Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Frösö Park Hotel Frösön ,  Ruotsi

Frösö Park Hotel

Frösön,  Ruotsi

Tervetuloa hotelliin Frösö Park Hotel – kokous- ja tapahtumahotelliin, jonka kylpylä, kuntoilutilat sekä ainutlaatuiset luonto- ja makuelämykset tarjoavat erinomaiset puitteet jokaiseen tilaisuuteen.

Frösö Park Hotel 0 5
TripAdvisor Traveller Rating  
Sustainability rating
8,7
10:stä
Sustainability rating

Tämä on oma vastuullisuusluokituksemme, joka peilaa kunkin hotellin suorituskykyä useilla eri vastuullisuusalueilla. Arvio on viimeisten 7 päivän keskiarvo.

8,7
10:stä
Tulos Frösö Park Hotel

Luokitus perustuu siihen, miten hotelli vastaa ajan mittaan tavoitteisiinsa vähentää ympäristövaikutuksia energian, veden, jätteiden, ruokajätteen, kemikaalien, tekstiilien pesun ja ilmastopäästöjen osalta.

Luokitus perustuu siihen, miten hotelli vastaa ajan mittaan tavoitteisiinsa vähentää ympäristövaikutuksia energian, veden, jätteiden, ruokajätteen, kemikaalien, tekstiilien pesun ja ilmastopäästöjen osalta.

Strawberryn tavoitteet
Ilmastoneutraalius vuoteen 2030 mennessä

Tavoitteenamme on olla ilmastoneutraali omassa toiminnassamme vuoteen 2030 mennessä samalla puolittaen päästöt toimitusketjuissamme.

Vähemmän ruokahävikkiä vuoteen 2030 mennessä

Työskentelemme aktiivisesti vähentääksemme 50 % ruokahävikistä toiminnassamme vuoteen 2030 mennessä. 

Tervetuloa Östersundin uuteen helmeen, kuntoilu- ja kokoushotelli Frösö Park Hoteliin. Hotelli sijaitsee 3 kilometrin päässä Åre-Östersundin lentokentältä, Frösössä. Meillä nautit kokouksista ja ruoasta sekä treenaat, rentoudut, työskentelet, yövyt ja nautit persoonallisessa hotellissa keskellä henkeäsalpaavan kaunista tunturimaisemaa. 

Norrlannin suurin kokouspaikka

Messuhallimme Frösö Park Arena on joustavasti muunneltavissa oleva kokousareena jopa 2 500 vieraalle. Tilat soveltuvat moniin erilaisiin tapahtumiin, kuten konsertteihin, kongresseihin ja messuihin. Hotellissamme on 13 kokoustilaa, joissa on tilaa 4-200 henkilölle. Yhdessä Frösö Park Arena -keskuksen kanssa olemme Norrlannin suurin kokouspaikka ja täydellinen valinta monipuolisiin kokouksiin, messuihin sekä suuriin kongresseihin.

Treenaus ja aktiviteetit

Uskomme, että parhaimmat ideat syntyvät liikkuessa. Kävelyretki S:t Olavsledenin pyhiinvaellusreitillä, hiihtoretki norrlantilaisessa maisemassa, luistelua Storsjön jäällä tai kierros golfia Östersund-Frösön golfkentällä, jota kuvaillaan yhdeksi Ruotsin kauneimmista golfkentistä. Täällä riittää tekemistä ja kokemista ympäri vuoden. Jos taas mieluummin treenaat sisätiloissa, on sinulla mahdollisuus harrastaa muun muassa joogaa sekä treenata kuntosalilla. Lue lisää treenimahdollisuuksista täältä.

Tervetuloa uuteen, uljaaseen Spa-maailmaamme

Spa-osastomme, joka avasi ovensa vieraillemme joulukuussa 2015, on kaunis ja viihtyisä keidas rentoutumiseen ja hyvään oloon. Täällä voit rentoutua sekä sisä- että ulkoaltaissa, nauttia höyry- ja kuivasaunan lämmöstä, sekä useista erilaisista Spa-hoidoista.

Ruoka ja juoma

Tervetuloa Kava-ravintolaamme, jossa voit nauttia sekä upeasta näkymästä tuntureiden yli että ruokalajeista, joissa on ripaus Jämtlannin tunnelmaa. Jämtlannin murteella sana "kava" tarkoittaa vapaasti suomennettuna "mennä eteenpäin". Kaikissa sääolosuhteissa. Ja kun pääsee perille, odottaa palkinto maalissa. Me rakastamme maailman erilaisia ruokakulttuureita – mutta valmistamme omat ruokamme siten, että niissä on ripaus Jämtlantia. Juomavalikoimamme on huolella valittu ja se sisältää juomia maailman joka kolkasta, mukaan lukien omalta alueeltamme. Kava on auki jokaisena viikonpäivänä, ympäri vuoden, ja se tarjoilee niin aamiaista, lounasta, illallista kuin viikonloppubrunssiakin. Kaikki ovat tervetulleita tähän ravintolaan – niin treenivaatteissa kuin puvussakin.

Juhlakerros

Suunnitteletko loisteliasta hääjuhlaa tai yritysjuhlaa? Varaa hotellimme

Yhteystiedot

  • Cronstads väg 2 832 56 Frösön , Ruotsi

Löydä hotellille

Juna

Juna Östersundin asemalle, jossa voit vaihtaa bussiin tai taksiin. 

Bussi

Bussi nro 3 tai 4 Östersundin keskustasta pysäkille 'Frösö Park'.

Taksi

Suosittelemme yritystä Taxi Östersund, puhelin +46 63 19 90 00.

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

3.2.13.011 22
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.