Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Itsenäiset hotellit

Suosittujen ketjujemme lisäksi löydät valikoimastamme yli 40 itsenäistä hotellia ympäri Pohjoismaita. Piristä arkea hotelliyöllä ja tuo ripaus luksusta elämääsi.

Luksusta arjen keskelle

Kylpylät ja hyvinvointi. Seikkailut ja raikas ulkoilma. Kulttuuria pulppuavat kaupunkilomat. Koe ainutlaatuiset itsenäiset hotellimme, jotka ylittävät taatusti odotuksesi ja luovat muistoja loppuelämäksi! Olisiko aika hemmotella itseä ja kaveriasi staycationilla ja testata Helsingin sydämessä sijaitsevia Klaus K Hotellia tai uniikkia Hotel Lilla Robertsia? Vai oletko haaveillut herääväsi upeasta Hotel St. Georgesta tai syöväsi hotelliaamupalaa merinäkymällä Hotel Havenissa? Tule ja ihastu!

Koe tanskalainen unelma – Villa Copenhagen

Et ole varmastikaan välttynyt kuulemasta kehuja supersuositusta Villa Copenhagenista, joka sijaitsee aina niin viehättävässä Kööpenhaminassa. Täällä jos jossakin pääset rentoutumaan ja tunnet olevasi matkalla jossakin pidemmällä kuin Pohjoismaissa. Virkistäydy pitkän shoppailu- ja kulttuuripäivän päätteeksi kattouima-altaalla ja istahda saunan lämpöön rentoutumaan. Upeaa skandinaavista muotoilua noudattelevat huoneet on jo kokemus kerrakseen. Koe myös tanskalainen after-work hotellin avarassa ja näyttävässä Courtyard-aulabaarissa. 

Kylpyläloma Tukholmassa – Yasuragi

Ylellinen japanilainen kylpylämaailma löytyy läheltä Tukholmasta. Japaniksi "Yasuragi" tarkoittaa sisäistä rauhaa ja harmoniaa ja se onkin Yasuragin konseptin idea. Varaa unohtumaton ja ainutlaatuinen kylpyläpaketti jo tänään ja hanki jotakin, mitä odottaa. 

Uusi tredihotelli Oslon sykkeessä – Sommerro

Sommerro on yksi Pohjoismaiden kuumimmista puheenaiheista juuri nyt. Tänne tullaan yöpymään, illallistamaan, jazz-after-workille ja ihan vaan nauttimaan ja olemaan. Sommerro taipuu siis moneen tarkoitukseen, eikä petä odotuksia. Olit sitten loma- tai työmatkalla, täällä toiveesi toteutuvat taatusti. Maailmankuulu matkailulehti ja -sivusto Condé Nast Traveller myös nosti Sommerron omalla The Hot List -listauksessaan yhdeksi maailman tämänhetkisistä top-hotelleista. Tätä et siis halua missata!

Lue vähemmän
48 hotellia alueella:

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

3.2.11.002 24
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.