanhimpaan pubiin, Kieglekroaan. Vuodesta 1962 lähtien Kieglekroa on toiminut niin paikallisten kuin kaikkialta maailmasta saapuneiden matkailijoiden kohtaamispaikkana.

Kun ruokahalu kasvaa, ravintolamme Emilies Eld on valmiina tarjoamalla herkullisia annoksia modernista keittiöstämme, norjalaisista raaka-aineista valmistettuna. Liha ja kala valmistetaan grillissä, jolloin niihin muodostuu niille ominainen, rakastettu maku! 2:n, 3:n vai 5 ruokalajin ateria? Minkä niistä sitten valitsetkin, tässä paikassa voit vain rentoutua ja antaa ruoan olla pääosassa.

Egon Restaurant sijaitsee aivan hotellin yhteydessä. Siellä on tarjolla laaja valikoima lounas- ja päivällisannoksia, joten jotakin sopivaa löytyy varmasti koko perheelle. 

Kokouspaikka Trondheimissa

Ihmisten välisten kohtaamisten aikana tapahtuu taikoja, ja suuret ajatukset pääsevät liikkeelle. Yhtenä Trondheimin suurimmista kokouspaikoista Quality Hotel™ Prinsen on luonnollisesti ensisijainen valinta kaiken tyyppisten kongressien, tapaamisten ja tilaisuuksien järjestämiseen. Kokoustilamme tarjoavat ainutlaatuisia ja monipuolisia ratkaisuja niin teknologian, valaistuksen kuin äänentoiston ja kuvanlaadun osalta. Sijaitsemme kävelymatkan päässä kaupungin vaikuttavista nähtävyyksistä, ja pääsette nauttimaan ruokailuelämyksistä saman katon alla, joten kaikki onnistuneen ja maukkaan kongressin avaimet ovat koossa.

Löydät kahdesta kerroksesta 14 kokoustilaa ja salia, tilavien taukotilojen kera, joissa voitte nauttia herkullisesta purtavasta silloin, kun energiavarastonne tarvitsevat täydennystä. Kokousasiantuntijamme ovat valmiita auttamaan aina tarvittaessa. Tiesitkö muuten, että popcorn, pehmytjäätelö ja kahvi kuuluvat aina hintaan, kun kokoustatte luonamme?

Kuntoilukeskus

Joillekin rentoutuminen merkitsee kaloreiden polttamista, ja tällöin tarjoamme käyttöösi kuntoilukeskuksemme, joka voimaharjoittelulaitteineen on avoinna aikaisesta aamusta myöhäiseen iltaan. Tai mikset lähtisi kävelemään kaupungille ja yhdistäisi sen lenkkeilyyn? Trondheim tarjoaa runsaasti kulttuurielämyksiä, ravintoloita ja historiallisia miljöitä, jotka vain odottavat löytämistään.

Tutustu Trondheimiin

Heti Trondheimin kaduille astuessasi voit tuntea historian henkäyksen, joka herättää helposti mielenkiinnon ympäristöä kohtaan. Arkkitehtuuri ja tunnelma henkivät eri aikakausia, ja ne yhdistyvät harmonisesti nykyajan kaupunkikehitykseen. Aina Nidelvasta kaupungin helmeen, Nidarosin tuomiokirkkoon asti pääset osallistumaan valokuvausystävälliselle aikamatkalle, joka on vain koettava. Voit lukea lisää parhaita vinkkejämme Trondheimiin liittyen täältä.

Olemme iloisia voidessamme toivottaa sinut tervetulleeksi Quality Hotel™ Prinseniin!

Yhteystiedot

  • Kongens gate 30 7012 Trondheim , Norja

Löydä hotellille

Juna

Juna Trondheimin keskusrautatieasemalle.

Lentokenttäbussi

Lentokenttäbussi pysähtyy 20 metrin päähän hotellilta.

Taksi

Suosittelemme yritystä Trønder Taxi, puhelin +47 07373

Tietoja hotellista

Hotellihuoneiden määrä

122 huonetta

Kokoustilojen määrä

14 kpl

Etäisyys lentoasemalle

32 km Trondheimin Værnes-lentoasemalle

Tietoja hotelliketjusta Quality Hotel™

Les mer om Quality Hotels

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

3.2.5.019 24
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.