Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Dalen Hotel Dalen ,  Norja

Dalen Hotel

Dalen,  Norja Avataan 25 huhtikuu 2024

Luonnonkauniissa ympäristössä Dalenin lähellä Telemarkissa sijaitsee todellinen seikkailuhotelli, Dalen Hotel. Norjan vanhin hotelli on peräisin vuodelta 1894 ja se kutsuu sinut taianomaiseen maailmaan huhtikuusta lokakuuhun.

Dalen Hotel 4,5 5
TripAdvisor Traveller Rating  

Seikkailuhotelli Dalen Hotel on majesteettinen ja ikoninen rakennus, joka vaikuttaa olevan peräisin suoraan satukirjasta. Hotelli tarjoaa 49 historiallista huonetta, näyttävän oleskelutilan, alkuperäisiä salonkeja, ravintolan ja terassin, josta avautuu kaunis näköala ympäröiville viheralueille.

Seikkailuhotelli Norjan sydämessä

Telemarkin kanavan toisessa päässä sijaitseva Dalen Hotel näyttää aivan seikkailujen hotellilta. Hotelli valmistui vuonna 1849, ja se on yksi Norjan ainutlaatuisimmista ja lumoavimmista matkakohteista. Yhdistä hotellivierailuusi purjehtiminen Telemarkin kanavaa pitkin MS Henrik Ibsen -laivalla voidaksesi siirtyä ajassa taaksepäin, tosin modernien mukavuuksien ja palvelun siivittämänä. Hotelli tarjoaa 49 hurmaavaa huonetta, näyttävän oleskelutilan, alkuperäisesti sisustettuja salonkeja, ainutlaatuisen Restaurant Bandak -ravintolan ja terassin, josta käsin voit nauttia upeasta näkymästä, joka avautuu puutarhamaisemaan ja tarjoaa rauhaa, virkistymistä ja hyvinvointia.

Restaurant Bandak – kulinaarisia ja historiallisia elämyksiä

Restaurant Bandak on seikkailulliseen tyyliinsä yksi hotellin tärkeimmistä nähtävyyksistä. Ravintola on säilytetty alkuperäisessä ulkoasussaan, ja sen seinien sisäpuolelle mahtuu vuosisatoja historiaa. Samaan tapaan kuin rikkaat ja merkittävät vieraat saapuivat hotelliin ja nauttivat sen tarjoamista kulinaarisista ruokaelämyksistä 1800-luvulla, meidänkin tavoitteenamme on toivottaa kaikki vieraat tervetulleiksi samojen standardien mukaisesti. Hotellin historian ja ainutlaatuisen identiteetin mukaisesti menu on saanut vaikutteita elegantista ja hienostuneesta ranskalaisesta keittiöstä. Tarjoilemme kiinteät 3:n ja 5 ruokalajin menut sekä ainutlaatuisen maistelumenun.

Contact

  • Hotellvegen 33 3880 Dalen , Norja

Hitta till hotellet

Lähin lentoasema

Gardermoen, 340 km, noin 4 tuntia autolla.

Paikallisliikenne

Kanaalivene tai bussi

Taksi

Suosittelemme yritystä Tokke Taxi, +47 99 49 48 17

Tietoja hotellista

Hotellihuoneiden määrä

49 hotellihuonetta

Kokoustilojen määrä

1 kokoustila

Etäisyys paikallisliikenteeseen

100 metriä

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

3.2.8.003 25
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.