Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Hotellit Norjassa

Oletko lomalla Norjassa? Täällä riittää nähtävää ja tekemistä. Meiltä löydät monia hotelleja Norjassa, riippumatta siitä etsitkö hotellia Oslon, Bergenin tai Trondheimin keskustasta vai oletko suuntaamassa pienemmille paikkakunnille.

Hotelleja jokaisen tyyliin

Kaupunkiviikonloppu, kylpyläylellisyyttä, perheloma tai kenties hiihtoreissu tuntureilla? Meillä on laaja valikoima hotelleja ympäri Norjaa, palkituista luksushotelleista aina kaupunkien budjettihotelleihin, parhaalla mahdollisella sijainnilla. Tutustu suurkaupunkien ostosmahdollisuuksiin, kulttuuritarjontaan ja yöelämään, tai satsaa luonnonläheisempään majoitukseen, jolloin sinulla on ulkoilumahdollisuudet heti oven ulkopuolella.

Hotelleja useimmissa Norjan kaupungeissa

Suurkaupunkien, kuten Oslon, Bergenin ja Trondheimin lisäksi löydät meiltä hotelleja monista muistakin kohteista Norjassa. Halutessasi tutustua Pohjois-Norjaan meiltä löytyy hotelleja sekä Tromsössä että Bodössä. Keskeltä pitkänomaista Norjaa löydät meidät Steinkjeristä, Kristiansundista, Moldesta sekä Ålesundista. Länsi-Norjasta löydät suositun matkakohteen Stavangerin, ja maan eteläosissa valittavanasi ovat muun muassa suositut kohteet: Kristiansand, Arendal, Lillehammer, Gjövik, Drammen, Larvik, Sarpsborg, Tönsberg ja Fredrikstad.

44 kansallispuistoa ja revontulet

Norjan neljä vuodenaikaa antavat loputtomasti mahdollisuuksia aktiviteetteihin suksilla ja luistimilla talvella, rantaelämään kesällä, ulkoilmaelämään keväällä ja saderetkiä mitä kauneimmissa väreissä syksyllä. Norjalaiset ovat erittäin ihastuneita luontoon ja ulkoilma-aktiviteetteihin, eikä se ole yllättävää ottaen huomioon Norjan mahtavat maisemat, näköalat, vuonot ja tunturit. Riippumatta siitä, haluatko tutustua metsään, kulkea rannikkoa pitkin vai nähdä vuoret, voit valita vapaasti jopa 44 kansallispuiston joukosta. Jos haluat kokea revontulet, parhaat mahdollisuutesi siihen on Pohjois-Norjassa syyskuun loppupuolelta maaliskuuhun, kun taas kesäkuukaudet tarjoavat aurinkoa ja valoa ympäri vuorokauden.

Muita maita

Suomi
Ruotsi
Tanska
Liettua

Lue vähemmän
108 hotellia alueella: Norja

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

Tutustu Hotellit Ravintolat Kokoukset
3.2.13.011 25
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.