Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Hotellimme Tukholmassa

Matkustatko Tukholmaan? Missä hotelleistamme ikinä asutkin, pääset helposti tutustumaan Ruotsin pääkaupungin suosituimpiin nähtävyyksiin, näköaloihin ja kaupungin salaperäisiin helmiin.

Ihanteellinen viikonloppukaupunki

Tukholma on meille Suomessa asuville helposti saavutettavissa oleva kaupunki, joka tarjoaa mukavan tuulahduksen pohjoismaalaista viehätystä ja erilaisuutta. Kaupunkiin voit helposti suunnata vuoden jokaisena päivänä vuodenajasta riippumatta – tekemistä ja nähtävää riittää takuuvarmasti jokaiseen päivään. Tukholmassa on muun muassa kattavat viihde-, kulttuuri-, ravintola- ja ostosmahdollisuudet ja keskustan ja sen lähialueiden hotelleistamme käsin kaikki on helposti saatavilla joko kävellen, kaupunkipyörällä tai julkisilla kulkuvälineillä. Vietä kaupunkiviikonloppu ystävien tai perheen kanssa – Tukholmassa on jokaiselle jotain!

Kaupungin sykkeessä Norrmalmilla, Östermalmilla & Kungsholmenilla

Norrmalmilla kaikki suosikkinähtävyydet on kävelymatkan päässä. Gunnar Asplundin suunnittelemat Kaupunginkirjasto ja Centralbadet ovat kaupungin arkkitehtuurisia helmiä ja vierailun arvoisia. Arvostettu Östermalm on Norrmalmin kuvankaunis asuinalue, joten ota kamera valmiiksi ja räpsi kuvat muistoksi sen upeista rakennuksista ja puistoista. 1700-luvun kivitalojen, erinomaisten kauppojen ja puiden reunustamien katujen joukosta löydät muutaman Tukholman hotelleistamme. Kungsholmenin hotelleista on vain muutama askel puistoihin ja Kaupungintalolle. Keskellä keskustaa sijaitsevat hotellit At Six, Hobo ja suosittu ravintola TAK, josta on näköala muun muassa kuninkaanlinnalle. Kesäiltoina kannattaa varautua jonoon, sillä tänne haluavat sekä turistit että paikalliset nauttimaan lasillisesta upeissa maisemissa.

Värikäs ja vintage-fanin Södermalm

Södermalmin kaupunginosa tarjoaa jokaisella jotakin – aina värikkäästä Hornstullista, sen rock-klubeista ja ravintoloista trendikkääseen SOFOon, jonka pienet ja persoonalliset kaupat sekä boheemit kahvilat ja baarit saavat kenet tahansa ihastumaan. Södermalmilta löydät myös lukuisia vintage- ja second hand -liikkeitä. Tule, ihastu ja tee löytöjä!

Museot & kulttuuri Gamla Stanissa

Västerlånggatan on Tukholman Vanhan Kaupungin eli Gamla Stanin pääkatu. Se alkaa pohjoisesta, Parlamenttitalolta, jatkuen aina eteläiselle Slussenille asti. Seikkaile kiehtovan kapeille kujille ja pysähdy kahvilla tunnelmallisissa pikkukahviloissa ja jatka matkaa Stortorgetille, kuninkaanlinnalle ja Storkyrkaniin. Nykyään Gamla Stan houkuttelee luokseen myös paikallisia illallistamaan ja drinkeille, eikä ole pelkästään siis turistien valloittama kaupunginosa. 

Gröna Lund, Skansen & Djurgården

Matkusta bussilla tai lautalla vihreään ja elävään Djurgårdeniin. Kävele rantaviivaa pitkin ja vieraile Gröna Lund -huvipuistossa, Skansenin eläintarhassa tai Rosendalin puutarhassa. Nämä kaikki vaihtoehdot sopivat myös mitä parhaiten lapsiperheelle. Pakkaathan kuitenkin evästä mukaan, sillä Djurgårdenista et löydä ruokakauppoja ja kioskeja muiden Tukholman kaupunginosien tapaan jokaisesta kadun kulmasta. 

Konferenssi- & kokoustilat Tukholmassa

Jos olet menossa Tukholmaan kokoukseen tai konferenssipäivään, voit lukea lisää kokoustilojemme tarjonnasta Tukholmassa tästä.

 
Tukholman kaupunginosia

Gamla Stan
Kungsholmen
Södermalm
Tukholma City/Norrmalm
Östermalm

Enemmän Tukholmasta

10 piilotettua ravintolahelmeä Tukholmassa

Tukholman lähikaupungit ja -alueet

Arlanda lentokenttä/Märsta
Haninge
Södertälje
Uppsala

 

Lue vähemmän
24 hotellia alueella: Tukholma

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

3.2.8.003 28
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.