Jäsenyys

5/36

Copperhill Mountain Lodge

Designhotelli Copperhill Mountain Lodge tarjoaa viihtyisää majoitusta, modernia kokoustamista ja huikeita elämyksiä Åressa. Nauti palkitusta kylpylästä, paikallisesta ruoasta ja rennosta lodge-elämästä. Åren laskettelurinteet, patikointireitit ja mahtavat maisemat odottavat heti hotellin ovien ulkopuolella.

Lue lisää hotellistachevronDown

Teollinen historia ja luonnonläheinen suunnittelu


Hotellin nimi juontaa juurensa alueen teolliseen historiaan osana Fröan kaivosta Åressa, joka oli 1900-luvun alkupuolelle asti yksi Ruotsin tärkeimmistä kuparikaivosalueista. Nykyään sen maisemaa värittävät vastatampatut laskettelurinteet ja upea tunturiluonto. Copperhill Mountain Lodge kuuuluu Design Hotels™ -hotelleihin ja se on suunniteltu sopimaan luonnonympäristöönsä autenttisine puu- ja kivimateriaaleineen sekä suurine, ilmavine huoneineen, joihin pääsee runsaasti luonnonvaloa korostamaan hotellin huikeaa taidekokoelmaa ja viihtyisää tunnelmaa.


Laskettelun ja luonnon ystävien unelmapaikka


Laita sukset jalkaan heti hotellin ovien ulkopuolella ja lähde liikkeelle Åren laajalle levittäytyville laskettelurinteille. Päivän päätteeksi pääset Copperhill Express -hissillä suoraan takaisin hotellille, roihuavan takkatulen äärelle. Jos olet kokenut laskettelija, voit nousta tunturin huipulle helikopterilla hotellin omalta helikopterikentältä käsin. Kesäaikaan käytettävissäsi on kauniita patikointireittejä, joita varten voit lainata marjakorin, vaellussauvat ja vaelluskartan vastaanotosta.


Hotelli, jossa on kaikkea


Romanttinen lasketteluloma, rentouttava spa-viikonloppu tai eksklusiivinen kokouselämys? Tarjoamme 7 kokoustilaa, joihin mahtuu jopa 500 henkilöä, joten voit suunnitella organisaatiollesi upean tapahtuman. Palkittu Level Spa tarjoaa rentouttavaa nautintoa lämpimissä lähteissä panoraamanäköalan kera niin sisä- kuin ulkotiloissa. Iskikö nälkä? Nauti pientä purtavaa ja juotavaa takan äärellä Fireside-baarissa tai korota ruokailuelämyksesi fine diningiksi Restaurant Niestissä.

tripAdvisor4.5 / 5958 arvosteluanewTab
ski-in-ski-out

Ski-in & ski-out

Vain 40 metriä rinteistä ja hissi ovelle asti

spa

Palkittu spa

Hoitoja, allas ja sauna näkymällä tuntureille

hotel

Designhotelli

Uniikki, luontoa hyödyntävä arkkitehtuuri

Hotellissa

24h24 h vastaanotto

parkingTypePysäköinti

gymKuntoilutila

climateControlLämpötilan hallinta

roomServiceHuonepalvelu

petsAllowedLemmikit sallittu

hotelLoungeLobby lounge

workAreaTyötila

sunTerraceAurinkoterassi

tableTennisPöytätennis

airHockeyIlmakiekko

laundryServicePesupalvelu

skiRentalSuksivuokraamo

skiInSkiOutSki-in ski-out

priceTagAulamyymälä

wifiIlmainen Wi-Fi

barBaari

breakfastAamiainen

restaurantSmallRavintola

spaSmallSpa

luggageMatkatavarahuone

turndownServiceTurndown service

smokingNotAllowedTupakointi kielletty

giftBenefitLahjamyymälä

Spa

Kokoukset

Löydä hotellille

Åre Björnen 62

83013, Åre, Sverige

Opastus

Hyödyllistä tietoa