Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Hotellit uima-altaalla

Mitä sanoisit hotelliyöpymisen yhdistämisestä aamu-uintiin ennen aamiaista tai virkistävään pulahtamiseen ennen nukkumaanmenoa? Rentoudu altaan reunalla ja unohda arjen kiireet.

Sukella allasveteen ja pulahda uimaan hotellivierailusi yhteydessä

Haluatko uida upealla näkymällä suurkaupunkien yllä vai lämmitetyssä altaassa aurinkoterassilla? Sinä päätät milloin ja missä hotellissa haluat tehdä tämän. Tutustu muun muassa idylliseen Farris Bad  -hotelliin ja pulahda suureen altaaseen, josta löydät pore- ja vesihierontatoiminnot, tai vieraile Gjøvikissä Quality Hotel Strand  -kylpylähotellissa ja lataa akkujasi virkistävässä uimavedessä. Ostosten ja kiertoajelujen välillä Tukholmassa tai Göteborgissa voit pulahtaa uima-altaaseen kattoterassilla hotelleissa Clarion Hotel Sign ja Clarion Hotel Post. Valinnanvaraa siis riittää. Eikä tarjonta yllä pelkästään kylpylä- ja keskustahotelleihin. Langesundissa voit vierailla lapsiystävällisessä uima-keskuksessamme Quality Hotel Skjærgården -hotellissa, joka tarjoaa sekä sisä- että ulkovesipuistoja koko perheen makuun.

Yhdistä allaselämä kylpylään

Monet allas-hotelleistamme ovat kylpylähotelleja suurilla allasosastoilla saunojen ja rentoutumisalueiden kera  ihanteellinen valinta sinulle, joka etsit takuuvarmaa tapaa rentoutua. Osa hotelleistamme puolestaan sijaitsee keskellä suurkaupunkeja ja tarjoavat paljon muutakin uima-allas- ja kylpyläelämän lisäksi. Löydä suosikkisi ja varaa seuraava majoituksesi alla olevasta listasta!

Sinun ei tarvitse matkustaa kauas löytääksesi hotellin, jossa on uima-allas. Lue 10:stä fantastisesta hotelliuima-altaastamme Ruotsissa ja Norjassa!

Yhdistä ihana yöpyminen ja uima-allasrentoutuminen kylpylässä. Tutustu listaan kaikista kylpylähotelleistamme.

 

Lue vähemmän
38 hotellia alueella:

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

3.2.8.003 23
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.