Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Clarion Hotel® Trondheim Trondheim ,  Norja

Clarion Hotel® Trondheim

Trondheim,  Norja

Clarion Hotel Trondheim on yksi Skandinavian suurimmista kokoushotelleista 400 huoneensa ja 18 kokoustilansa ansiosta. Moderni design, mielenkiintoinen ravintolakonsepti, upea miljöö ja taianomaiset maisemat.

Clarion Hotel® Trondheim 4,5 5
TripAdvisor Traveller Rating  

Koe Clarion Hotel Trondheim, joka sijaitsee Brattørassa – kaupungin uudessa ja vilkkaassa kaupunginosassa, josta on tullut yksi Trondheimin tärkeimpiä solmukohtia. Kaupunki ja vuono yhdistyvät täällä ainutlaatuisella tavalla, ja täältä sinulla on lyhyt matka kaikkialle.

Hotellikonsepti

Pieni osa kaupunkia – uskomaton määrä mahdollisuuksia. Meidän vieraanamme saat kaivatun hengähdystauon arjesta, aivan sataman vieressä. Käy kävelyllä aivan kaupungin keskustassa tai rentoudu ja nauti kalaisasta tunnelmasta vuonon reunaa pitkin kulkevalla kävelykadulla. Me Clarion Hotel Trondheimissa asetamme laadun etusijalle ja rakastamme yllätysten tarjoamista vieraillemme.

City vibes

Hotellin välittömästä läheisyydestä löytyy runsaasti ravintoloita, kauppoja sekä ostoskeskus, ainutlaatuisia museoita, näyttäviä taideteoksia, mahdollisuus uintiin sekä innovatiivisia toimistorakennuksia. Täältä voit lukea lisää Trondheimista.

Kitchen & Table Rooftop

Tervetuloa 9. kerroksessa sijaitsevaan ravintolaamme ja baariimme. Tarjoamme upean merta, taivasta ja horisonttia kohti avautuvan näköalan. Voit nauttia siitä niin sisältä kuin viihtyisältä terassiltamme käsin! Ravintolan jännittävä menu perustuu seudun tarjoamiin raaka-aineisiin. Menu vaihtelee vuodenajoittain ja on saanut inspiraationsa pohjoismaisesta keittiöstä. Tarjoilemme myös 4 ja 6 ruokalajin menun ylellisen drinkkipaketin kera, jotta voit nauttia ainutlaatuisesta elämyksestä.

Hoff Panorama

"Ajaton tyylikkyys" – nämä ovat kaksi sanaa, jotka kuvaavat jokaista Clarion Hotel Trondheimissa järjestettävää kokousta. Hotellin 9. kerroksessa sijaitsee meidän henkilökohtainen suosikkimme: Hoff Panorama. Nauti henkeäsalpaavasta näkymästä Trondheiminvuonon ylitse samalla, kun pohdit loistavia ideoita. Tämä on kokoushuone ja seurustelutila, jossa on tilaa jopa 20 henkilölle – se sopii myös täydellisesti niin kastetilaisuuteen, pienempiin häihin, rippijuhliin kuin muihinkin juhlallisiin tilaisuuksiin. Me tarjoamme tarvitsemasi tilat kaikkiin elämäsi tapahtumiin!

Kuntoilu

Clarion Hotel Trondheimilla on yhteistyösopimus 3T Pirbadetin kanssa, joka sijaitsee hotellin välittömässä läheisyydessä. Kuntoilukeskuksella on erinomaiset aukioloajat ja se tarjoaa laajan valikoiman terveyttä ja hyvinvointia edistäviä osastoja sekä tapahtumia. Kaikki vieraamme voivat treenata siellä maksutta. Ole hyvä ja ota yhteyttä vastaanottoon saadaksesi lisätietoja. Vastaanotostamme löydät myös kartan parhaista juoksureiteistä, jotka kaikki starttaavat hotellilta. Tarjolla on kolmen (3), viiden (5) ja kymmenen (10) kilometrin reittejä.

Cash free

Clarion Hotel Trondheim on käteisetön hotelli. Tämä tarkoittaa yksinkertaisempaa ja turvallisempaa vierailua kaikille vieraillemme. Voit lukea lisää tästä usein kysyttyjen kysymysten osiostamme.

Spa ja uinti

Kaikki vieraamme pääsevät alennettuun hintaan nauttimaan Pirbadetista – uintikeskuksesta, joka soveltuu niin perheen pienemmille kuin suuremmillekin vesipedoille. Hemmottele itseäsi vierailemalla hyvinvointialtaassa, ulkouima-altaassa sekä saunassa!

Yhteystiedot

  • Brattørkaia 1, Trondheim 7010 Trondheim , Norja

Löydä hotellille

Juna

Juna Trondheimin päärautatieasemalle.
Kävelysilta asemalta Brattøralle.

Bussi

Bussi 71 tai 25 Pirbadetille.

Taksi

Suosittelemme Norges Taxi -yritystä, puhelin +47 08000.

Tietoja hotellista Clarion Hotel Trondheim

Hotellihuoneiden määrä

400 kpl - yli 800 vuodepaikkaa

Kokoustilojen määrä

19 kpl - kapasiteetti jopa 1 800 henkilöä

Etäisyys lentokentältä

Trondheimin lentokenttä Værnes Lufthavn: noin 32 km
Lentokenttäbussilla noin 40-45 minuuttia, autolla noin 30 minuuttia.

Tietoja hotelliketjusta Clarion Hotel®

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

3.1.9.007 22
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden.

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in, you will have to start over.